CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 2. !

4hilla4

New member
מעניין למה נראה לך שהיא בת- 1,000

אולי זה בגלל שחטפו את הבת שלה אז היא לא שמה איפור? וחטפו אותה וסיממו אותה וצילמו אותה ערומה? הא?

הדמר

New member
ברור שבגלל זה

אבל חוסר איפור מראה משהו על מראה אמיתי....

4hilla4

New member
נראה לי היא יותר יפה בלי איפור ממש שהראו!

לא יודעת, אולי בגלל הדם וזה שהיא בכתה הרבה... מעניין.... .נ.ב- הפרק הבא זה- build to kill part 3?

Marg H

New member
עכשיו אני ../images/Emo3.gif

קת'רין
אז כך, אני חולה על פרקים של "קת' דרמה". הם פשוט מדהימים!
הפרק היה מזעזע, זה נורא לקום ולגלות שאנסו אותך, היא לא היתה אפילו מסוגלת להתקשר למעבדה. היא ביקשה עזרה משרה, שרה!. הדילי שלה בקלוט למה לסם פתאום כל כך אכפת ממנה, היה עצוב. אבל הם מצאו את לינדזי די מהר. כמה חבל שלא היה לקת' אפילו זמן להיות קצת, קצת שמחה מכך שלא אנסו אותה. למרות שאני כן הייתי קוראת אונס, כי סיממו אותה, והיפישטו אותה, וחטפו אותה, ולמרות שלא הכניסו לה פיזית חפץ זר, עדין אנסו אותה.
גריסום
אני נורא כועסת על גריסום בפרק הזה, ממש לא היה אכפת לו מקת'. ולמרות שהוא יוצא עם מה שמה, קת' היא החברה הכי טובה שלו. כן, כן, אתם לא אוהבים את ה-גרילווסים. תהרגו אותי!
המיניטיור קילר
הרומח הסידרתי האהוב עלי! אני חולה עליו, מחכה בקוצר רוח להמשך עליו [כן כבר ראיתי את רוב העונה השביעית], פרק טוב, הם רק מתחילים להכיר אותו, האהבתי ששרה אמרה לגריס "אפילו אתה לא כזה אובססיבי", ענק!
למרות שאני חושבת שזה נראה לי מוזר שהוא מכיר את המקומות בכל כך דיקנות! אמא שלי נבהלה. טוב, זה לא הרבה, אין לי ממש מה לכתוב בלי לעשות ספוילר, אז אני יפסיק פה. להילה: בטח לא ה-ניקי שציפית. ולאחרים: לא! אין כלום בפרק הזה בין קת' לווריק, בפרקים אחרים יש, בזה אין! גריסום וקת' לנצח!
ולסיום שאלה: מישהו מבין למה הכינוי שסאם מביא לקת' זה "מאגס"? מה הקשר?!?!?

4hilla4

New member
לא ציפיתי...../images/Emo10.gif

וכן, אני תמיד מסכימה עם התגובה שלך!!! בוזזזז GSR לא מתאימים!!!! ניקי,ניקי,ניקי..... מה נסגר איתך?!

Lee1392

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif "אפילו אתה לא כזה אובססיבי",

אינדיד...הרגה אותי זאת
היתה לה עוד יציאה דומה שגריסום 'נעלב' כזה,נראה לי בפרק שעבר :X אני ממש גרועה היום!

merv s

New member
היה פרק מ-ה-מ-ם-! ו2 שאלות..

כמה חלקים יש לפרק הזה?? ומיזה סם? זה שירו בו בסוף...

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif למה שיקרה עם המיניאטורה

זה ימשך כל העונה.. וייגמר בזה ש"הלוואי אמן הלוואי" הורגים את שרה! -כאילו זה שעשה את כל המיניאטורה ישלח להם מכונית בפרק סיום העונה והוא כאילו דחף את שרה מתחת או משהו כזה- ומשהו שאני לא מרוצה ממנו- גיל מכריז על אהבתו[בערך] לשרה

CapitanSparrow

New member
אם הם הורגים את שרה יפגע להם הרייטינג,

הרבה מעריצי GSR יפסיקו לצפות בפתאומיות.

4hilla4

New member
הם זוג כזה.. לא יודעת

אני יודעת שהדר מתנגדת לזוגיות הזאת
את האמת, אני לא יודעת למה אני מתנגדת ל- GSR פשוט קשה לי להחליט עם מי אני רוצה שתקרין תהיה.. למרות שזה לא יזיז לכותבים של הסדרה אבל אני עדיין יכולה לחלום

תקצירון בשבילך...

אני מקווה שאני אזכור. אז ככה - קתרין חושבת שהיא נאנסה והיא עושה לעצמה בדיקת אונס מאולתרת. היא מזעיקה את שרה לשיחה. הבדיקה נישלחת למעבדה - היא לא נאנסה ! קתרין והבת שלה נוסעות במכונית, רכב אחר מתנגש בהם. חוטפים את הבת של קתרין, לינדזי ! קתרין ניפצעת קל, המשטרה בעבקות החוטפים. מצאו את החוטפים, הם איכשהו קשורים לעסקה שסם אבא של קתרין עשה והם משתמשים בקתרין וביתה כדי להתנקם בסם. משחררים את לינדזי. קתרין בסוף הפרק ניפגשת עם אבא שלה, מישהו בא מאחור יורה בו למוות, מאבטח שהיה שם ירה בחזרה למוות ברוצח. וקתרין זועקת לעזרה כשאביה גוסס למוות בידיה. עד כאן ענייני קתרין. בקשר לרצח המיניאטורה שהיה בפרק הזה והקודם, אז הוא עדיין לא פוענח. וההמשך לו יהיה שבוע הבא.. [מקווה שלא פספסתי כלום
]

למעלה