CSI מוצ"ש

../images/Emo11.gif השבוע ב CSI ערוץ 1 ../images/Emo11.gif

שבוע טוב ליוסי הדוב.
יאללה תקצרים... [ניו יורק] - רביעי 22:35 - 18/7 - פרק שניים עשר: "בשאיפה" – "WASTED" מאק, דני והוקס חוקרים את נסיבות מותה של דוגמנית שהתמוטטה על המסלול. סטלה פלאק ולינדסי שומעים את וידויו של חולה סופני על הדרך בה רצח את רופאו. [מיאמי] - מוצ"ש 23:00 - 21/7 - פרק עשרים ושלושה: "SHOCK" הצוות חוקר את מותה של אישה מפורסמת שנרצחה באמבטיה שלה. רשימת החשודים כוללת את החבר שלה, העוזרת שלה והמתחרה שלה. הורשיו מספר לדלקו על מריסול ועל תכניותיו. צפייה מהנה !!!!

חחחחח במיאמי זה הפרק הכי מגוחך בעולם../images/Emo6.gif

אם זה אותו דבר למה שאני מתכוונת

hitchhiker218

New member
פרנק פרנק פרנק....

הולך לשתות מוחיטו על הבר ביחד עם H.... H מסתפק במיץ גזר... פרנק קורץ לבחורה בבגדים מינימליים... הבחורה צועקת" oh my god!YOU PERVERT!" H קופץ:"לא עשיתי כלום!" פרנק:" רוצה שאני אראה לך.... את.... התג שלי??|גבות|" H:"frank my friend, don't hit on the ms.. she is mine! I am an old horney bastard"

hitchhiker218

New member
לצערי עדיין לא חוקית בשביל זה....

יום יבוא ואני אשב איתם על הבר:p עד אז, אני אצטרף לH ואשתה מיץ גזר:S

יחי השוקו ../images/Emo8.gif

אני במיוחד אוהב את השוקו של coffee time מול הקניון הגדול בפ"ת, איזה שוקו טעים יש להם... יאמי

חחחחח../images/Emo6.gifאני אוהבת הכי להכין שוקו ש

למרות שהמים מורתחים אני מכנסיה למיקרוגל עוד כמה זמן,זה יותר טעים כזה

hitchhiker218

New member
אתם הזויים... אני שונאת מיץ גזר זה היה בגלל H

חחחחחחחחחחחחחחחח ואם כבר שוקו חברים, אז זה או שוקו יוטבתה, או השוקו שחברה שלי מכינה לי תמיד כשאני אצלה(אני מפרצמת אותה
או כמובן איך לא, הגדול והטעים מכולם:::::.................................. שוקו מסטראבאקס בארה"ב! הקפה שם מגעיל ברמות אבל השוקו... יאממיי... יופי עשיתם לי חשק!

Lee1392

New member
חע! זה פשוט שטויות...תכנסי לבר יביאו לך מה

שתרצי. אני קניתי פקטים של סגריות לאבא שלי,שזה גם לא חוקי מתחת לגיל 18 ולא אמרו לי כלום. קניתי גם וודקה ואני ואחותי שתינו וויסקי זה פשוט שטויות....העיקר הכסף ברור שימכרו לך

hitchhiker218

New member
לי יא פושעת!!!!

וודקה זה לא טעים:S וודקה בטעמים זה טוב:) הכי טעים בעולם אייריש קרים"בייליס"... ררר יש לנו בקבוקים בבית..... חחח שתיינים:p

למעלה