CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 21 !!

CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 21 !!

פרק 21 - Ending Happy - מי הרג את האפי מתאגרף שעבר זמנו נמצא מת בבית בושת. צוות המז"פ יוצא לחקור איזה מהאירועים הקטלניים שעבר המתאגרף הרג אותו. עוד 3 פרקים. נגמרת העונה............................................ :|

בטח מיאמי עונה 5,הלוואי../images/Emo23.gif

בא לי כבר להקליט,לא יוצא לי לראות כלום בדיגיטלי הקקה

לא מיאמי!!!היה אותה מיליון פעם ב-Extra hot!!!

את העונה השישית של וגאס שוב פעם,אמן...לדעתי זו בין העונות היפות של וגאס (אבל כולן יפות!!!
)

אני אעקוב אחרי זה ואפרסם כאן...

אני מאוד מאמין שמיאמי 5. כי אפילו שיש לי הוט בבית, לא יצא לי לראות מיאמי 5 בכלל בכלל כי השעות לא התאימו לי. אז אני מקווה שכן, אני אעקוב ואפרסם..

xXx Shiraz xXx

New member
../images/Emo207.gif קלי דוקיין

חחח ראיתי לשניה ביג מאמא 2 והתחלתי לצעוק כמו מטורפת "זו קליייייייייייייייייייייייייייייייי" חחחח לא ידעתי שהיא עושה גם חלטורות בין הפרקים של CSI !

עוד ../images/Emo207.gif.....

אני חייב לומר שאני בזמן האחרון כבר לא רואה CSI משתי סיבות. 1 - אין לי זמן. תמיד איכשהו אני יוצא עם חברים או עבודה. 2 - זה מתחיל להימאס עליי. כע אני יודע שזה נשמע מוזר.. אבל זה מתחיל להימאס עליי.. אפילו מיאמי. הכל נראה אותו דבר כבר. כל הסיפורים צפויים מראש, ואין חדש תחת השמש.. פשוט הכל מיצה את עצמו כבר. זהו.. רק רציתי שתדעו חחח..

אני הרגשתי בדיוק כמוך

לפני כמה זמן,תנסה לראות CSI מסיבה כלשהי,אני לא התלהבתי מווגאס כבר הרבה זמן,רק ממיאמי. וקרה שראיתי שליז וואסי משתתפת ב-CSI,והתמכרתי עוד פעם איזה CSI גרם לך לראות שנמאס לך?

הכל בעיקרון....

ניו יורק איכשהו מתחיל להרדים אותי.. וגאס שאני רואה כבר 4 שנים מתחיל איך אומרים.... לצאת לי מכל החורים.. ומיאמי, זה כמו ת"א. הבועה הזאת מעצבנת אותי וזה כבר לא עובד עליי.. מעצבן אותי הכל כזה.. אפילו הוריישיו מעצבן 'תי כע.. לא יודע.. פתאום הכל נראה לי מעפן, דמיוני מידיי, ו...לא יודע.. בלאט.. זה מעצבן חחח.. ואני עדיין רואה אותם, זה הבעיה שלי.

אז אל תראה את עונה 5 של מיאמי../images/Emo3.gif

חחח אין הרבה פרקים טובים,אבל אמרו שעונה 6 ממש מצויינת ווגאס?תנסה להשיג פרקים מעונות ראשונות שתחזיר לך את ההתמכרות וניורק,לא יודעת חוץ ממאק אני לא מבינה משם כלום

xXx Shiraz xXx

New member
אני מקווה שראית את וגאס שהיה עכשיו

כי בוא נגיד ש"צפוי" זה שם התואר האחרון שהייתי אומרת על הפרק הזה!!! אז גריסום ושרה שוכבים הא?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif !!!! זה בדיוק מה שחשבתי!

אם היא מסבה לו אושר,אז הם שוכבים!! חחח
באמת הפרק הזה היה לא צפוי ומשעשע..

Marg H

New member
סתם שאלה ../images/Emo3.gif

איך קובעים למי יש אדום, לפי מה? כיאלו למה ליוני יש ולדרור לא?! [או לי
]

למעלה