CSI לאס וגאס

הספרנית

New member
CSI לאס וגאס

אני רואה עכשיו את הפרקים המשודרים במוצאי שבת אין לי מושג איזה עונה זו, ואם אלו שידורים חוזרים, אבל שאלה בפי... בפרק שהיה במוצ"ש האחרון, הפרק שבו גריסום חוזר מהחופשה מראים בדואר שהוא קיבל קופסה הממוענת אליו הראו את הקופסה הזו באותו יום שהיא הגיעה אליו, בזמן שהוא היה בחופשה וגם כעט הראו את הקופסה, אך בדיוק כשהוא התכוון לגשת אליה היתה שיחת טלפון חשובה. שאלתי היא! מה יש בקופסה הזו??? חייב להיות בה משהו מעניין. מי יושיע?:)

MeItOsH

New member
עונה 7

ולא,זה לא שידורים חוזרים.. והקופסא... עוד מעט יגלו מזה. סוג של הפתעה [אבל לא ממש טובה..]

הספרנית

New member
ברור שלא טובה- כל הפרומו במהלך הסידרה מעיד

על כך. אבל מה יש שם? אין לי בעיה עם ספויילרים!!!

xXx Shiraz xXx

New member
זה מה זה מבלבל נכון?

אני רגילה לראות את עונה 5 באקסטרה הוט ופתאום העונה 7 הזו שבסך הלכ ראיתי פרק אחד עם קפלר כי אני שוכחת שיש גם בערוץ 1, ואז כשראיתי עוד פרק קפלר מת בו. לא מבינה מה נסגר חיח והקוספה כן היא קצת מעניינת. ואיך, למרבה האבסורדיות, דווקא אני שבשבת דיברתי כמה אני שונאת שיש קטעים על גילוי עריות, ראיתי את הפרק היום באקסטרה הוט ששם נרצח מישהו מבית מאסר לחולי נפש וסוטים, והיה שם סיפור על אנס אחד שאמא שלו אהבה אותו. סוג של תסביך אדיפוס אבל הפוך (שהאמא מאוהבת בבן), קראו לזה יקסטיה או משהו כזה (על שמה של אמו של אדיפוס). קיצר. זה מגעיל כל כךךךךךךךך!!!!! ראו את הליפסטיק שלה על הבוקסר שלו (הבן שלה) איכס פיכס חלאסס...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

אין מה לעשות חבוב'לה..לצערינו החרא הזה קורה גם במציאות.. זה הזוי אני מסכים איתך..

MeItOsH

New member
אבל לפחות זה היה פרק משמעותי לGSR!!!!!

שזה כבר טוב...:]]

לא ראיתם?

בפרק שגריסום יצא לחופשה הראו שהחבילה מגיעה ובה שוב דגם של זירת פשע, היו על זה כמה פרקים. מה שיש בערוץ 5 אקסטרה הוט זה csi נוי יורק, בערוץראשון זו העונה הכי אחרונה של לאס וגאס!!!!!! איזה מעריצים שאתם?????????

CapitanSparrow

New member
את באמת רוצה לדעת? טוב ../images/Emo58.gif

יש שם עוד מינאטורה שנשלחה לגריסום על ידי רוצח המיניאטורות.

הספרנית

New member
שיווו!../images/Emo58.gif |כן?

אבל לא הרגו את רוצח המניאטורות? הזקו ההוא שעבד במפעל?

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

מסתבר שזה לא הוא...אלה אבא שלה אבל אתזה מגלים רק בפרק האחרון...:] וזאת לא סתם מניאוטורה...זאת זירת פשע שנשלחה לפני שהרצח קרה... ככה שהם מנסים למנוע את הרצח ולתפוס את הרוצח[ת]

למעלה