Crip_2_deth

dmt4me

New member
Crip_2_deth../images/Emo95.gif

אהלן חברו'ס,אני בעיצומו של קטע וחשבתי לשתף אתכם ,עצרתי הכל העליתי אותו - מקווה שתאהבו את הסגנון,נא התחשבו זו רק סקיצה והיד עוד נטויה..

FaTRiX

New member
המממ

הבייס ליין חביב מאוד אבל כבר הגיע לשלב שהוא התחיל להיות מונוטוני, היה נחמד אם תוסיף עוד קטע עם בייס ליין אחר - כמובן מוטעם הרמונית. סך הכל אני דווקא די התרשמתי אפילו שאני לא מבין בטראנס, לכן גם אני לא יכול לנתח קצת יותר לעומק. ועוד משהו.. הכוונת בשם ל"לזחול למוות"? כי אם כן, מוות באנגלית זה death

bb

New member
כמו שאמרתי לך כבר בעבר

יש עתיד..אחלה מוזיקה אחי אני אוהב תסאונד שלך הבס דווקא סבבה רק הסאונד שלו קצת מפריע לי..קיצור מכוון שזאת סקיצה אין הרבה מה להגיד יש לטראק פונטנציאל, אתה כישרוני ותמשיך כך תמשיכו ליצור! אל תשכחו ISRAEL RULEZZ!

bb

New member
כמו שאמרתי לך כבר בעבר

יש עתיד..אחלה מוזיקה אחי אני אוהב תסאונד שלך הבס דווקא סבבה רק הסאונד שלו קצת מפריע לי..קיצור מכוון שזאת סקיצה אין הרבה מה להגיד יש לטראק פונטנציאל, אתה כישרוני ותמשיך כך תמשיכו ליצור! אל תשכחו ISRAEL RULEZZ!

Domnastic

New member
אל תיקח אישית

אבל הבאס גרוע לדעתי, נשמע כמו טאו [כן?] אבל לא בדיוק נשמע כמוהו. המלודיות וההרמוניות עצמן בכלל לא אהבתי, אין מרכז, תן איזה מעבר של 4 תיבות עם הרבה סינטזה ותפיץ עם מלודיה מרכזית בליווי איזה 2-3 תת מלודיות. אלה הדברים שאני הכי שם שם עליהם דגש בטראקים שלי, אבל זו רק דעתי.

dmt4me

New member
על טעם וריח..

מה שהעליתי לכאן בעצם זאת רק סקיצה,בלי אפקטים בלי הרבה אוטומציות- משמע יש עוד המון עבודה!

למעלה