CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 10 !!!

CSI לאס וגאס, עונה 7 , פרק 10 !!!

[לאס וגאס] - מוצ"ש - 27/10 - 23:00 - פרק 10 מניעים ומנועים - Locomotives הצוות חוקר מוות של פועל במפעל לעיבוד עופות כשבקרבת מקום מתגלה מיניאטורה של זירת הפשע, הדומה לשתי מיניאטורות שהושארו בזירות פשע קודמות. כמו כן, גבר וגופת אישה מתגלים כשהם תקועים בבטון, וזקנה רוסייה מתגלה כשראשה בתנור, אך מתברר שנרצחה והתאבדותה בוימה.

זה היה פרק פשוט מטורף

אני לא הפסקתי לצחוק,קת'רין הזאת פשוט קורעת!
ואיזה יופי שתפסו את הבונה מיניאטורות סוספוף אבל עדין מה הקשר לבובות...

Marg H

New member
../images/Emo58.gif

זה לא הרוצח האמיתי
זה לא נגמר.... אבל זה ימשיך רק אחרי שגריסום יחזור מה"שבתון" שלו. עוד 4-5 פרקים בערך.

ידעתיייי זה היה כלכך צפויייי../images/Emo6.gif

חחחח כי מה אחרי כמה פרקים תפסו מה זה לא ריאלי תודה

bendelac

New member
זה היה צפוי בגלל סיבה אחרת

הוא עצמו אמר שהוא עובד בשביל מישהו אחר (אני כבר לא זוכר את הניסוח המדויק). ואין סיבה לא להאמין לו. כי אם הוא התאבד אז למה שישקר??

MeItOsH

New member
אחד הפרקים ההזויים.

אבל.. שרה וגריסום כל כך חמודיייייםםם..:]]]

איזה פרק סוףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo99.gif

חחח קתרין קרעה אותי איך היא צחקה מהרוצח האלמוני שהתגלה כ "היי מקססס"
במיוחד בקטע שהוא אומר לברס שהוא דרס בטעות את הבת שלו... אוי זה היה קטע קורעעעעעע... ובקשר לרוצח המיניאטורות, הגיע הזמן סוף סוף..
אחלה של פרק.. די אהבתי..

CSI לנצח

New member
חחחחעעע היה פרק פשוט קורעעעעע!!!

היה ממש מצחיק.. אהבתי ת'פרק..
אבל.. מ'זאת אומרת לא נגמר או לא תפסו ת'רוצח??? זה לא הוא??למה התכוונתם?!(אני לא מבינה כלום בווגאס..=]) אהבתי ממש ת'קטע שהוא בנאדם שמאלי..(מאוד!) כמוני... רק שעוד לא הרגתי אפ'חד מזה... חחח ק'תרין הייתה פשוט קורעתת!!!! איזה צחוק..

ספויילר למעלה../images/Emo58.gif

חחח תזהרי יש כאלה שלא אוהבים ספויילרים,וזה אומר שהבנאדם שתפסו זה לא הוא,זה לא נגמר עדין

CSI לנצח

New member
ok...

רגע.. על איזה רצח אתם מדברים עם מקס??? או עם זה שהתאבד?? (וכן אני יודעת שאני לא מעודכנת בכלללל!!!!) וזה ממש מציק שזה פרקים בהמשכים!! לא יכלו לסיים שמי שמצאו הוא הרוצח וזהו???

Lee1392

New member
אוקיי,חבר'ה...מרוב ה'אי' - ספוילרים

הרסתם לי את התמימות בקשר למיניאטור-הרוצח
יכלתי לחיות באשליות!

MeItOsH

New member
אשליות זה טוב..

למרות.. שעם כמה שאת מכירה את היוצרים של CSI [ואני מניחה שאת מכירה] באמת חשבת שהם יפתרו את מקרה הminiature killer כל כך מהר וכל כך בקלות?

למעלה