CRF250L לעומת KLX250M

Everest10

New member
CRF250L לעומת KLX250M

שלום,
אני מתכנן לקנות אופנוע בינואר, אני רוצה דוש חזק ויפה שאפשר לנסוע עליו גם בשטח.
אמנם רוב הנסיעות שלי יהיו על הכביש אבל לפעמים בסופש.. קצת אבק לא יזיק.
התקציב הוא בעיקרון 25K ואני יכול למתוח אותו אם זה ממש ממש שווה..
בסך הכל מצאתי רק 3 סוגי אופנועים שעונים לקריטריונים (תקנו אותי אם יש עוד), WR250R שהוא יקר מדי, והשניים בכותרת.
אין לי בעיה לקנות יד 2 אבל בגלל שאלו אופנועים שנוסעים בשטח אני חושש לקנות אחד כזה, מי יודע כמה זבביר אכל..
מקריאה באינטרנט הבחנתי שהקווסאקי KLX250 טוב יותר מההונדה CRF250L והוא מהיר וחזק יותר. האם זה באמת כך??
בבקשה אם מישהו מגיב להודעה והוא עובד באחת הסוכנויות אז שיכתוב זאת כגילוי נאות.

המחשמל 64

New member
מנהל
מדוע הורדת מהרשימה את הWRR? בתקציב שלך

ניתן לרכוש כלי בשנתון 09-10 אולי עם מתיחה קלה נוספת את ה-10.

Everest10

New member
WR250R

אני נרתע לרכוש אופנוע שטח יד 2, הבלאי ממש גדול בשטח, ואי אפשר ממש ממש לדעת אילו בעיות האופנוע סוחב איתו, כמובן תתקן אותי אם אני טועה.
אני בא מנקודת הנחה שאין הבדלים מאוד משמעותיים בין הימאהה להונדה, לרעת ההונדה. ואני יודע שאני לא הולך להרים גלגלים או להביא את אופנוע לגבול היכולת שלו, אם כי ברור אני מעדיף אופנוע חזק יותר, אני פשוט נהנה מרכיבה רגועה וסופשים קצת שטח. ולכן אמרתי עדיף הונדה יחסית חדישה מאשר ימאהה חרושה.

enigo

New member
הנחת המוצא שלך שגויה. אלו דו"שים, ומצבם נקבע בעיקר לפי רמת

התחזוקה וההתעללות. אפשר להתעלל באופנוע גם בכביש, ואפשר לרכב רגוע בשטח. שנה לפה או לשם משפיעה פחות מרמת התחזוקה.
לא מביע דעה על האופנועים, כי לא יצא לי להתנסות בהם. את זה אני משאיר לאחרים כאן.

המחשמל 64

New member
מנהל
מסכים עם דעתו של אניגו. אופנוע שטח מיועד לשטח כלומר כשמו

כן הוא.כלומר אתה יכול בהחלט לאתר כלי במצב טוב עם הסטורית טיפולים מסודרת וכזה שעבר מעט ידיים וק"מ. זה נכון אגב לגבי אופנוע אינדורו גם או לגבי כלי כביש.
יש בהחלט כלים מצויינים למכירה ותוכל לאתר בנקל דו"ש מסודר בכל דמות מהדגמים שתבחר.
הנה מבחן כולל לכל שלשת הכלים.
אם החלטת סופית ללכת לא לכיון הWRR לדעתי ללכת לכיון הKLX250.

Everest10

New member
בקשר ל-WRR

אוקי, הבנתי שהימאהה ליגה אחרת, אבל בשביל לקנות אחד כזה אצטרך להתפשר על קילומטראז', האם לקנות אחד כזה עם 30 אלף קמ, יגרום לי למצוא את עצמי מבקר במוסכים ?

המחשמל 64

New member
מנהל
תראה היה לי ימהה כזה כשנתיים.אופנוע

מצוין מרווח טיפול נרחב כל 5000 קמ'.מנוע אמין מאד.אאלט' מרווח שסטומים בודקים כל 20 אלף קמ'.לדעתי תוכל לאתר גם בפחות מ 30 אלף קמ'.אם לגבי השטח מספיק לך מה שתארת הקוואסקי יעשה את העבודה למטרתך. הימהה אכן יהיה בקלסה שונה בהיבט שטח. תגשש את השוק תראה מה יש כמצאי ותמשיך הלאה.לכל נושא בכיף.

doutsh

New member
עכשיו שחוזרים למכור DRZ

המחירים של השנתונים הגבוהים יצנחו, ואולי תצליח בתקציב הזה למצוא איזה DRZ נחמד ולא ישן

למעלה