Creative Zen M- 30 GB

Crunch2

New member
Creative Zen M- 30 GB

איך הנגן מבחינת איכות שמע, מסך איכותי? קראתי עליו רק ביקורות טובות מלבד כך שהוא כבד וגדול וישנו מתאם להטענה שרצוי מאוד לא לאבדו, ישנם עוד חסרונות? מבחינת ממשק- נוח,מהיר? תומך בתיקיות? בניגוד לסאנסה E250 שלא תומך בתיקיות, וממשק איטי להפליא אפילו כשהוא לא מלא לחלוטין. תודה!

tweeg

New member
אממ

סאונד מעולה,מסך טוב קשה למצוא לו מטען בארץ,הוא טיפה ישן,ודי זהו לא תומך בתקיות

MrCola

New member
תשובה

ב"ה לפני מספר חודשים קניתי אותו, הוא מדהים. איכות שמיעה מצוינת, וידאו טוב שתומך ברוב פורמטי הוידאו. אבל שני החסרונות העיקריים הם העובי(שמן מאוד) והרדיו(ששמתי לב שלא רק לי הוא לא עובד),ואולי מלבד שהוא דיי מיושן(הושק ב2005). יש לו יתרונות על האייפוד, אבל מצד שני גם חסרונות. מקווה שעזרתי, דוד.

אחי זה נגן מצויין...

קניתי אותו לפני חודש אתה יכול לראות בפורום אפילו קצת שאלתי עליו שאלות. הוא מצויין איכות סאונד מעולה ואיכות מסך טובה מאוד. איכות שמע זה גם תלוי באוזניות שיש לך, אני אפילו לא פתחתי את הניילון של האוזניות שקיבלתי כי יש לי אוזניות אדירות. אני לא מבין למה אתה מתכוון באירגון תיקיות, כי על המכשיר הכל אצלי מאורגן בתיקיות כמו שאני רוצה וכמו שזה מסודר על המחשב (אני רואה את זה רק כשזה מחובר למחשב). וכדי לארגן את הנגן כמו שצריך פשוט צריך להקפיד שהשמות של האמנים והאלבומים יהיו מסודרים ואז זה כמעט מסודר כמו תיקיות. (בדיסק של התוכנה שאתה מקבל אפשר לעשות את זה בלי בעיות). הנגן מאוד נוח והוא ממש לא כבד, יש לו ממשק הפעלה יחסית נוח, ולדעתי הוא שם את ה IPOD בכיס הקטן (למרות שIPOD באמת נכנס לכיס הקטן) תקנה לא תצטער ! נ.ב הרדיו עובד לי מצויין !

Crunch2

New member
תודה ...

אני בת קודם כל [: באירגון תיקיות התכוונתי לכך שלדוגמה יש לי תיקיה של Queen, ואני מעבירה את כל התיקיה כפי שהיא במחשב, בנגן עצמו זה יופיע בתור תיקיה בשם עצמה או שזה מאורגן לפי סדר ABC של האומנים/שירים?

tweeg

New member
יש לי גם שאלה

האם המצב ums בנגן זהה לmsc הסטנדרטי? כלומר האם אפשר להעביר לקבצים כמו דיסק און קי? האם יש לו מיגבלות כלשהם? שרשור קודם,אשמח אם תענו לפיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=114648274

כן.... זה עובד הוא משמש כמו HD נייד

לפני ששאלת לא ניסיתי וגם לא הבנתי מה זה MSC ו UMS אשמח אם תגיד לי. אני בדקתי את הנגן עם מחשב של שותף שלי וזה עובד לא צריך שום תוכנה ממש כמו דיסק און קי או HD, רק מה שחשוב זה שיהיה מותקן על המחשב גרסא מתקדמת יותק ממדיה פלייר 9 למרות שהעברת הקבצים לא נעשית דרכה, פשוט המדיה פלייר המתקדם מתקין דרייבר שמאפשר העברת נתונים בין מכשירים ניידים למחשב. מקווה שעזרתי אביב

tweeg

New member
thx

קראת את הקישורים שנתתי בהודעה? כי היה כתוב שהוא משמש כעוד כונן נייד(לפחות ברוב המקרים) אבל חלק אמרו שהוא לא יכול להעביר קבצים מסוימים(פורמטים,גודל) אתה מוכן בבקשה להיכנס לכמה מהקישורים שנתתי להגיד מה נכון (הסתירות בינהם די בולטות) אתה לא נראה לי יכול להגיב לשרשורים כאלה ישנים בכל מקרה אף אחד לא יראה את זה כ"כ שמה תודה על העזרה(אתה עוזר לי לעזור לאחרים גם) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=17740 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=115384907 הודעה שלי

תראה.....

מהניסיון קודם שלי עם נגן CREATIVE ZEN TUCH היה אפשר להעביר קבצים בגדלי שלא עולים על ג'יגה אז מה שהייתי עושה עם קבצים גדולים יותר הייתי מחלק אותם לחלקים של ג'יגה בעזרת WINRAR. למרות שנראה לי אבל לא בטוח שהצלחתי להעביר קובץ RAR של 4 ג'יגה אבל אני לא בטוח. לדעתי זה עדיין אפשרי גם בנגן CREATIVE ZEN VISION M למרות שלא ניסיתי אבל כן קראתי על זה בפורומים מחו"ל ושם אומרים שזה עובד. בתנאי שמותקן על המחשב גרסא של מדיה פלייר 10 ומעלה. (אציין שוב: למרות שהעברת הקבצים לא נעשית דרך המדיה פלייר, הנגן פשוט מופיע ככונן נייד) אין שום איזכור במקורות שבדקתי ל MSC, UMS ו MTP הנגן פשוט עובד עם כל מחשב. עכשיו בקשר לפורמטים זה נכון רק במקרה שאתה מנסה להעביר קבצים דרך תוכנה כלשהי או לקום לא נכון על הנגן כמו לתיקיית מוסיקה או וידאו, צריך להעביר לתיקיית DATA,בנגן הקודם זה היה לתיקיית DATA בחדש זה פשות מחוץ לתיקיות או שאתה פותח תיקייה חדשה(זה גם לא כל כך משנה כי הנגן לא יכניס לך שום קובץ שלא קשור לתיקייה שמוגדרת למשהו ספציפי כמו מוסיקה וידאו ועוד). (לפי ניסיון מהנגן הקודם שלי ובו לא היה וידאו אבל נראה לי שזה נכון לגבי כל התיקיות שמותקנות על הנגן). ובקשר לוידאו אתה חייב תוכנה של CREATIVE זה בטוח אני ניסיתי את זה ברגע זה. וגם ניסיתי להעתיק קובץ בנפח 1.8 ג'יגה והוא עבר מצויין ומהר מהמחשב לנגן ולהפך. אם יש עוד משהו אשמח לעזור אם אני לא עונה אז אפשר גם לשלוח מסרים אישיים. שמחתי לעזור אביב

tweeg

New member
תמצות

אין מגבלה על סוג קבצים חייב wmp ומעלה בשביל להעביר קבצים המגבלה של גודל הקובץ היא בגלל הנגן ולא שיטת ההעברה (אפשרי לבדוק ע"י ניסיון העברה בשיטה אחרת) בנתיים זה זהה לmsc הסטנדרטי (חוץ מהקטע עם הwmp)

tweeg

New member
תשובה

ההגבלה על גודל הקובץ היא במערכת ההפעלה של הנגן שלא יודעת להתמודד עם קבצים גדולים לא בשיטת ההעברה שעליה אני מדבר

Crunch2

New member
../images/Emo35.gif

איך ייתכן שהרדיו לא עובד? קראתי בכל אתר שהוא תומך ברדיו + הקלטה מהרדיו. תודה.

תשבות....

מצטער שעניתי בלשון זכר. תראי הרדיו בנגן עובד מעולה ואפילו מקליט מצויין אני לא משתמש בו הרבה אבל כל פעם שאני משוויץ בנגן הרדיו וההקלטה עובדים מצויין. בקשר לתיקיות זאת קצת בעיה ולא בגלל שזה גרוע אלא בגלל שהנגן מכריח אותך לעבוד נכון עם המוסיקה שלך כלומר: (קודם כל על הנגן עצמו את יכולה לסדר איזה תיקיות שאת רוצה וכמה שאת רוצה ואם יש לך VISTA אז אחרי שכבר העתקת את התיקיות את יכולה לארגן אותם מחדש וב XP את לא יכולה את צריכה להעתיק למחשב את התיקיות, לארגן אותם ואז להעתיק מחדש לנגן) כשאני אומר להתנהג נכון עם המוסיקה שלך אני מתכוון לזה שאת צריכה לסדר את התגיות של השירים בצורה מסודרת כי הנגן מציג לך את השירים לפי תגיות של אמנים, אלבומים, סגנון, ורשימת כל השירים. אם התגיות מסודרות טוב אז כאשר תיכנסי ל אמנים ותבחרי QUEEN תראי את כל התגיות של האלבומים ואז תוכלי לבחור את האלבום הרצוי או פשוט לבחור בו שיר מסויים. זה נורא פשוט לסדר את התגיות ואני אומר את זה בתור אחד שהוא נורא מקפיד על סדר בנגן, עשיתי את זה המון פעמים גם בנגן הקודם שהיה לי (creative zen tuch( והוא עובד בדיוק באותה צורה. זה לוקח קצת זמן להתרגל לרעיון שצריך לארגן את השירים לפי תגיות, ותכלס יש כל מיני פתרונות יצירתיים כמו למשל, אם את לא חסידה של אלבומים שלמים ואת עושה לך אוסף של אמן מסויים את את מתייגת אותו באלבום "אוסף שאני אוהבת" או מה שתבחרי, ואם זה אוסף של אמנים את מתייגת תחת אוסף של אמנים "אמנים שאני אוהבת" או איזה שם שתרצי. מקווה שעזרתי תרגישי חופשי לשאול שאלות. אביב

Crunch2

New member
תודה רבה,

הבנתי את כוונתך, ככה זה גם בנגן שיש לי כעת [E250] רק שלא ממש סידרתי אותו לפי תגיות פשוט "זרקתי" את השירים אז יצא מצב שהרבה שירים נמצאים תחת "unknown" ואז די מסורבל למצוא שיר ספציפי. ישנן תוכנות כדי לסדר את התגיות האלו? ועוד דבר צריך מדייה פלייר כדי לסנכרן את השירים או שניתן פשוט לעשות העתק-הדבק ישירות לכונן של הנגן?

גם וגם...

יש תוכנות מצויינות בשביל התגיות האלה. אני משתמש עם התוכנה שמגיעה עם הנגן תוכנה מצויינת וידידותיתאני מאוד אוהב אותה והיא מאוד נוחה. את לא צריכה את המדיה פלייר יש אפשרות לסנכרן מהתוכנה שמגיעה עם הנגן וגם יש אפשרות של העתק הדבק. אני אישית לא ניסיתי אף פעם את אופציית הסינכרון האוטומטית (גם בנגן החדש וגם בישן). אני פשוט לא אוהב את זה. גם בתוכנה שמגיעה עם הנגן את יכולה לראות בדיוק מה מופיע לך כ "UNKNOWN" גם בתגיות האלבומים וגם בתגיות האמנים. מה שכן צריך לשים לב זה שאם את כותבת ידנית את השמות של כל שיר ושיר באלבום מסויים אז שתכתבי ב TITLE ולא ב FILE NAME כי אם תכתבי ב FILE NAME אז מן הסתם תשני את שם הקובץ וזה לא השם שיופיע בנגן. עוד דבר קטן: אני מעדיף קודם להעתיק את הקבצים ולסדר את התיקיות בנגן בשיטת הגזור הדבק ואז לבדוק דרך התוכנה עם התגיות מסודרות כמו שצריך ומה שלא אני מתקן. יש גם אופציה של IMPORT אבל אני לא משתמש בה כי הוא לא מסדר בתיקיות. תמשיכי לשאול ואני אענה אני מכיר מקרוב את הבדיקה הדקדקנית לפני רכישת מוצר.

Crunch2

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על התשובה המפורטת.

Crunch2

New member
קיבלתי את הנגן :)

חתיך אמיתי, קצת גדול ועבה אבל חמוד [= לא אמור להגיע איתו מעין נרתיק מבד? ומישהו יודע היכן אולי ניתן לקנות באיזור המרכז [ת"א-פ"ת] נרתיק סיליקון/קשיח?

Crunch2

New member
נראה לי שקיבלתי נגן לא תקין ../images/Emo7.gif

חיברתי אותו למחשב לאחר שהתקנתי את כל התוכנות, וכשאני לוחצת על הכונן שלו זה מראה לי כאילו הנדן לא מחובר, ולא הבנתי איך פותחים את הנגן? דבר נוסף, ברגע שהמכשיר מחובר למחשב ישנה תאורה כחולה איפה שהכפתור של ה- hold

למעלה