CRF250L או AJP PR5

bar0077

New member
CRF250L או AJP PR5

שלום לכולם,
אשמח לקבל חוות דעת והמלצות על שני הכלים.אני עומד לסגור על אחד מהם בימים הקרובים .אני צריך את הכלי לנסיעות ביומיום סדר גודל של 40 ק"מ סה"כ כולל נסיעה בדרך בינעירונית(90-100 קמ"ש).אבל אני רוצה כלי עם יכולות שטח טובות,לטיולים רגועים לא משהו טכני קשוח מדי. ראיתי את שני הכלים, הPR5 נראה יותר קרבי. השאלה איך הוא בכביש כי ההונדה נראה יותר מתאים לזה. אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל יותר פרטים, לרבות תחזוקה,צריכת דלק, אמינות, היצע ל חלקי חילוף. הPR5 מודל 14' מקורר מים. אני יודע שהAJP חדש יחסית בארץ, אבל החברה מהיבואן נשמעים אחלה אנשים, ואם אתם קוראים את ההודעה אז המון תודה על העזרה:)
מבחינת תקציב שניהם עולים לי פחות או יותר ככה שזה לא פרמטר.
תודה מראש!

המחשמל 64

New member
מנהל
שאלה שאלתית שאלתה כאן . התשובה: הגדרת כלי עם

יכולות שטח טובות מחד ומאידך ,כלי לנסיעות עיר של כ 40 ק"מ ביום.
סה"כ ההונדה שונה מאד מהAJP בכל פרמטר . ההונדה לא יהיה בעל יכולות שטח טובות כהגדרתך וביחס ליכולות הAJP: משקל, בולמים, נתוני כוח מנוע ובכלל ,הAJP כלי עם אוריינטצית שטח גבוהה הרבה יותר ממנו.
ההונדה כלי לטיול רגוע בשטח, כבד משקל, מנוע חלש יחסית יעשה נסיעות כביש של 40 ק"מ ביום טוב יותר בהיבט נוחות מהAJP . הAJP אופנוע מכוון שטח יותר מכביש. בשטח המצב יתהפך . אין מה להשוות בינהם בכל פרמטר. הAJP עולם אחד.הנה סרטון על הAJP ככה להמחשה. ועוד כתבה קטנה על הPR5.
ללא ספק הAJP לוקח!! דו"ש קרבי או אינדורו לייט כך ניתן לכנותו.
בהקשר לחברה HM יש שם מנהל מותג בשם ישי. ישי בחור רציני מאד , מבין עניין איש שרות ויחס אישי ויתן לך סיוע מכף רגל ועד ראש בכל נושא.
לדעתי אין מקום להיסוס AJP לוקח ובגדול.

4CS

New member
כלי כזה שישמש גם לתחבורה יומית של-40 ק"מ רק-CRF250L

הוא דו"ש והרבה יותר מתאים לזה.
ה-PR5 הוא אופנוע אנדורו לייט, ולא מתאים לרכיבת הכביש היומית שאתה מבקש.
(זה יהיה עינוי גם לך וגם לכלי)
לשימוש שטח הוא אופנוע מעולה ומפתיע מאוד.

כתבה מוצלחת על הAJP.

היי בר.
גילוי נאות,זה ישי ,מנהל מותג AJP.
כמו ששוחחנו אתמול,אני מאוד ממליץ על ה AJP 250 לצרכים שלך.
בכייף הוא גומע 40 ק"מ של כביש על בסיס יומי.
ש לו ביצועי שטח מעולים, בולמים מקצועים של זקס,הזרקת דלק,6 הילוכים, שלדת אלומניום ,גובה מושב 95 ס"ממשקל ,115 ק"ג בלבד ,מה שמקנה הרבה ביחון ושליטה מרבית על הכלי.
מרווח טיפולים כל 3000ק"מ.
ללא ספק הדו"ש הכי קרבי שיש.
בהצלחה ברכישה ושיהיה רק רכיבות מהנות.
אני מצרף לרשותך קישור לכתבה שיצאה עליו ממש לא מזמן( באתר ENDURO360ׁׂׂׂ .
הרשמים מאוד מוצלחים.
http://www.enduro360.com/2015/09/29/products-tested/2016-ajp-pr5r-review/

a c t i v e X

New member
כמה דברים לחשוב עליהם

אולי הCRF-L יהיה יותר נעים בקטעי הכביש, אבל זה בסופו של דבר דו"ש כבישי תקציבי זול
לפחות בAJP יהיה לך כלי שטח רציני יותר, שגם תהנה ממנו. גם בכביש וגם בשטח
אני רכבתי 6 שנים ביומיום ובשטח על KTM620EGSE , כלי גס ומחוספס יותר מהדושים היפנים המקבילים לו, שיותר רכים וחלקים בכביש, בתמורה לכיף בשטח
בסופו של דבר, אם כבר אופנוע עם מטרת כיף כלשהי, אז שמטרת הכיף הזאת תצליח.
לא חושב שהL יספק את מטרת הכיף, ובטוח שהAJP כן, אולי לא לדיונות אבל לסינגלים ואנדורו בהחלט כן
רכבתי על PR4 לפני שנתיים יום רכיבה שלם בתוואי טכני קשה עם חברים שרוכבים טוב והכלי בהחלט הפתיע לטובה, ואני רואה של5 יש מתלים טובים יותר ומנוע חזק יותר, 2 הנקודות שהפריעו אז
אני אישית הייתי בודק אם יש יום מבחן על PR5 כזה ומרגיש

התשובה פשוטה מאוד:

הכל שאלה של מה ראשון אצלך בסדר העדיפויות : הכביש או השטח.
אחד מצטיין בכביש אבל יודע לעשות שטח, השני מצטיין בשטח אבל יודע לעשות כביש.
&nbsp
מעבר לזה שההונדה יותר אמין, אבל הפער לא כזה שמצדיק קניה שלו אם השטח אצלך ראשון בחשיבות.

למעלה