CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 22 !!!

CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 22 !!!

פרק 22 – על לטאות וחוצנים אחרים Leapin' Lizards תיק רצח מוביל לחשודים במעשה – חברים במועדון עב"מים המאמינים שחוצנים משני-צורה פועלים בכדור הארץ זה מאות בשנים ומטרתם - לכבוש את המין האנושי. וקחו רמזים קטנים לשני הפרקים האחרונים הבאים : (למרות שהרוב כאן כבר ראו) בפרק בשבוע הבא [23] ליידי הת'ר חוזרת. ובפרק האחרון [24] , רוצח המיניאטורות נתפס !!! מה יהיה בעוד 3 שבועות במקום לאס וגאס? חכו חכו

הדמר

New member
יוני, אני מבינה שאתה כבר יודע

מה יהי במקום לפי דעתי יהיה מיאמי....

אני גם לא יודע.. חחח

סתם אני באתי ליצור אוירת מתח, עדיין אין לוח שידורים לעוד שבועיים.. אז נחכה בסבלנות עוד כמה ימים

על לטאות וחוצנים אחרים

עמוק. אצל העברים הנחש סימל ידע?
מתי? אבא של ורוניקה מארס היה מצחיק,וכל אלה שאמרו שנמאס להם מ-CSI,אני לא מבינה אותם בכלל
זה היה פרק קורע מצחוק,למרות שהוא היה בלי וונדי,נורא נורא אהבתי,ממש יפה וחחח גרג היום היה מדהים,חשבתי הוא כבר נהיה חננה מאז שהוא הפך לחוקר,מסתבר שלא

xXx Shiraz xXx

New member
סימל בעקיפין, הנחש ידע שאם חווה תאכל

את פרי עץ הדעת ה' לא יהיה מרוצה והוא גם ידע בדיוק למה ואיזה השפעות יש לו (למשל שהיא פתאום ת-ד-ע דברים). שימו לב כמה פעמים השתמשתי ב'ידיעה' על צורותיה. מישהו יכול להסביר לי למה בסוף הפרק רואים את גריסום מרכיב מינאטורה?!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה הקטע שלו לכתוב לשרה מכתבים בכתב של כוסיות ?

CSI לנצח

New member
פרק מעולה!

חחח גרג קורעעעעעע..!
וניק:"כל השמנות אוהבות אותי"
חמוד : ) אהממ.. מה לעזאזל גיל עשה בסוף הפרק?! בנה מיאנטורה? של איפה בדיוק..?-למי שראה כבר ת'עונה הזאת. ו... למי יש אישה חדשה לגריסום או לווריק? לא הבנתי ממש... קיצ' היה פרק ממש טוב... והלוואי(!!) שיהיה מיאמי שבמקום ווגאס!!! אמן!

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

הוא בונה מיניאטורה של המשרד שלו,כדי "להכנס" למוח של המיניאטור קילר.

נר2

New member
סליחה שאני מתפרצת ככה לפורום שלכם..

אבל יש לי שאלה חשובה לגבי הפרק ששודר אתמול בCSI: למה גריסום בנה בסוף הפרק דגם מיניאטורה? ומתי יגלו סוף סוף את הרומן בין גריסום ושרה? והאם זה נכון שויליאם פטרסון (גריסום) עזב את הסדרה בסוף העונה הזאת או הבאה?

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

הצופים בבית יודעים שיש רומן בין גריסום ושרה מבערך עונה 5.. שאר הצוות מגלה אתזה בפרק 23 בעונה 7 ולא ידוע לי על וויליאם פטרסון..אבל לא נראה לי שזה נכון.. ועל המינאטורה..כתבתי בספוילר למעלה.

Lee1392

New member
הזוי!! ומצחיק :]

וגריסום כמעט גרם לי להאמין שהוא הולך להאמין במה שמאמיני החייזרים האלה מאמינים!
חחחח "את המושיעה,אל תפחדי!" חחח
GOOD ONE!

פרק נורא הזוי...

אהבתי את הקטע שבראס שתה מים והאישה דימיינה כאילו זה לשון של לטאה.. חח.. זה היה מצחיק.. פרק די מטורלל... נקווה שהפרק הבא עם ליידי הת'ר יהיה נחמד..

Marg H

New member
ליידי הת'ר ונחמד ביחד, כבר נשמע לא הגיוני../images/Emo3.gif

למעלה