CRF250L ,CAMI עשיתי נסיעת מבחן

RNHFVI

New member
CRF250L ,CAMI עשיתי נסיעת מבחן

שלום
התייעצתי פה לפני כחודש לגבי מעבר מקטנוע 250 (רוכב כבר 10 שנים) לדו"ש עם יכולות שטח לא תחרותיות-אופנוע לשבילים ,לטיולי מדבר וגם לכביש ומדי פעם (פעם בשבועיים) ירושלים ת"א.
מחפש אופנוע מסוכנות, שיהיה אפשרי לעשות טרייד אין.

בעקבות הנסיעות מבחן חשבתי אולי לעלות בנפח לכיוון 400 סמ"ק ,האם יש אופנועים לדרישות שלי ?(חוץ מהDRZ400).
האם ק.ט.מ מתכננים להוציא דו"ש שמבוסס על המנוע של הDUKE390 ?,מישהו יודע במקרה?
אשמח לעוד אפשרויות של אופנועים שקיימים היום בשוק...

תקציב 40K-50K

תודה רבה

buki56

New member
ימאהה WR250R

דגם מעולה לכשעצמו, ומען האמת גם אין ממש אופציה אחרת.
ה CRF250L הוא תואם KLX-S פשוט בצבע אדום ועל המושב כתוב הונדה.
DRZ הוא דו"ש כביר אבל הסיכוי למצוא כלי שמור הוא נמוך מאוד.

אם אתה מוכן לקחת סיכון תנסה לחפש הסקוורנה 610 משומש.

fonzy9

New member
לשבילים, מדבר וקצת כביש...

אופנוע חזק ומצויין עם אמינות טובה והיום תוכל להוציא חדש (מדגם 11 או 12) במחירים ממש טובים (היבואן רק ישמח להעיף את המלאי שלו שיושב אצלו): אפריליה 450...
בנוסף הוא הכוסית עם הקול הרדיופוני...

RNHFVI

New member
אם התכוונת לRXV

נראה יקר מדי,במיוחד לאור זה שאני מתחיל

ז ר ח

New member
כן. יצא דוש 390 בקרוב. אבל הוא הולך להיות יקר

מה רע בדרוזי? הWRR הוא משמעותית יותר חזק מההונדה 250.

buki56

New member
דיוק

לא יודע איך ה 390 ואיך יהיה הדו"ש שיבוסס עליו, אבל קח בחשבון ששני הדיוקים הקטנים במשפחה אלו כלים עם אמינות רעועה. במוסכים כבר משתגעים מהם.

אם אתה מעוניין במשהו קצת יותר רך adventure, תדע לך שיש עכשיו בטרייד אין של ב.מ.וו G650GS סרטאו ( =650GS דקר של פעם ).

אם תנעל בסוף על 250. אני כאמור ממליץ על ה WR250R
אתה יכול לקרוא מבחנים משווים שעשו עליו
http://www.ridermagazine.com/manufa...3-kawasaki-klx250s-vs-2013-yamaha-wr250r.htm/

http://www.motorcycle-usa.com/11/15.../2013-250-Dual-Sport-Motorcycle-Shootout.aspx

EliranSalem50

New member
ממליץ לך לבדוק את AJP PR5 250

לפניי שאתה קופץ בנפח,אני אשמח להזמין אותך לרכיבת התרשמות מה AJP PR5 250 ,
האופנוע לדעתי יעמוד במשימה ובקריטריונים בגבורה,הוא עושה עבודה מצויינת בשטח ומגלה עמידות ונוחות גם ברכיבת כביש ממושכת.
מניסיון אישי של רכיבה רמת השרון-מודיעין עם גלגל שיניים קדמי 12 בנוחות אני בטוח שתוכל לעשות איתו שימוש ת"א-ירושלים.
גם בתקציבך תוכל לרכוש אופנוע חודש,כשבנפחים גבוהים יותר תסתפק במשומש ותפגע ביכולת השטח.

RNHFVI

New member
PR5 אני מניח שגם לא

ירגיש לי קפיצה מספקת ממה שיש לי (כרגע XMAX250 ),

בסופי שבוע אני רוכב מדי פעם על RMZ250 ודווקא מאוד מרגש וכיפי לי לרכב איתו למרות שהוא 250 סמ"ק.
לכן כנראה צריך 250 בעל מנוע מספיק חזק .

כנראה שהכיוון הוא WRR ,יש אחד במצב חדש בסוכנות ויש לי כמה שאלות:
1)הם דורשים על הכלי מחירון ,הכלי במצב חדש סה"כ (יד 1 16,000 ק"מ),האם באמת WRR נסחר טוב וסביב המחירון?
2) על הקטנוע הם רוצים להביא לי מחירון פחות 15% ,האם זה סביר בעסקאות טרייד אין?

תודה רבה

fonzy9

New member
תשובה לגבי האפריליה

יש בעופר אבניר מס' אופנועים חדשים משנת דגם 11 או 12.
האופנוע עצמו כמכונה לשבילים/מדבר ואפילו קצת נסיעות בכביש כמו שהגדרת יתאים (פחות לכביש והרבה יותר לשטח).
עם החלפה לצמיגים מתאימים תקבל מכונה מושחזת ביותר שגם בכביש יתן לך המון פאן בזכות המנוע העוצמתי עם הסאונד המחרמן (נשמע כמו אופנוע כביש...)
מבחינת אמינות מדובר באופנוע בעל אמינות טובה מאוד וזאת ע"ס אופנוע של חבר שהוא גם בעל מוסך אופנועים ואף עשה איתו את חוצה ישראל. קח בחשבון שבהגדרה זה אופנוע מקצועי ולא דו"ש -מה שאומר שמבחינת מרווחי טיפולים המלצות היצרן הן מאוד יקרות ...

WRR נסחר סביב מחירון והטרייד שוחט לפחות 15%

זה לא שאלה של סביר, קטנועים נשחטים גם 50% מתחת למחירון
נשמע הגיוני בהחלט

הPR5 הוא חדש בשוק,נסה אותו,הדגם הישן יגיע מהר

לתקציב של החדש אם תרכוש אותו...מבחינת אמינות ותקלות...

WRR,המחיר שלו כמשומש דווקא אטרקטיבי לתמורה המצוינת שלו מכל הבחינות ,התנהגות ,שימושיות ואמינות ,אמנם זה מנוע 250 אבל דו"ש מעולה.

גם אם אתה מוצא 690ENDURO של KTM עם רשיון A1 - זו אופציה מעולה (פשוט לא ציינת תקציב אז אני מתייחס כאילו תקציב זו לא מגבלה).

יש תמיד את המלך הבלתי מעורער - הDRZ400 ,שאין מה להרחיב עליו...

ומעבר לזה ,היה לHM דו"ש 450 של CMC מעולה ,שרצוי שתבדוק שם אם הוא מיובא סדיר ונמכר.

RNHFVI

New member
הנשמה הצהובה

אתה יכול להסביר מה כתבת לגבי הPR5?לא ברור לי למה התכוונת פה

" הPR5 הוא חדש בשוק,נסה אותו,הדגם הישן יגיע מהר
לתקציב של החדש אם תרכוש אותו...מבחינת אמינות ותקלות..."

תודה

פשוט :

עד לפני חודש הPR5 היה אופנוע שמנועו הועתק (יוצר בסין,לא שזה רע,אבל זו עובדה) ממנוע ההונדה XR250 הישן הותיק והטוב ,מקורר אוויר.

AJP חיברו אותו להזרקת דלק ויצרו אופנוע שהרעיון מאחוריו מגניב לגמרי - מנוע טוב ומוכח ,מוזרק במקום קרבורטור,עם ליין של שיפורים כמו מתלים מדהימים,שלדה קצרה וזריזה ,אגזוז פול סיסטם של דומא ,אופנוע קליל עם FEEL קרבי ,בקיצור - הדו"ש המושלם!! בפועל המנוע ,שבניגוד לXR שודך לו קולר שמן מכובד וגדול לקירור נוסף כעלהפריט מקורי ולא אופציונלי ,סבל מבעיות התחממות ,הגיר שם גם לא תפקד לאורך זמן ובפועל ,בארץ ,יש אולי אחד כזה שמסתובב על הכבישים ,באורח מפתיע - ללא תקלות (נכון לתקופה של לפני כשנה וחצי) כך שאם אתה רוכש את הדגם הישן עם כל התקלות...אתה עלול להגיע למחיר חדש.

לפני חודש הגיע דגם חדש ומגניב של PR5 ,מנוע מקורר נוזל + כל המה שציינתי למעלה ,מה שהופך אותו לדו"ש הלגיטימי להתחרות בWR-R ,גם מבחינת מחיר שהבנתי שעודכן וכעת הוא נגיש יותר לכל רוכש.

אני חושב שכל מי שהיום שוקל דו"ש 250 ,צריך לבחור בין 3 כלים : WR250R,PR5,CRF250L ,אישית ,אני חולה הונדה ,ברמה שאם הם היו מייצרים קונדומים הייתי קונה אותם ,דן טל הוא כאין וכאפס לעומת מה שאני חושב על החברה הזו רק פחות מייחצן את זה ,מה שהופך את הבחירה שלי לעיוורת לגבי הCRF ,אממה ,הPR5 החדש ,כל מי שרכב עליו מאוד התלהב,אז מבחינה אובייקטיבית כמנהל פורום אני אמליץ לך לעשות גם עליו סיבוב ,רק מהחוויות החיוביות שאחרים שרכבו עליו חוו ,אישית לא רכבתי עליו כי הוא לא ממש מהווה עבורי מטרה.

אם כבר אובייקטיביות - גם גאסגאס הביאו דגם 250 דו"שי חדש - לך בחן גם אותו.

זהו.

EliranSalem50

New member
אתה מניח.. AJP PR5 250 הוא הדו"ש

הקרבי והמקצועי ביותר שיש לשוק ה דו"שים 250 היום להציע.
כמו שאמרתי,אתה מוזמן להגיע ולבחון בעצמך.
כדאי שלא תשאיר ספק כשאתה עושה צעד של רכישת אופנוע.

avikawa

New member
איך הוא שונה מהPR5 הקודם?

השמועות אמרו שהמנוע של הPR5 הקודם היה פריך משהו
האם דגמי 2013 שונים? מנוע שונה או ייצור במקום אחר?

RNHFVI

New member
עכשיו הבנתי שיש שני סוגי מנועים

ל PR5 .
מישהו יכול להסביר על המנוע של הPR5 דגם 2013?
האם יש שיפור מבחינת אמינות?

תודה

למעלה