תשבות....
מצטער שעניתי בלשון זכר. תראי הרדיו בנגן עובד מעולה ואפילו מקליט מצויין אני לא משתמש בו הרבה אבל כל פעם שאני משוויץ בנגן הרדיו וההקלטה עובדים מצויין. בקשר לתיקיות זאת קצת בעיה ולא בגלל שזה גרוע אלא בגלל שהנגן מכריח אותך לעבוד נכון עם המוסיקה שלך כלומר: (קודם כל על הנגן עצמו את יכולה לסדר איזה תיקיות שאת רוצה וכמה שאת רוצה ואם יש לך VISTA אז אחרי שכבר העתקת את התיקיות את יכולה לארגן אותם מחדש וב XP את לא יכולה את צריכה להעתיק למחשב את התיקיות, לארגן אותם ואז להעתיק מחדש לנגן) כשאני אומר להתנהג נכון עם המוסיקה שלך אני מתכוון לזה שאת צריכה לסדר את התגיות של השירים בצורה מסודרת כי הנגן מציג לך את השירים לפי תגיות של אמנים, אלבומים, סגנון, ורשימת כל השירים. אם התגיות מסודרות טוב אז כאשר תיכנסי ל אמנים ותבחרי QUEEN תראי את כל התגיות של האלבומים ואז תוכלי לבחור את האלבום הרצוי או פשוט לבחור בו שיר מסויים. זה נורא פשוט לסדר את התגיות ואני אומר את זה בתור אחד שהוא נורא מקפיד על סדר בנגן, עשיתי את זה המון פעמים גם בנגן הקודם שהיה לי (creative zen tuch( והוא עובד בדיוק באותה צורה. זה לוקח קצת זמן להתרגל לרעיון שצריך לארגן את השירים לפי תגיות, ותכלס יש כל מיני פתרונות יצירתיים כמו למשל, אם את לא חסידה של אלבומים שלמים ואת עושה לך אוסף של אמן מסויים את את מתייגת אותו באלבום "אוסף שאני אוהבת" או מה שתבחרי, ואם זה אוסף של אמנים את מתייגת תחת אוסף של אמנים "אמנים שאני אוהבת" או איזה שם שתרצי. מקווה שעזרתי תרגישי חופשי לשאול שאלות. אביב