עכשיו אני ../images/Emo3.gif
קת'רין
אז כך, אני חולה על פרקים של "קת' דרמה". הם פשוט מדהימים!
הפרק היה מזעזע, זה נורא לקום ולגלות שאנסו אותך, היא לא היתה אפילו מסוגלת להתקשר למעבדה. היא ביקשה עזרה משרה, שרה!. הדילי שלה בקלוט למה לסם פתאום כל כך אכפת ממנה, היה עצוב. אבל הם מצאו את לינדזי די מהר. כמה חבל שלא היה לקת' אפילו זמן להיות קצת, קצת שמחה מכך שלא אנסו אותה. למרות שאני כן הייתי קוראת אונס, כי סיממו אותה, והיפישטו אותה, וחטפו אותה, ולמרות שלא הכניסו לה פיזית חפץ זר, עדין אנסו אותה.
גריסום
אני נורא כועסת על גריסום בפרק הזה, ממש לא היה אכפת לו מקת'. ולמרות שהוא יוצא עם מה שמה, קת' היא החברה הכי טובה שלו. כן, כן, אתם לא אוהבים את ה-גרילווסים. תהרגו אותי!
המיניטיור קילר
הרומח הסידרתי האהוב עלי! אני חולה עליו, מחכה בקוצר רוח להמשך עליו [כן כבר ראיתי את רוב העונה השביעית], פרק טוב, הם רק מתחילים להכיר אותו, האהבתי ששרה אמרה לגריס "אפילו אתה לא כזה אובססיבי", ענק!
למרות שאני חושבת שזה נראה לי מוזר שהוא מכיר את המקומות בכל כך דיקנות! אמא שלי נבהלה. טוב, זה לא הרבה, אין לי ממש מה לכתוב בלי לעשות ספוילר, אז אני יפסיק פה. להילה: בטח לא ה-ניקי שציפית. ולאחרים: לא! אין כלום בפרק הזה בין קת' לווריק, בפרקים אחרים יש, בזה אין! גריסום וקת' לנצח!
ולסיום שאלה: מישהו מבין למה הכינוי שסאם מביא לקת' זה "מאגס"? מה הקשר?!?!?