חחחח
י יוני יוני היחיד New member 22/7/07 #43 היום, מיאמי ../images/Emo13.gif [מיאמי] - מוצ"ש 23:00 - 21/7 - פרק עשרים ושלושה: "SHOCK" הצוות חוקר את מותה של אישה מפורסמת שנרצחה באמבטיה שלה. רשימת החשודים כוללת את החבר שלה, העוזרת שלה והמתחרה שלה. הורשיו מספר לדלקו על מריסול ועל תכניותיו.
היום, מיאמי ../images/Emo13.gif [מיאמי] - מוצ"ש 23:00 - 21/7 - פרק עשרים ושלושה: "SHOCK" הצוות חוקר את מותה של אישה מפורסמת שנרצחה באמבטיה שלה. רשימת החשודים כוללת את החבר שלה, העוזרת שלה והמתחרה שלה. הורשיו מספר לדלקו על מריסול ועל תכניותיו.
י יוני יוני היחיד New member 22/7/07 #45 יואווו איזה יופי ניגמר ../images/Emo2.gif ווואייייייייייייייייייייייייייייייייייי תנו לי ספויילר למי שראה.. בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה האם עכשיו יירו במריסול???? האם יצליחו לירות?? מה יקרה? למה המשך יבוא ?????????????????? יאא איזה פרק יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
יואווו איזה יופי ניגמר ../images/Emo2.gif ווואייייייייייייייייייייייייייייייייייי תנו לי ספויילר למי שראה.. בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה האם עכשיו יירו במריסול???? האם יצליחו לירות?? מה יקרה? למה המשך יבוא ?????????????????? יאא איזה פרק יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
W We Never Close New member 22/7/07 #52 הם כאלה חמודים ביחד!! תביאו ספויילר! יירו במריסול והיא תמות לא? אני יודעת שהיא מתה, אבל זה עכשיו??
T the whole shebang New member 22/7/07 #61 לא רומזים כלום../images/Emo2.gif אני זוכרת רק שירו בה מתוך בניין גבוה כי קאלי חיפשה שם שאריות אבל לא בחתונה בכל אופן,נראה לי סתם יירו ויברחו
לא רומזים כלום../images/Emo2.gif אני זוכרת רק שירו בה מתוך בניין גבוה כי קאלי חיפשה שם שאריות אבל לא בחתונה בכל אופן,נראה לי סתם יירו ויברחו
Y yhaa hi New member 22/7/07 #46 אפשר שאלה..?../images/Emo9.gif במיאמי, יש איזושהיא חפרפרת או משו שמדליפה כל מיני דברים? כי לא ככ הבנתי...
אפשר שאלה..?../images/Emo9.gif במיאמי, יש איזושהיא חפרפרת או משו שמדליפה כל מיני דברים? כי לא ככ הבנתי...
T the whole shebang New member 22/7/07 #50 אוקיי, נטליה הכלבה הכוסית הזאת(אני בת ) אז היא עובדת בשירות של מישהו,ששלחו אותה לעבוד בהסוואה,כדי להשיג מידע על המעבדה אחרי כל הדברים היוצאי דופן שקרו שם היא בגלל זה גם נדבקת לדלקו כל הזמן
אוקיי, נטליה הכלבה הכוסית הזאת(אני בת ) אז היא עובדת בשירות של מישהו,ששלחו אותה לעבוד בהסוואה,כדי להשיג מידע על המעבדה אחרי כל הדברים היוצאי דופן שקרו שם היא בגלל זה גם נדבקת לדלקו כל הזמן
W We Never Close New member 22/7/07 #55 ברצינות??? היא דווקא די נחמדה וכל זה. וואוו, מוזר. מתי ואיך יגלו את זה?