CREATIVE JUKEBOX ZEN XTRA

CREATIVE JUKEBOX ZEN XTRA

הווינדוס XP שלי לא מזהה את הנגן הנ"ל עדיכתי את התוכנה והקושחה מאתר החברה וניסתי כמה דרייברים (כוול מהדיסק המקורי שקיבלתי) כאשר אני מחבר אותו ב-USB למחשב הוא מודיע לי שמצא חומרה חדשה אם אני נותן לו לחפש לבד הוא לא מוצא ומצד שני אם כל דרייבר אפשרי אחר הוא אינו מזהה אותו ניסתי להסיר גם המדייה פלייר שלי (הבנתי שזה יכול להתנגש) כאשר אני נכנס ל-MEDIA SOURCE 5.XX הוא אינו מזהה לי את הנגן (במדייה פלייר הוא היה מזהה לי אותו אבל לא הייתי יכול לעדכן שירים רק לראות מה יש לי ) משהו מכיר בעיה כזו ? מה עוד אני יכול לנסות ?

tweeg

New member
אממ

*האם ניסית כניסות usb אחוריות? *"במדייה פלייר הוא היה מזהה לי אותו אבל לא הייתי יכול לעדכן שירים רק לראות מה יש לי " האם הייתה הודעת שגיאה?הגדר "לא יכול לעדען שירים *האם הוא עובד על מחשבים אחרים?

הוא עבד על המחשב שלי עד שפירמטתי אותו

לא מקבל שום הודעת שגיאה אבל פשוט בכל פעם שאני מחבר אותו הוא מחפש אותו (פותח את "מצא חומרה חדשה" ומנסה לעדכן ללא הצלחה)

tweeg

New member
בדקת את הדריבר האחרון של הusb מהאתר של החברה?

יש דרייבר מיוחד עבור ה-USB ?

יש לי את הדרייבר של המכשיר המעדוכן ביותר (מאתר החברה) כולל עדכון קושחה אחרון יש דריבר עבור ה-USB בנפרד ? לא ראיתי כזה ...?

tweeg

New member
בטח שיש

תוריד pc wizaed תבדוק דגם לוח אם לך לאתר החברה תוריד דריבר של usb דריברים של נגנים זה רק לווינדוס 98 ומטה

guttmann

New member
זאת בעיה ידועה עם הגירסא החדשה של הקושחה

של הנגן הזה. חיפשתי קצת על הגירסה הזאת (2 נקודה משהו נכון.?) ובהמון פורומים בעולם כותבים שיש בעיות אחרי עידכון הגירסה.

עדכנתי את ה-USB עדיין אין תגובה

הבעייה היא שברגע שאני מחבר את המכשיר את ה-XP מודיע לי על מציאת חומרה חדשה בשם הנכון של המכשיר ומבקש ממני הפנייה לדרייבר ... אז לפי דעתי ה-USB בסדר כי הוא מזהה אבל הבעיה היא אולי בדרייבר של המכשיר (למרות שניסיתי כל דרייבר אפשרי מאתר החברה)

tweeg

New member
תשובה

אפשר צילום מסך של ההודעה? ניסית אולי לסנכרן עם המדיה פלייר?

לגבי מדייה פלייר

היה לי מדיה פלייר 11 והא זיהה לי אותו והסתנכרן איתו אבל לא הצחתי להעביר אליו שירים אלא רק לראות מה יש לי בנגן נעברתי לגירסה ישנה יותר (9) מכיוון שהבנתי שאחרת זה מפריע לו (למרות שעדיין זה לא משפיע) צירפתי את ההודעה שאני מקבל בכל פעם שאני מדליק את הנגן כאשר הוא מחובר מקווה שיעזור במשהו ... :(

tweeg

New member
מה המערכת הפעלה?

ניסית את הנגן על מחשבים אחרים?

מערכת ההפעלה XP

מערכת ההפעלה היא XP עם SP2 בדקתי את הנגן מקודם במחשב אחר עם XP ומדיה פלייר 11 והוא עובד שם כמו גדול ...

tweeg

New member
סיכום שרשור

הנגן עצמו בסדר-עובד על מחשבים אחרים התוכנה של הנגן בסדר-נוסה על התוכנה של קראיטיב וwmp 11 ו9 הווינדוס בסדר-xp sp2 *האם אתה בטוח שהדריבר של הusb מעודכן? התחושה שלי שזה הבעיה http://www.nomadness.net/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=8&categories=Nomad+Jukebox+Zen#219 http://www.nomadness.net/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=8&categories=Nomad+Jukebox+Zen#228

עדכנתי את המדייה פלייר ל-11

כרגע המחשב מזהה את הנגן (רק דרך המדיה פלייר 11 ולא דרך התוכנות שלו - 5 MEDIA SOURCE ) אני רואה את התוכן של הנגן אך לצערי נשארתי עם 2 בעיות עיקריות : איני מצליח/יודע לעדכן לתוכו שירים/אלבומים שעל המחשב שלי (ניסיתי פשוט לגרור או דרך ה-"המחשב שלי") איני מצליח לנתק אותו מסנכרון ואני נאלץ להכנס לקונטרול פאנל ולהעיף את ה-Portable Devices אודה לעזרה

למעלה