CRMהונדה, זה 50סמ"ק?

CRMהונדה, זה 50סמ"ק?

שלום !!! מה המצב? מה איתכם? כתבו לי שאופנוע CRM של הונדה הוא 50 סמ"ק. עכשיו נכנסתי להונדה ואין להם CRM אלא יש להם CR50X זה אותו הדבר? מישהו מכיר לוח מכירון של אופנועים 50? אבל טוב. אני מחפש מחירון של הונדה CRM? מישהו יודע? מודל 97. בתודה מראש אוהד (IM2)!!!

לא יודע אם יבאו ב-2003 (חפש באתר)

או שתתקשר אליהם... אבל אני יודע לגבי CRM שיבאו אותו שנה אחת בלבד. לא יודע למה הפסיקו ליבא אותו - יש לו מכלולים לא רעים בכלל יחסית ל-50 והמנוע שלו בנוי טוב (אם מטפלים כראוי!). יצא לי לטפל בכמה אופנועים כאלו והם באמת היו אחלה. לדעתי שווה לך גם להתקשר להונדה ולבקש פקס עם כל מיני מחירי חלפים של דברים מהותיים כמו חלקי מנוע (קרנק, מיסבים, מיסבי גיר, אטמים, טלטל, בוכנה, רינגים... נראה לי שהבנת). סה"כ אופנועים שאני פגשתי טופלו כראוי מבחינת מנוע אבל הוזנחו קשה בכל מה שהיה קשור לאוברולים שנתנו לכל חובבן לעשות והמתלים שלהם כבר עברו אי אילו דברים. מה שזה אומר זה פשוט שתבדוק אופנועים כאלו טוב-טוב! לגבי 50ים אחרים אני לא יכול להגיד משהו מנסיון (חוץ מDT, אבל זה אופנוע מוכר).

הגעת לתחום שלי!

קודם כל קבל מחירון של 50 סמ"ק, יש שם את כל המחירים לכל אופנועי 50ים... אתה מתעניין גם בעוד אופנועים חוץ מה crm? לפי מה שאני יודע הוא לא כל כך אמין... אם אתה שואל אותי? רוצה אמינות ופחות ביצועים?-כך די טי. רוצה טיפה פחות אמינות והרבה ביצועים?-כך סנדה. רוצה טיפה פחות אמינות וטיפה פחות ביצועים?-כך אר אם איקס. רוצה אמינות נטו?-כך tsw... תלוי מה אתה רוצה... בכל מקרה את הcrm לא הייתי מציע, למרות שאין לי כל נסיון.

כמו שאמרתי

זאת לא האמינות של הCRM, זאת ההזנחה וטיפולי ה"מומחים" שהאופנועים האלו לרוב עברו. האופנוע הזה, מבחינת איך שהוא בנוי (ללא התעללויות של "מומחים" ועם טיפול נכון) הוא חזק וגם אמין. שוב... בשוק ה50 (גם קטנועים) כבר ראיתי יותר מדי כאלו ש"ידעו". לא התעסקתי אף פעם עם כל כך הרבה אופנועים כמו שהתעסקתי עם DT, CRM, וRMX אז אני לא יודע להגיד על כמה התעסקויות "מומחים" יש באופנועים גדולים יותר.

STIVENZ 426

New member
לא מדוייק...

ל אר אמ אקס אותו מנוע כמו של הטיאס, מתלים יותר טובים, ובלמים יותר טובים, הוא אמין באותה מידה בדיוק. דיטי, יש שיגידו שהוא השילוב הטוב ביותר של ביצועים-אמינות כיום בשוק. יותר מזה, כבר נטחן פה אלפי פעמים.. דפדפו בהסטוריה.. סטיב

../images/Emo6.gif

תראו מי בא לבקר! בחיי כמה משעמם למישהו.... חפש חיים! ולא, אל תנסה לבוא באחד השמות המוכרים (אתה יודע על מה אני מדבר ושלחתי לך מסר שאני לא אגלה).

למעלה