CSI מחר

../images/Emo44.gifהשבוע ב CSI ערוץ 1../images/Emo44.gif

פרקי השבוע ב CSI ערוץ 1
[ניו יורק] - רביעי 22/8 - 22:45 - שימו לב השעה השתנתה קבוע כרגע פרק 17 - "נקרופיליה אמריקנה" במוזיאון במנהטן נמצאת גופתה של אוצרת ועליה חיפושיות אוכלות - בשר שמכלות את גופתה. הוקס והמרבק מוצאים דרך יצירתית לחקור את סיבת המוות, ומק מגלה כישורי הורות טבעיים בהתמודדות עם צד צעיר חובב קומיקס. דני חוקר את מותו של ברוקר באתר בנייה. פריצת הדרך באה לאחר שהוא קובע, כי הראיות בזירה מובילות אל משחק הגולף. אבל מה לגולף במרכז העיר? מתברר שחובבי גולף ישחקו בכל מקום. [לאס וגאס] - מוצ"ש 25/8 - 23:00 פרק שלישי: "סיפורי גופות" - "TOE TAGS" הסיפורים מובאים מנקודת מבטם של חמישה אנשים, שהמשותף לכולם שהם גופות השוכבות בחדר המתים...ברס וקתרין חוקרים את מותה של דונה, בלשית שחילטרה בתור מאבטחת. ווריק וגרג חוקרים את מות רבקה בטיול עם בעלה. ניק וסופייה חוקרים את מותו של ג'ק, נחת שחזר מעיראק ונרצח לעיני אשתו ובתו התינוקת. גריסום ושרה חוקרים את מות לו וריי, שגופותיהם המנוסרות נמצאו במוסך. פרק מומלץ מאוד צפייה נעימה ושבוע טוב !!!

CapitanSparrow

New member
הפרק של ווגאס מעולה, כרגיל. ../images/Emo99.gif

הפרק של ניו יורק מוזר. יש קטע ממש קורע בהתחלה כשמאק אומר: "נקרופיליה אמריקנה".
זה לא ספוילר, כי זה לא יהרוס לכם שוםדבר. ><"

עזבי שטויות...

בפרק הזה כל החקירה של ווריק הייתה מדהימה. בכלל אני אוהב את ווריק. אבל כל הסיפור אצלו עם הצוק וזה.. היה הכי יפה בפרק הזה.

4hilla4

New member
אני לא אוהבת את גריסום ושרה!

אבל אם גריסום אוהב אותה אין לי מה לעשות חוץ מלקוות שמתישהו יהרגו אותה!

4hilla4

New member
../images/Emo2.gif כולם מתחברים נגדי?!../images/Emo2.gif

חחח... סתםםם... כתבתי למעלה תגובה על GSR לא יודעת אם אני רוצה שיהרגו אותה, אני פשוט רוצה שתצא מהסדרה! אני לא יודעת, איך שהוא היא פשוט מעצבנת אותי כל פעם שהיא על המסךך!!!!

CapitanSparrow

New member
כן, כל מה שתרצי. העיקר שתביני ששרה היא דמות

מרכזית וחשובה בסדרה, אם לא הכי חשובה [ביחד עם גריסום].

4hilla4

New member
דווקא לא!

אני תמיד רואה את הדמויות הראשיות לפי התמונות של הצוות! במקרה הז מצטערת לאמר לך שהדמויות הראשיות זה קתרין וגריסום!!! לא שוק לתמונות, גם רואים את זה!

למעלה