CROSSOVER

Gilliana

New member
CROSSOVER

הרעיון הזה קסם לי לפחות מאז ומתמיד - קרוסאובר של תיקים עם סדרות נוספות, כמו למשל הקרוסאובר האמיתי בסדרה שנעשה בפרק X COPS שם הופיע הבלש מאנץ' בתפקיד עצמו מהסדרה "רצח מאדום לשחור". אז אם מי הייתם אתם רוצים לראות קרוסאובר? נימוקים אפשריים ואף מאד מאד רצויים כולל קווי עלילה, אם יש לכם כאלו.

Gilliana

New member
צודקת כמובן

טעות שלי שקלטתי עוד לפני שראיתי מה שכתבת כתיקון. ככה זה כשיש שפעת...

aerynsun

New member
אני הייתי רוצה קרוסאובר

עם הסידרה האהובה עלי פארסקייפ. העלילה - יש פרק בפארסקייפ שצוות מויה (זאת חללית) מגיע לכדור הארץ. הייתי רוצה שמולדר וסקאלי יפגשו אותם. הייתי רוצה לראות שיחה עם סקאלי/ארין סקאלי/ג'ון או מולדר/ג'ון או מולדר/ארין זה יכול להיות ממש מעניין.

Gilliana

New member
את מזכירה לי עכשיו...

קטע ישן נושן שקראתי באיזו ביקורת בעיתון "העיר" כבר לפני כמה וכמה שנים טובות ושהתייחס ל-"בבילון 5". וכה אמר המבקר (או המבקרת) ואני כבר לא זוכרת באיזה הקשר: "צריך לשלוח את איבאנובה (בבילון) לכדור הארץ כדי לספר להם שיש חייזרים ואת סקאלי צריך לשלוח לבבילון כדי שתגיד להם שאין". אני אמנם לא מכירה את פארסקייפ, אבל נראה לי שהמשפט הזה היה מתאים גם כאן.

aerynsun

New member
נחמד

אבל בפארסקייפ זה קצת מסובך. הסיפור הוא על ג'ון, אסטרונאט אמריקאי, שנסחף עם החלליות שלו דרך חור תולעת למימד אחר מכדור הארץ. הוא נסחף עם החללית שלו לתוך חללית חיה ענקית שנקראת מויה. מתגלה שהחללית הזאת הסעיה אסירים. ג'ון מגיעה בדיוק שארבעה אסירים מורדים בסוהרים (שנקראים פיסקיפר, גזע לא נחמד בכלל) הוא מתחבר לחברה האלה, מתאהב בחייזרית פיסקיפרית שדומה במבנה לבני האדם שמה ארין . ומשם הסיפור מתפתח . סיפור יפהפיה. הפרק שציינתי , בעונה הרביעית , ג'ון וצוות מויה מצליח להגיע בטעות לכדור הארץ. האנשים בכדור הארץ פעם ראשונה רואים חייזרים והם קצת מתנהגים בחשד כלפי ג'ון. הקרוסאובר הוא שסקאלי ומולדר יחקרו את ג'ון לגבי מה עבר עליו (למרות שבפרק ג'ון לא מספר כלום מה עבר עליו בחלל) ולחקור את ארין אהובתו של ג'ון. ככה שהמשפט על בבילון יכול להתממש גם פה , רק שהסיפור הוא שונה לגמרי. עכשיו שאני חושבת על זה...לא הבנתי את הקטע של סקאלי. לשלוח את סקאלי לבבילון להגיד להם שאין חייזרים??? אבל בבילון כולה מורכבת מחייזרים
בתמונה ג'ון וארין.

Gilliana

New member
אבל זאת בדיוק הבדיחה ../images/Emo3.gif

כל הרעיון היה לצחוק על סקאלי כמובן. ולגבי פארסקייפ - פששש, נשמע ממש טוב. אני צריכה להתחיל לראות את הסדרה הזו מתישהוא, איכשהוא...

eve6

New member
מעליי ספויילר לפארסקייפ, עונה 4

*אנחת עונג* אח...איזו סדרה
יש לי את כולה (4 עונות) ואני מוכנה לספק, למי שמעוניין.

aerynsun

New member
../images/Emo45.gifב../images/Emo91.gif

ולגבי סקאלי בבילון, כל מה שאני יכול להגיד זה....אאאאאההההההההההההההה עכשיו הבנתי

Ice Age

New member
הייתי רוצה לראות

קרוסאובר עם הסדרה מילניום. נגיד, איזה פרק על כת שמאמינה שסוף העולם יבוא בשנת 2000.

o n o f f

New member
או קיי ותהיו עדינים:

תיקים עם הבית הלבן.....כן אני יודעת מופרך...אבל הייי מאלדר וסקאלי באים לבקש תשובות היישר מהנשיא..... סתם כי אילו שתי סדרות מעולות! הייתי רוצה לראות שיחה בין סי ג'י למאלדר וסקאלי או שיחה מאלדר וסקאלי לג'וש...... איזה כיף הבית הלבן תשודר ביס פלוס!

Gilliana

New member
אם כבר מדברים על הבית הלבן...

הייתי רוצה לראות את מאלדר נפגש עם בוש!

Ice Age

New member
את צוחקת או לא?

אני מניח שהבנת שאני מדבר על הפרק מילניום...

Gilliana

New member
בטח שהבנתי ../images/Emo9.gif

זאת סתם היתה בדיחה על הבדיחה שלך.

muldercrushed

New member
אני הייתי רוצה לראות עם..

אנג'ל או מכושפות כדי שסקאלי סוף סוף תתחיל לראות משו... אולי שיחה בין קורדיליה לסקאלי או מאלדר, או שיחה בין ווסלי לסקאלי כי הם שניהם כאלה יודעים הכל ושולפים תשובות בשניות?

למעלה