crf 250 l

shahar426

New member
crf 250 l

שלום חברים ממש חייב את עזרתכם.
לפני כמה חודשים התחלתי לרכב בשטח וחיפשתי אופנוע דו"ש. אנשים המליצו על ה CRF 250 L של HONDA קניתי שנת 2014 שהתאים בדיוק למה שחיפשתי. אבל אז התחלתי להרגיש שחסר קלילות וכוח ובלי קשר אני לא מעוניין לרכב בכביש יש לי רכב של העבודה.4928והרבה המליצו לי על WR 250F את שלי קשה לי למכור ואני ממש מתלבט האם לשפר אותו?ואם כן אז מה בדיוק לעשות? או להתעקש ולמכור ולהחליף.אשמח לעזרה שלכם למה אני נורא מבולבל עם כל הדוקטורים בחוץ שאחד סותר את השני.מה לעשות???

KTM 620

New member
כמה שלא תשפר אותו

לא ממש תוכל להקנות לו יכולות שטח ממשיות מבלי לשפוך עליו אלפי שקלים שאת ההשקעה לא תראה בחזרה כשתרצה למכור.עדיף למכור או לעשות טרייד אין באחת הסוכנויות.השוק מלא ביד 2 וקשה למכור...

בניגוד לעבר, עם סדרות הXRL, הCRFL אפילו לא מבוסס

על אופנוע שטח אמיתי, ככה שאין שום אפשרות להקנות לו יכולות שטח אמיתיות.
זה לא כמו בXR250L או הXR650L שהיו מבוססים על אחיהם הקרביים ובהשקעה כספית (די גדולה למען האמת) אפשר היה ממש להפוך אותם לאופנועי שטח טהורים.
&nbsp
בCRF250L אין שום סיכוי לשיפור ממשי. מי שהאופנוע מתאים לו כמו שהוא יהנה מדו"ש מעולה. מי שלא, שיחפש אופנוע אחר.

yogebob

New member
גלג"ש

יש לי גם כלי כזה, יש מלא חבר'ה בחו"ל ששיפרו אותו והפכו אותו לאופנוע שטח לכל דבר אך דבר כזה בארץ יעלה המון המון כסף וזה מבדיקות רבות שעשיתי. לפחות 6000 שקל מבלי לגעת בבולמים ובמראה. אך ממה שמצאתי אם לא מפריע לך לאבד מהמהירות המרבית בכביש אם תחליף רק גלגלי שיניים תוכל להרגיש בשינוי משמעותי בשטח ע"י הורדת שן בגלגל שיניים הקדמי מ14 ל 13 והוספה באחורי ל42 אם לא יותר. נראה כי זה מוסיף בשטח באופן משמעותי.

shahar426

New member
crf

מה עם צמיגי שטח ?אגזוז.? זה עסק יקר.?מישהו יודע מחירים?

yogebob

New member
במקרה ביררתי

אגזוז משודרג עולה 3300 ש"ח וסתם שתדע שאגזוז מקורי מהונדה עולה 3500 אירוני קצת, אבל אגזוז לבד לא יתן לך כלום. מחשב הזרקה עולה 1500 ואז אתה גם צריך לפתוח את הפילטר אויר שזה גם יעלה עוד כמה מאות...

yogebob

New member
במקרה ביררתי

אגזוז משודרג עולה 3300 ש"ח וסתם שתדע שאגזוז מקורי מהונדה עולה 3500 אירוני קצת, אבל אגזוז לבד לא יתן לך כלום. מחשב הזרקה עולה 1500 ואז אתה גם צריך לפתוח את הפילטר אויר שזה גם יעלה עוד כמה מאות...

shahar426

New member
crf

תודה רבה עזרת מאוד.יש מצב שאתה יודע להגיד דגם של כל אחד מהדברים שאחפש ב eBay אגזוז.?מחשב הזרקה.?

yogebob

New member
דרך אגב

מצאתי יבואן בארץ על האגזוז דורש 3300 ועל המחשב 1499

לאופנוע הזה אין בעיה של כח בשטח, יש לו בעיה של

משקל מאוד גבוה, גחון מאוד נמוך ומהלך מתלים קצר. בכל אחת מהנקודות האלה כל כך יקר לטפל שזה כמעט לא מעשי.

השקעה במנוע תהיה ברכה לבטלה. היא אולי תעזור בכביש, אבל לצורך שיפור יכולות השטח זה מיותר על גבול המטופש.

KTM 620

New member
באמת הגיע הזמן לרענן את ה 250

עשו בדיוק את מה שכולם מפנטזים עליו.האמת יצא להם פצצה...

KTM 620

New member
מרוב נשמות התבלבלתי (-:

היה אמור להיות משורשר לנשמה הצהובה בשרשור על ה wr החדש...

למעלה