CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 12 !!!

CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 12 !!!

[לאס וגאס] - מוצ"ש 10/11 - 23:00 - פרק 12 אלמונית - Sweet Jane לצוות קשה לעמוד על טיבו של מייקל קפלר, המצטרף לצוות בעת חופשת ההוראה של גריסום. גופת נערה מובילה את הצוות לחקור מקרי מוות דומים החל משנות ה-70. בתפקיד אורח: ליב שרייבר.

פרק די נחמד ../images/Emo13.gif

גם זה שמחליף את גריסום נחמד. אין לי טענות
חוץ מזה שהוא דומה לחבר שלי 6 טיפות מים

xXx Shiraz xXx

New member
OH MY GOD

איזה פרק... הייתי מפרקת מכות את הדייויד לאורי הזה. חצוף. חולה נפש!! תגידו, זה רק אני או שהפרק היה נדמה שכולם הזדקנו? התאורה שם במעבדה לא מחמיאה לניק ולקתרין... חח הם מלאים קמטים!!

xXx Shiraz xXx

New member
סוף סוף מישהו מבין לליבי

+ אני לא נוטה לראות הרבה פרקים בערוץ 1 אבל באקסטרה הוט לינדזי בת 12, בערוץ אחד בת 15, לא יכלו לפחות למצוא שחקנית קצת יותר דומה לקודמתה?! מה זה חחח הן מממש לא דומות!

חחחחחחח את כל כך צודקת!

כל פעם משנים ללינדזי את הגיל זה די מבלבל ה אומר שלפני 7 שנים היא היתה בת 8?..מוזר היא נראתה הרבה יותר פיצית

איזה מיני היה ללינדזי

איך אמא שלה מרשה לה לצאת ככה זה היה פרק טובב ודייב היה חולה נפש אלוהים ישמור

CSI לנצח

New member
חחח מה הבעיה עם המיני שלה?!../images/Emo13.gif

ובאמת היה פרק טוב.. או יותר נכון- נחמד.. הבנאדם הזה שמחליף את גיל הוא מדבר ממש כמו הרוצחים... אפשר לחשוב שהוא הרוצח בעצמו... ומה הקטע הזה לא לגלות איך קוראים ל3 נערות האלה?! לא יגלו באיזשהו פרק איך קוראים להם?! אם לא אז זה סיום ממש מעצבן..!

CSI לנצח

New member
אהההה...

חחח הבנתי.. אבל הם גויים!!! מ'כפת להם?! שילכו איך שהם רוצים... והם גרים בווגאס לא בבני ברק!!! ככה שלא מעניין אותם צנוע או לא..

חחח אבל אמא שלה חוקרת

המון מקרי אונס ודברים כאלה ,היא לא יכולה לפחות הזהיר אותה שלא תגזים?

Lee1392

New member
איזה ווירדווו!! איפה גריסווום??? שיחזור!.

זה נוראי בלי גריסום...היה פרק טוב +

CSI לנצח

New member
חחח זה שמחליף את גריסום יותר טוב!!

ברור שעדיף אותו!!! חוצמזה שהוא מדבר כמו הרוצחים.. הוא סבבה ולפי דעתי יותר טוב מגיל..אבל לא במקצועיות!!סתם לא יודעת למה אני מחבבת אותו יותר מגריסום.. (אל תאכלי אותי!!!חחח )

adidush1010

New member
אין דבר כזה

לא ראיתי את הפרק אבל איך אפשר להשוות כל אהד לגריסום
לפי דעתי הוא אחת הסיבות להצלחה של הסידרה

הדמר

New member
יש דבר כזה

מה לעשות אני לא אוהבת אותו, לא שונאת אמנם אבל בעיני מי שהחליף הרבה יותר חמוד ממנו.

adidush1010

New member
...../images/Emo52.gif

לא התכוונתי לגרום למריבה...|4u| אבל פשוט אחרי שנים של לראות את גריסום על המסך קצת קשה לשנות הרגלים... מבטיחה פרק הבא אני אראה ואז אני יהיה לי דעה יותר אובייקטיבית...
לילה טוב...

CSI לנצח

New member
חחח זאת לא מריבה...

זה סתם היה חילופי דעות(איכס.. כמו המורות ללשון!)

למעלה