CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק 3 !!

CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק 3 !!

וואוו.. היה אחלה של פרק.. נורא אהבתי את כל העניין של הסיפורי גופות.. במיוחד את הסיפור של האישה שנפלה מהצוק, והמסטול שדקר את הנחת האמריקאי !! היה אחלה של פרק.. מהמם !

hitchhiker218

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וחייבת להוסיף

שראיתי את הפרק הזה בDVD שלי כי ידיד הוריד לי(אבל שוש לא אמרתי את זה
) והתרגום היה כ"כ מצחיק! בשיר היה תרגום כזה: "מי.... אתה? מי מי מי מי?????" וכו'... סתם התפוצצתי מצחוק אז סיפרתי

CapitanSparrow

New member
חחחחחחחחחחחXDDDDDDDDגגגג

גם אני ראיתי עם התרגום הזה. LOL. ונכון בחלק מהפרקים הכתב היה צהוב או אדום? LOL

הדמר

New member
לא ראיתי

הלכתי עם חברות שלי לחגוג לי יום הולדת אז אפשר בבקשה תקציר?

Marg H

New member
אז שוב מזל טוב! ו... ../images/Emo58.gif

היה פרק חמוד מאוד!
היו בפרק 4 סיפורים. את הסיפור הראשון חקרה קת' [עם בראש]. זה היה גופה הנמצא המעלית [המלון של סם], הגופה היתה של שוטרת. בסיפור השני זאת היתה אישה ונפלה מצוק ווריק חקר את זה, הוא נעזר בזירה בגרג. בסיפור השלישי, הוא מחולק לשנים. בהתחלה ניק חקר מכונית שנכנסה בניידת [לא היה שם אף אחד] הוא גילה כי לפני זה הנהג דקר מישהו, חקר למה. בסיפור האחרון היו שרה וגריסום שחקרו רצח במחסן שאחד היד נוסרה לו, השני ניסרו לו את החזה, המסור היה בינהם. את כל הסיפורים עצמם, סיפרו הגופות

xXx Shiraz xXx

New member
מזל טוב...תקציר 1 מתוך 5.

אוקיי אז הפרק היה במתכונת קצת שונה מכרגיל, הפרק התחיל כשרואים 2 גופות של נשים מוכנסות לחדר קירור גופות, ואז הן שואלות אחת את השניה איך היא הגיעה לכאן. ואז רואים את קתרין מדברת עם חדרנית בבית מלון על גופה שנמצאה במעלית עטופה במגבת. הם מסובבים את הגופה ואז נפלטים לה מים מהפה ואז הם מתארים שהיא מתה בטביעה, קתרין מגלה שיש לה 33 קומות אפשריות לרצח והיא מחפשת סיבי מגבת לבנה על הרצפה של כל אחת ואחת מהקומות האלה. ליד השיער של הגופה היה עלה כותרת של ורד. בקומה של ציוד החדרניות היא מוצאת בסל הכביסה מדים של שוטרת ותעודה מזהה, וכך היא מגלה שהגופה היא שוטרת. השוטרת הייתה השמירה האישית של אדירכל סיני אחד, שדאג שהסוויטה שלו תסודר לפי פאנג שווי. האמבטיההייתה מלאה והיו בקצוות עלי כותרת של ורדים. הוא עצמו לא נוכח בסוויטה כשהחוקרים מגיעים לשם, ואז הם מוצאים אותו בסוויטה למטה, מהמר. הוא אמר שהוא עלה לחדר פעם אחת להחליף תחתונים, בשביל המזל. לפני שהוא עלה לחדר הוא הפסיד 1.2 מיליון, ואחרי שהוא החליף הוא הרוויח 2 מיליון, אז כנראה שזה עבד לו. טביעות אצבעות על המספרים במעלית מובילות את החוקרים שוב לסיני העשיר ההוא, וכך הם גילו מה קרה- הוא הפסיד הרבה והלך לחדר לבדוק למה הפנג שווי לא משפיע עליו לטובה, וגילה שהשוטרת הורסת לו את הפנג שווי כשהיא מתרחצת באבטיה, אז הוא חנק אותה ואז שם אותה במעלית ולחץ על כל המספרים כדי למשוך זמן. התכוונתי לתקצר לך פה את כל הפרק אבל זה ממש ארוך כאילו הפרק היה באורך רגיל אבל זה חמישה סיפורים שונים לספר... שמישהו ימשיך אותי! יום טוב

Marg H

New member
את יותר סיפרת בפרטי פרטים מאשר תיקצרת ../images/Emo3.gif

אבל עדין, ניס! אם מישהו ירצה המשך שיגיד, ועוד מישהו יוסיף... [אולי אני אפילו]

Marg H

New member
פרק חמוד+

אני מחכה לפרקים היותר מתקדמים
אבל עדין האהבתי את זה, כמובן שאהבתי את הסיפור של קת', ודשתי הרבה זמן למה ואיפה, 4 ו- 14 נחשבים מספרים מביאי מזל רע. אבל הסיפור [המקרה] הכי טוב היה של גריס ושרה עם המסור!
אהה, היו שם כמה בדיחות שנהרסו עם התירגום
כמו: 1. הפתלוג[דק' משהו- ברח לי השם, אני אזכר] אמר לקת': "מתי בפעם האחרונה עשית אמבטיה אצל גריסום?" והם כתבו: "מתי בפעם האחרונה עשית אמבטיה אצל הבוס?" -זה לא מצחיק, בטח המתרגמת GSRית! 2. ברח לי... אם אני אזכר בעוד אני יגיד!

xXx Shiraz xXx

New member
לאדעת מה איתכם, בעיניי חרא של פרק.

טיפת מתח לא הייתה שם כי כשיש 5 מקרי רצח ב40 דקות זה נותן 8 דקות למקרה, מתוכם 5 זה רק להבין מה קורה, אז נשארו רק 3 למתח.

מי אמר שחייב להיות מתח...

CSI לא מחוייבת לעסוק במתח כל הזמן... היא עוסקת בעיקרון בעסקי הזיהוי הפלילי = פשעים ופתרונם. והתסריטאים מוסיפים מדמיונם עלילות ומתח לסדרה. אבל אף אחד לא אמר שחייב להיות מתח בכל פרק ופרק.. לפי דעתי היה אחלה של פרק והציגו את כל הסיפורים בפרק הזה בצורה מושלמת ויפה וסידרו הכל כמו שצריך, ובאמת שהיה ממש מגניב.. אני גם נורא אוהב איך מראים את העניין הזה של "הביחד". כלומר... כל העבודת צוות הזאת בינהם והתיאום והכל, יש משהו יפה בכל זה.

עמוק באדמה ???

האם עוד מישהו שם לב לדמיון בין הפרק הזה לסדרה הענקית "עמוק באדמה" ? מתחיל מהתמקדות בגלגל של העגלה עם הגופה (ממש ציפיתי לאות של הסדרה...) וממשיך בגופות המדברות וסיפורי המוות המשונים. חיפשתי בין כותבי הפרק - לא נראה לי שיש קשר לכותבי הסדרה הנ"ל - מעניין אם זוהי מחווה או סתם העתקה...

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אתה צודק! זה ממש דומה

אני אוהבת את עמוק באדמה

4hilla4

New member
אני אהבתי מאוד!!

אהבתי את הפרק מאוד מאוד!!! זה היה ממש מגניב עם הגופות! למרות שלא הראו את מעצרו של הסיני הזה זה רק לטעמי הוסיף לסיפור!! אני הכי אהבתי את הסיפור של קתרין ושהיא דברה עם הפתולוג גם אותי הצחיק שהוא שאל אותה אם היא הייתה באמבטיה של גריסום.... והדר- את צודקת, היא באמת GSRית! גם אני לא הבנתי למה 4 ו-14 הם מספרי מזל רע כי המספר האהוב עליי הוא -4 [!!] ו-9. חוץ מזה היה ממש מגניב שהיא הייתה צריכה לעבור את כל הקומות... אהבתי את המקרה הזה הכי הרבה!!! מקרה2- האישה שנפלה מהצוק.... ווריק כזה חמוד
איך הכל הסתכם בפאלפון!!! ושהם אמרו שיש עדה הם שיקרו והתכוונו העדה-פאלאפון?! קיצר אהבתי את המקרה ווריק ממש חמוד!!=] מקרה3- המקרה של ניק
ניק כל כך חתיךך!!! סורי שאני לוקחת את זה לפסים כאלה פשוט הייתי חייבת לציין את זה לאומה!!! והוא גם כל כך רגיש וחמוד
אהבתי את המקרה אבל לא הבנתי= האיש שמת- זה שהרג את האיש השני- למה הוא שאל- אם הבת שלו ואשתו הגיעו למיון? אבל הוא הרוצח? אז זה אומר שהבת היא שלו?- אבל האישה אמרה שהיא לא ראתה אותו אז זה לא הגיוני! כמובן שזה הגיוני אם אני פשוט החלפתי בין הגופות במוח שלי..... מקרה4- מקרה 4 היה הזוייייי!!!! איך הוא היה שמאלי ואיך הוא ניסר לאשתו את החפצים! היה ממש טוב! פרק מעולה לפי דעתי.

למעלה