CREED-WEATHERED

CREED-WEATHERED

חבר´ה.. לא יודעת אם אתם אוהדי קריד דגולים (ואין קשר בינו לבין אדי וודר!!) בתור מעריצה אני ממליצה על הדיסק השלישי והאחרון בחום... גם לאוהבי הרוק הכבד והקל! :)בלי קשר לדיסק הראשון שהוא מדהים בעיקר שיר שלוש MY OWN PRISON תנסו להקשיב.. אולי תאהבי מי יודע ע.ד.

theAMP

New member
תני לי להבין...

את מודעת לקיומם של פרל ג´אם, אבל את אוהבת ומכבדת את קריד.... אוקי דוקי... סתם נשמע לי שרוט...

בןלי

New member
אני לא בטוח שאנשים פה

שמעו את הראשון שלהם: MY OWN PRISON אני לא שמעתי את השני דווקא. שמעתי ממנו אוליי שניים שלוה שירים לא יותר ובגלל זה אני לא יכול לחוות עליו דעה. הראשון פשוט דיסק ענק. ואם, רק נניח, שהן באמת דומות מבחינה מוזיקלית אז אסור לשמוע אותם?

badphish

New member
אני לא ישקר

יש דמיון מטורף בינהים אבל זה רק אני או שקריד זה מין פרל ג´אם לעניים?

מה?! :))

כן כן אני מכירה את פרל ג´אם... ואכן יש דמיון בין אדי לבין סקוט מקריד, אבל לדעתי זה פשוט צרוף מקרים מדהים (או שלא כזה מדהים) שיש להם את אותו הקול, אולי גם אותו סגנון אבל בכל אופן אני רואה בקריד משהו יחודי... אל תשאלו למה. מתה על השירים שלהם! פרל ג´אם לעניים??? אני מתה מצחוק עכשיו... שתי סיבות.. מה הכוונה לעניים? ודבר שני למה שזה יהיה לאנשים יותר נחותים? כמו שיש מתאיים אלף להקות רוק כבד... אני לא רואה את ההבדל בין פנטרה למטאליקה...אולי פנטרה זה מטאליקה לעניים?

yoni162

New member
הייתם צריכים לשמוע...

הם אשכרה השוו את עצמם ללד זפלין...אפילו המנחה צחק עליהם

אני בטוחה שאתה מגזים...

לא באתי להגן עליהם... אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלהם.. לא אותם בתור אומנים או אנשים. ואני בטוחה שהם לא יעזו להשוות את עצמם ללד זפלין, ואם כן אז בטח לא במובן המוזיקה או ההצלחה.

ed555

New member
או באמת.. ואני בטוח שאם הויכוח

היה על להקות שאתה אוהב ומישהו היה אומר ששניהם חרא אז היית מתעצבן ואומר שהוא לא מבין כלום נכון? לפעמים עדיף פשוט לא להגיב.. תנסה את זה.

badphish

New member
לעניים הכוונה

הגירסה הזולה שהיא לא בהרכח זולה רק אותו רעיון בפשטות כמו שאומרים שהמופע של טרומן זה מאטריקס לעניים יענו אותו רעיון רק הרבה יותר פשוט

אם כבר

אז מטליקה זה קריאטור לעניים לפי ההגדרות של אנשים פה ובכלל פנטרה = הבי מטליקה = טראש(לא כולל הגועל של לואד ורי לואד ) קריאטור= טראש משוואה מתבקשת טראש = טראש טראש לא שווה הבי מתמתיקה פשוטה ואל תדבר על טיפשות של אנשים אם אתה לא מבין

טראש אולי אולי בשני הדיסקים הראשוני

ם אחר כך הם נהיו הבי ולפעמים גם סתם רוק עם השפעות בלוזיות ועכשיו הם בכלל משו לא מוגדר אבל טראש כטראש? הם אפעם לא היו לפי דעתי הם לא מנגנים בסגנון של מטליקה , בטח שהמילים ממש ממש ממש לא דומות וחכם שלי אולי אתה תגדיר לי מה זה טראש?

Sham 69

New member
"חכם שלי" .. ת*** ..(הסתה לרצח)

אני לא יודע איך להגדיר לך מה זה טראש ואני אומר שזה ספיד טראש בגלל שיש לי חברים שמכירים אותם קצת יותר ממך ואני לוקח את כל ההגדרה הזאת מהם כי אני לא שומע פאנטרה, ואני לא אוהב אותם ואני לא מבין מה אתם מוצאים בהם אבל פשוט ממה ששמעתי .. לא אהבתי, אולי איזה כמה שירים .. וזהו ובקשר להגדרה של הטראש אני לא יכול לכתוב לך, באמת שלא אבל אם תתן לי לשמוע להקת טראש שבחיים שלי לא שמעתי, רוב הסיכויים שאני "אגלה" שזה טראש ומה איתך גאון שלי .. אולי אתה תסביר לי בכתב מה זה טראש?

Nomaed Dominus

New member
Pantera aren´t heavy!

Pantera are some thrash maybe some speed. But they definitely have many old Hardcore elements. They are not heavy! Iron Maiden is heavy... HammerFall is heavy. Not pantera. Some people say pantera is power metal... at least we dont hear it here... those ridiculous things..

Zed off

New member
hammerfall is Power

יש להקות פאוור שאפשר להגיד עליהן שהן גם הבי, אבל המרפול לא נראה לי אחת מהן...

Nomaed Dominus

New member
לאו דווקא

למרות שבין HEAVY ו-POWER יש הרבה דברים דומים, POWER זה הרבה פחות כבר בד"כ, ועם קלידים. כמו EDGUY למשל. HAMMERFALL לא משתמשים בקלידים בשירים שלהם (חוץ מבלדות - פסנתר) והם הרבה יותר כבדים מרוב הלהקות שמנגנות POWER ו-HEAVY. וב-2 האלבומים הראשונים שהם, היה להם צליל מאוד כבד. האלבום האחרון סתם נפילה בסאונד. אבל זה לא כ"כ עקרוני, אני לא אקלל אף אחד אם יגידו שהם POWER גם כן.

ed555

New member
זנ שאין להם קלידים זה לא בהכרח אומר

שהם לא פאוור.. הרבה מלודיה וקלילות(מעורב עם מחשבות על דרקונים ובלאגנים) יש במוסיקה שלהם שמזכירה מאוד פאוור בלי האפקט של הקלידים ליצירת מלודיה. גם נייטוויש קצת יותר כבדים מפאוור רגיל(לפעמים, לא שהם מעניינים אותי) אבל הם בכל זאת פאוור..

למעלה