creatine

קריאטין מתי ?

בשנה הראשונה של האימונים ישנו קצב התקדמות גבוה ולכן אין צורך בתוספים שיוסיפו כוח, הגירוי לשריר גם כך הוא גבוה וכך גם התוצאות (בהנחה שהתוכנית והטכניקה נכונות). לכן ההמלצה היא אחרי כשנה.

bigman

New member
creatine

מהי הדרך המומלצת לקחת קריאטין?האם נכון שמחקרים אחרונים גילו שמספיק 5 גר ביום בלי צורך בשלבי העמסה? מינון זה נראה תמוהה אך הוא מופיע על אבקה שרכשתי אגב במחיר מציאה 1ק"ג 200 ש"ח .

קריאטין

קיימות 2 אופציות מקובלות: 1. 15-25 גרם ביום לתקופה של 4-6 ימים, שימור ע"י 5 גרם כל יום. 2. 3 גרם במשך 28 יום כאשר מומלץ לבצע סייקלים של חודש נטילה וחודש מנוחה העמסה בסה"כ מקצרת את תהליך העליה של הקריאטין בשרירי השלד.

lev85

New member
מה ההדבל בין 2 האופציות???

ומה בכלל קריאטין נותן, במה הוא תורם, האם אתה ממליץ?

קריאטין - עוד

תרכובת חלבון שעשויה מ-3 חומצות אמינו, מיוצר בגופינו בכבד בלבלב וביותרת הכליה. הקריאטין משמש ל: 1. בופר אנרגטי – אנרגיה בשריר 2. בופר לפרוטונים – מזורז ברמות נמוכות של Cp ומונע עיכוב PFK במילים פשוטות יותר נותן אנרגיה נוספת באימוני כוח עצימים ! האם אני ממליץ ?! - תלוי למי ומתי !

lev85

New member
אני בן 17

נמוך (1.68) וקטן...ורוצה לא רק לעצב אלא גם להתנפח.

lev85

New member
שחכתי להקפיץ

קפוץ קפוץ קפוץ קפוץ סליחה על הניג´וס

עוד

לא הייתי ממליץ לך על קריאטין, אולי אחרי שנה של אימונים וגם זה תלוי ?!

lev85

New member
סליחה שאני נאג´ס אבל:

א. למה רק לאחר שנה? ב. במה זה תלוי? ג. מה עם מי גבינה? את זה כדאי לקחת כבר עכשיו? אני רוצה להבין למה כן ולמה לא, כי סה"כ אני מתעניין בזה. סרקתי את כל הדפים של הפורום אבל לא קיבלתי תשובות... תודה רבה

yaronm

New member
אחרי חודשיים

הגוף שלך עדיין לא מסוגל לעמוד בעומסים של אימוני כוח עצימים ולכן תוספת הקראיטין תיהיה מיותרת. חכה קצת תמשיך להתאמן בעוד כשנה תהיה ברמה גבוה יותר והגיף יעמוד בעומסים המופעלים עליו באימוני כוח עצימים יותר. חלבון מי גבינה אתה יכול לקחת אין נזק בזה אבל אם אתה אוכל מספיק חלבון גם זה מיותר ויקר.

lev85

New member
עוד שאלה...בבבקשששה תענו

האם האבקות של GNC באמת מצדיקות את המחירים?? כי ראיתי באתרים ישראלים חברות אחרות, עם מחירים הרבה יותר אטרקטיבים: לדוגמא בג´נסי- 454 גרם אבקת חלבון עולה 110 (לחברי מועדון) וזה למשל יוצא יותר זול: http://www.israelbody.org/store/prodinfo.asp?prod=6 ויש עוד הרבה יותר זולים..כנ"ל לגבי קריאטין. בבקשה תענו לי מי שמבין..תודה

למעלה