CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק 1.

carwash?../images/Emo6.gif

חחח זה ריאן קאלי ממיאמי,זה הסיבה העיקרית שבגללה אני רואה מיאמי האמת זה בגללם,בוגאס אם כבר אז ווריק וקת'רין
ולא לא ראיתי עונה 7,הסרטים שיש לי אלה "בחברה טובה" "ארין ברקוביץ'" ומר ברוקס" סרטים מעולים

Marg H

New member
../images/Emo9.gif מגניב...

האמת שלי יש את "חברה טובה" אני רוצה לצפות ב"מר ברוקס" ולא ראיתי "ארין ברקוביץ'". וראיתי עוד שתי סרטים שלה "שיעור באימה" -סרט מזה חמוד [אמור להיות אימה אבל הוא מ89 אז לא ממש] זה סרט שהיא שיחקה עם בעלה בו. ועוד סרט שלה, נראה לי נקרא "החידה" לא בטוחה. שניהם היו בהולמארק. בקשר לריאן וקלי אני לא יכולה לענות, אני לא צופה במיאמי [לפעמים פרק פב שם עם אמא שלי] לא אוהבת את הסידרה, וויקיק וקת' באמת חמודים ואם את רוצה ספויילר קטן אז..
הובטח כי בעונה 8 החדשה יהיה הרבה קטעים של יובלינג, וגם הוא מתגרש!- סוף סוף...

חחח יש../images/Emo123.gifמר ברוקס ממש מומלץ!

תראי טריילר,לא נראה לי שיש סיכוי שיביאו אותו לישראל בקולנוע

Marg H

New member
הוא כבר היה בקלונע, וירד.

אני מחכה לסרטכבר שישהחודשים ובסוף לא ראיתי, הטריילר חזק! והסרט כבר היה בקלנוע בארץ מ- 28.6

4hilla4

New member
מישהו חייב להגיד לי מה יהיה שבוע הבא!

בבקשה!!! שמישהו יגיד לי מה יהיה שובע הבא! אני מתחננת!!!!! פליזז... אני פשוט במתח מאתמול ואני פשוט חייבת שיגידו לי!

חחחח

בעיקרון אני כל יום שלישי מביא תקצירים בפינה הקבועה שלי "השבוע ב CSI ערוץ 1". אז או שתחכי עד יום שלישי
או שמישהו שכבר ראה יקדים אותי...

4hilla4

New member
../images/Emo2.gif איך אני אחכה עד יום שלישי?!

אני חייבת לדעת עכשיו! אני הכי הכי אוהבת את קתרין ואני חייבת לדעת מה הולך לקרות לה!!!

למי ששם לב...

האם יצא לכם לראות את הגרלת הלוטו שהייתה שנייה לפני שהתחיל CSI אתמול?? איזה מטומטמים הם אה??
כמה רעש הם עשו עם כל הבלונים האלה והדאבל לוטו המטופש הזה...חחחח ושני השדרנים האלה... כמה הם חופריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

4hilla4

New member
מישהו יכול להגיד לי מה יהיה פרק הבא?

היא תגיד שאנסו אותה? יתפסו אותו? מה ניק יגיד?! תשובות פליז!

merv s

New member
אני לא יודעת אם מותר לדבר על זה בפורום..

אבל..מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את החלק השני של הפרק הזה און ליין?

אממממ..

בכל מיני אתרים לצפייה מיידית.. את יכולה להשיג הרבה אתרים כאלה דרך הפורום FXP ... אבל אני מזהיר, מנסיון מר שחוויתי על בשרי, כל האתרים האלה לצפייה מיידית און ליין הם שורצים וירוסים ברמות מטורפות...

Ash Black Queen

New member
ארגגג... חייבת לראות את 2 ../images/Emo72.gif

היה פרק כל כך מקסים!! אני חייבת לראות את 2... מה יקרה לדעתכם?... ומישהו יודע מתי ישודר הפרק הבא? ואיפה?

Ash Black Queen

New member
אגב,

ראיתי את הפרק עם אמא שלי... וישר כשראו את קתרין שותה ושמזמינים אותה לשתות... ואז שעאלק הכל מתערפל לה היא אומרת לי: "שמו לה סם אונס". אני: "למה שישימו לה סם אונס? ואיך לעזאזל את יודעת?" אמא: "לא יודעת, הם מציגים את זה בצורה כזאת." ואז כשראו אותה מתעוררת >< וואו זה היה חתיכת פרק.

למעלה