CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 9 !!!

CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 9 !!!

[לאס וגאס] - מוצ"ש 20/10 - 23:00 - פרק 9 - אגדה חיה - Living Legend קדילק של מאפיונר ידוע לשמצה משנות ה-70 נמשה מהאגם. במכונית נמצא תצלום של קורבנות רצח. הצוות צריך להכריע אם מקרי הרצח האחרונים קשורים לגנגסטר הנעדר. בתפקיד אורח: רוג'ר דלטרי (שלהקתו "המי", מבצעת את שיר הנושא של הסדרה, "מי אתה"!!!).

הדמר

New member
דעתי על הפרק

האמת? לא אהבתי אני על הרעיון הזה של שימוש בפרצוף אחר על השניה הראשונה, ז"א ברגע שאמרו שהוא לא מפחד מהמצלמות עליתי על זה, זה הזכיר לי את משימה בלתי אפשרית, בקיצור פרק שהיה לי ברור מי הרוצח ישר מהתתחלה, אבל מה שכן אהבתי זמה הסוף של קתרין ומיקי בבי"ח קתרין היתה פשוט 10.

bruriti

New member
בדיוק מה שאני חושבת.

כשהראו את הבחורה השחורה במלון היה די ברור שהיא גבר בתחפושת (קצת הזכיר את הסרטים של אדי מרפי שהוא משחק את כל הדמויות) קת'רין הייתה מעולה כרגיל. אהבתי את המסתורין שהכניסו ללאס וגאס תוך התייחסות להסטוריה (המדהימה והמרתקת) שלה. הפרק עצמו לדעתי פחות טוב, אבל נהניתי מהסיפור בלי קשר לרצח. חבל שלא מתחו קצת את התרחישים של קת'רין ו-ווריק. יכל להיות מעולה. אבל אין על לאס וגאס!!!!!

פרק פשוט טוב ../images/Emo99.gif

ונראה לי שהרוצח שהתחזה למיליון פרצופים הוא הסולן של להקת the who שמבצעת את שירי CSI , נכון?!

יאא קת'רין פשוט כוסית../images/Emo99.gif

שהיתה צעירה
זה היה פרק גאוני,מאוד מאוד

הדמר

New member
זו כן היא

ז``א זו קתרין לא מארג`‎ :p. ויש לציין שהם שיחקו אותה בשחקנית שהם מצאו.לקחו מישהי שהיה דמיון בינה לבין מארג` ולא מישהי שכל הדמיון ביניהם הוא פרי דמיון המלהקים בלבד.

אויש באמת???

חח סליחה
אבל יוני,תהיה הגיוני,אני מדברת על הדמות. אל תהרוס את האווירה

Lee1392

New member
../images/Emo23.gif היה פרק מעולה!!!!!

והסולן של דה הוא חתיך
פרק מצויין,אהבתי

Legacy of Honor

New member
למה לאס וגאס?

בערוץ 1 התכנית נקראת CSI זירת הפשע. וגם בכניסה לפורום כתוב בפירוש "CSI זירת הפשע". אז למה שינוי השם? איך זה שעד עכשיו לא נקתלתי בשם הזה? :O

אוקיי בוא נסביר לך.....

בעיקרון כשיצא לראשונה הסדרה CSI לפני כמה שנים טובות, היא ניקראה בשמה המקורי "CSI זירת הפשע" ואז כמה שנים אח"כ הוציאו את "CSI מיאמי" וגם את "CSI ניו יורק" ואז כדי להבדיל בעיקרון אפילו אם לא מצויין ספציפית בסדרה עצמה. אז מכנים את הסדרה הראשונה שיצאה כ "CSI לאס וגאס". יש מבין?!
כי היא מצולמת בלאס וגאס. כמו שניו יורק מצולם בניו יורק ומיאמי במיאמי.. וכ'ו וכ'ו... יש?!

אהה ושכחתי לציין ש...

הפורום נועד כאן לכל שלושת הסדרות.. לאס וגאס, ניו יורק, ומיאמי. אני רואה שאתה חדש כאן.. האם אתה חדש גם בקטע של הצפייה בסדרה? ולא נחשפת עדיין ל CSI האחרים?! בקיצור.. כל שאלה ותהייה שיש לך, אנחנו כאן..... ואתה כבר תבין גם מה הולך פה משהייה בפורום...

Legacy of Honor

New member
האמת היא שקראתי קצת כאן לפני.

בכול מקרה צפיתי בכול שלושת הסדרות. אבל אני רואה מה שיש בערוץ1, ככה שאין לי מושג אילו עונות ראיתי:S

אני יוכל לומר לך איזה עונות ראית

אם תאמר לי ממתי אתה צופה במה שמשודר בערוץ 1 ?!?! וליידע כללי בשבילך כרגע.. אז העונה של ניו יורק שמשודר כרגע בערוץ 1 היא עונה 2. ולאס וגאס זה 7. העונה של מיאמי שניגמרה לא מזמן הייתה 4. ובקרוב תתחיל עונה 5 בערוץ 1. [יש לציין שעונה 5 כבר לקראת סיום בהוט, וכמו כן היא עוברת לערוץ 1 ]

למעלה