crystal report - שאלה חשובה

crystal report - שאלה חשובה

בבניית דוח ב crystal report יש לי כמה שדות שבתנאי מסוים אני רוצה שיוסתרו. עשיתי עליהם suppress עם התנאי המתאים והם אכן לא הופיעו. הבעיה היא שאפילו שהן לא מופיעים - מקום ריק הם כן תופסים ואת זה אני לא רוצה. אני רוצה שגם לא יופיעו וגם לא יהיו שורות ריקות במקום אלא יופיע התוכן הבא - מה section הבא או מהשבירה הבאה. תודה על מענה, אם אפשר מהיר..

dino_din

New member
נצל"ש: אם כבר דוחותת גם לי יש שאלה

דווקא ב reporting services - מישהו יודע איך אפשר ליצור תנאי של מספר תנאים? כלומר - אם ערך עמודה הוא "A" לשנות את הטקסט ל- "A", אם ערך עמודה הוא "B" לשנות את הטקסט ל- "B", אם ערך עמודה הוא "C" לשנות את הטקסט ל- "C". עם שני תנאים זה פשוט ב IF אבל לא ראיתי שיש שם ELSE או הצהרות SWITCH-CASE. REPORTING SERVICES 2005. תודה.

24sharon

New member
אם כבר REPORT SERVICE

אז
בא לך לעשות איזה WEB CAST פשוט של יצירת RS פשוט ללא סינונים מיוחדים מההתחלה ועד לדף הנמצא בשרת. אני פשוט צריכה להתחיל לעבוד עם זה בשיתוף דפי ASPX ניסיתי לשחק ולא כ"כ הצלחתי. אם יהיה לך מעט פנאי לעשות את זה זה יעזור מאוד, לי, ואני מאמינה שלעוד כמה.

dino_din

New member
מי? מה? אני???

חשבתי שזה מסוג הדברים שעושים החבר'ה הרציניים עם כל תארי ה MCMD/MCSD/MDMS וכו' וכו'... אני לא יודע אם יהיה לי זמן וגם אם כן אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לעשות כזה דבר

24sharon

New member
זה כלל לא כ"כ מסובך

אבל אם זה הראשון, אז זה לוקח זמן, ויש והתקנה קלה. בכל אופן אנסה לחפש ברשת, אולי אמצא. תודה!

dino_din

New member
אחלה, אם יש איזה משהו קליל

אני מוכן לבדוק, דווקא צברתי שעות reporting נכבדות בחודשים האחרונים :) ואני עדיין בתאוצה...

24sharon

New member
אולי בפעם אחרת

מצאתי סדרה של 6 WEB CASTים על הנושא. זה ארוך, ואני רק בהתחלה, אבל נראה שההמחשה טובה למדי. אז נסתפק בזה לעת עתה
תודה על הנכונות.

למעלה