credit history in the uk

יעלי9

New member
credit history in the uk

?how do you build up a credit hiwstory we're just starting our and I wonder if there are things I should keep in mind we don't have a credit card yet, would it make any difference if we pay our bills with cash or by direct order from the bank?i ?(any other tips (besides paying everything in time ?(why is credit history even important to someone who would live in this country for just a few years (like us

בקר12

New member
למה באנגלית?

נראה לי לא משנה איך שתשלמו העיקר לא להיכנס לחובות ועיקולים. המשמעות היא שאם בניתם רקורד שלילי יותר קשה לקבל כרטיסי אשראי והלוואות. זה הכול.

יעלי9

New member
כי כתבתי מהעבודה...

האמת, אפילו כרטיס אשראי אני לא בטוחה שנצטרך. כרגע הדביט מספיק. היום הייתה לי שיחה מעניינת עם קולגה מגרמניה והוא סיפר ששם רוב התשלומים נעשים בהעברה בנקאית ישירה - גם לאינסטלטור. כרטיסי האשראי מאד יקרים וצ'קים עברו מן העולם.

TrigATUSA

New member
כרטיסי אשראי יקרים? HUH?

כרטיסי אשראי זה בדרך כלל בחינם

כרמית75

New member
אכן, רובם חינמיים

ישנם כאלה שבתשלום. כרטיס האשראי הגרמני שלי מאמזון עולה 20 יורו לשנה, אבל אפשר לקזז את הסכום מול נקודות שאוספים מרכישות. לעומת זאת, הכרטיס מהבנק חינמי. ייתכן שכרטיסים שמקנים זכויות נוספות, כמו נקודות נוסע מתמיד וכד' עולים יותר. כרטיסי זהב גם בדרך כלל גובים תשלום שנתי. העברות בנקאיות בגרמניה הן פשוט שוס שצריך להתפשט ברחבי העולם.

TrigATUSA

New member
קיים בבריטניה ולדעתי במקומות רבים באירופה

היכולת להעביר בקלות ומהר ובחינם מחשבון בנק אחד לחשבון אחר

Karenovadia

New member
register to your

local electors you will get it by post from your city council, fill your details and send back, you can then vote but also it will give you a few positive points to your credit checks..

בקר12

New member
כרטיס דביט

כרטיס דביט מספק כל צורך כל עוד יש לך יתרה מספיקה בבנק - להבדיל מהארץ שבו אין כרטיס כזה וחייבים להשתמש בכרטיס אשראי. בגדול מפסידים כסף בכרטיס אשראי כי משלמים ריבית כך שאם לא צריך אז לא כדאי

TrigATUSA

New member
בעיקרון כרטיס אשראי יותר בטוח

אם מישהו מצליח להשיג את המספר כרטיס שלך ולקנות על חשבונך עם כרטיס אשראי - מייד מורידים לך את זה מהחשבון, את לא מחוייבת לכלום - זה על פי חוק עם כרטיס DEBIT: הכסף יורד לך מהחשבון, ואז את מתחילה תהליך מייגע יותר או פחות של השבת הכסף, אבל את בינתיים תקועה עם "בור" בייתרה אישית אני לא קונה *כלום* עם DEBIT, בייחוד לא באינטרנט, מסוכן מידי לטעמי אני משלם הכל בכרטיס אשראי ומשלם את החשבון במלואו בסוף החודש - לא עולה לי פרוטה, וגם מקבלים כל מיני הטבות (החזר, מיילים וכדו)

למעלה