CS200 VS CS100

CS200 VS CS100

אוקיי הגיע הזמן לשדרג ולצ'פר את עצמי במתנה. למי יש ניסיון עם המכשירים? מה ההתרשמות? האם ללכת על הזול או על היקר?

יש לי את ה 100 עם חגורת חזה -כנס

שלום בעז לי יש כבר כשנה את ה CS100b כלומר ה 100 עם רצועת הדופק והוא מצויין הסנסור מהירות הסטנדרטי של שעוני פולר (יש לי 720) מפעיל את הספידומטר ואין צורך בסנסור היחודי של ה CS100 וכמובן שחגורת דופק אחת משמשת אותי עם שני השעונים בו זמנית השנתות גדולות וקריאות ,השעון מאוד נח לשימוש נראה לי שב eBay הוא זול משמעותית מהמחיר שציינת (אני רכשתי אותו עם חגורת החזה ב 70$) בהצלחה אם תרצה לראותו אז תיצור קשר 050-5260525 אני גר ביבנה ביי ירון

clemente

New member
שלום בועז ההבדלים הם כאלו:

ב200 לעומת ה100 יש דגם חגורה מעט משופר רישום של מספר אימונים לעומת רישום אימון אחרון בלבד והעלאה למחשב של הנתונים. שים לב האופציה הזו של התקשורת עם המחשב בעייתית במיוחד. היא נעשית באמצעות מיקרופון ולאתר של פולר בלבד כלומר אין תוכנה שאתה מתקין אלא מתחבר לאתר של פולר ושם עורך את הרישומים שהם די סמליים ולא מזכירים בכלום את אפשרויות הגרפים וכו של דגמי ה700 אני משתמש ב100 מספר חודשים ומרוצה מאוד יתרונות: התקנה על הסטם. צג גדול עם תאורה , מדוייק ואמין מלבד בעיית מעבר ליד קוי מתח גבוה. חסרון לשני הדגמים מעבר למה שכתבתי: אין אפשרות להחלפת בטריה לסנסור צריך להחליפו כאשר הבטרייה מתכלה לעומת האפשרות לעשות זאת ברצועת החזה. תהנה אופיר סגל

clemente

New member
בועז

אני כרגע ללא מד קדנס רכבתי שנה עם מד קדנס ואיני זקוק לזה כעת אין שום בעייה לרכוש אותו בנוסף ושוב זוהי חבילה בסיסית ואין מקום להשוואה לדגמי ה700 אם חשובים לך רישומים ומידע על גבהים וכו תשקיע יותר ולך על סדרת ה7 אופיר

cinelli

New member
720 או cs

למה צריך גם 720 וגם cs100/200 ??? אני כרגע מתלבט בין שתי האופציות....ה720 קצת יקר

avniyah

New member
CS200 VS CS100

שלום בועז, אני רוכב עם ה 720, אחלה של שעון, אני לא סגור על כל מה שיש בסדרה של ה 100/ 200, אבל ב 720 יש גם מד גובה וטמפ', הגרפים שהוא מוציא פשוט מדהימים, אתה יכול לראות בכל רגע בדיוק את כל נתוני הרכיבה. בנוסף, יש לך שם אופ' לעשות אימוני אינטרבלים, שזה פשוט מטורף ומאוד ממולץ. אם אתה באמת רוצה לצ'פר את עצמך תשקיע קצת ולך עליו. אגב החיבור שלו למחשב יכול להיות גם עם אינפרא אדום, ואתה מקבל איתו תוכנה לאימונים - מאוד נוחה לשימוש.

ההבדלי במחיר הוא מהותי

אמנם אני רוצה לצ'פר את עצמי, אבל בגבולות התקציב.

השטל

New member
לך על ה200 cad

כלומר כולל מד קאדנס מכסה יפה מאוד את כל אפשרויות המשוב שרוכב צריך בזמן אמת כדי לבצע אימון נכון. ה-100 בסיסי מידי וה-200 לבד (בלי מד הקאדנס) יקר מידי ביחס לתמורה. שים לב - לא לחובבי הגרפים כפי שמישהו לפניי ציין, מה שמתאים לי (שונא גרפים) אם חשקה נפשך בכל זאת בנתוני גובה בתור must תצטרך לקפוץ ל - 720/725 העולים יותר מפי שניים מה-200. בקיצור ממולץ בחום במיוחד במסגרת ה"תמורה למחיר"

royel

New member
אם כבר אז כבר

יש ב Ebay את ה 720 במחיר מצחיק של 260$. מה לא תשקיע עוד קצת ותלך על הטוב ביותר?

nirism

New member
cs300

בחו"ל יש את הדגם החדש מסדרת cs. שווה לבדוק אם יש כוונה לייבאו, מאחר וכרגע לא ניתן לרכוש אותו בארץ.

אופציה נוספת Polar s520

בועז יש חלופה נוספת והיא ה Polar S520 אותו ניתן לרכוש ב eBay בין 120$ ל 180$ הוא מאפשר גם את כל המדידות + העברה למחשב + קדנס (אופציונלי) בהצלחה ירון

למעלה