meandmeandme
New member
Crystal Skies
הנה עוד קטע שכתבתי, למי שזוכר שמתי פה לפני המון זמן את The Poets Blood, ועכשיו אחרי כמה חודשים טובים של עבודה, אחרי שנהרס לי המחשב, אחרי שנאלצתי לעשות הכול מהתחלה, אני סוף סוף שם פה את Crystal Skies. הוא קצת יותר ארוך מהקודם (23 דקות), אבל תעזרו בסבלנות ותנו לו צ'אנס. הוא קצת מגובש מאחרון מבחינת הגוון של המוסקה. הוא קצת פחות ג'נסיס וקצת יותר אולדפילד, אולי אפילו פלאור קינגס. אבל בסך הכול הוא לא כזה נורא לדעתי. אני מצעטר שהוא midi שוב, אבל מה לעשות.. ככה זה שאת בן 14 וגר בבאר שבע!
אני גם מצטער שהוא לא לגמרי גמור מכל הבחינות, הקובץ שאיתו אני עורך את הקטעים הלך עם המחשב הישן ואין לי איך להשיב אותו
. הליריקה: (אני מודע לעובדה שיש ירידה משמעותית באיכות מהליריקה של הקטע הקודם) Featherd being spread your wings Cover the midday sun Display your perfect and pure design Made by a god and imagened by men You live in myth and mind Why do you need this altered life You gaurd our souls or charish light Your page of sins stays blank And yet you try to lose your higher rank Where you live it's always day So you all fear the dark But you so boldly deiced to face the night Crystal sky replaced by Broken china dolls Your cloudy throne trasformed to a cardboard box Did you expect to end up With the problems you used to solve It isn't that easy when you don't watch it from above
הנה עוד קטע שכתבתי, למי שזוכר שמתי פה לפני המון זמן את The Poets Blood, ועכשיו אחרי כמה חודשים טובים של עבודה, אחרי שנהרס לי המחשב, אחרי שנאלצתי לעשות הכול מהתחלה, אני סוף סוף שם פה את Crystal Skies. הוא קצת יותר ארוך מהקודם (23 דקות), אבל תעזרו בסבלנות ותנו לו צ'אנס. הוא קצת מגובש מאחרון מבחינת הגוון של המוסקה. הוא קצת פחות ג'נסיס וקצת יותר אולדפילד, אולי אפילו פלאור קינגס. אבל בסך הכול הוא לא כזה נורא לדעתי. אני מצעטר שהוא midi שוב, אבל מה לעשות.. ככה זה שאת בן 14 וגר בבאר שבע!