??? cre 200 baja RR 4t or cre 125 six comp2t

dinoman1

New member
??? cre 200 baja RR 4t or cre 125 six comp2t

שלום לכל החבר'ה פה בפורום

אני חדש בתחום אך מחפש כלי (רישוי צהוב) שיתן לי ריגוש וקצת כח מתפרץ.. כמה שאפשר מכלים בנפח הזה, אני מגיע מעולם הדאונהיל רוכב כבר 5 שנים...(המעבר מתבקש, לא?) ומה שאני מחפש באופנוע זה יכולות אנדורו שיהיו 80% מהזמן, בקיצור כלי שיעשה הכל בתחום הסינגלים והטיפוסים וגם לקפוץ למסלולי מטוקרוס מידי פעם ולטעום קצת מזה, הסכום שלי (35) מכובד ואני מעדיף כלי חדש במסגרת אחריות.
הגעתי בסופו של דבר להתלבטות בין שתי הכלים הנ''ל, ע''פ נתונים טכניים יבשים או חבר'ה שרוכבים פה על כלים כאלה אפשר לקבל חוויות המלצות....
הבאחה יהיה אחרי קיט מנוע מקורי מהחבר'ה... :)
והסיקס קומפ יהיה מקורי.... עד שנחלה בשידרוגיטיס

תודה לקוראים ולעונים.

רוצה פאן לפרצוף בכלי שהאחריות לא משחקת ?

KTM\GASGAS 125 2T ,הסיקסקומפ בעל התנהגות מדהימה ,שלדה מועתקת ממשפחת הCRF ,בולמי קאיאבה של WR250F 2006 ,המנוע...לא משהו ,חלש ,לא מרגש ,יותר לשימוש כבישי וגם שם הוא לא יעקור או ירגש אותך יותר מדי.

הBAJA - יש רק אחד (שאני מכיר) עד היום שהתקין קיט 200 ואולי הוא יכול לספר לך על הקיט ,לפני זה היה לו הוסקווארנה TE125 של תיכוניסטים ,אז אני הייתי לוקח בעירבון מוגבל את נקודת הייחוס שלו.
מעבר לזה ,אם הייתי בתיכון והיה לי כזה BAJA הייתי מתחיל להשחיל בגיל 16....ההתנהגות שלו טובה יחסית ,אבל גם הוא מרגיש חלש.

אם אתה מחפש כלי לעלות איתו מכיתה א' לג' ואפילו לד' - קח דו"פ אינדורו גיבור ,במחיר כזה אתה יכול למצוא קטמ 2011 יפה שמור ומרגש,באותו תקציב יש לך גם גאסגאס וגם TM125 ,ובהרבה פחות תוכל למצוא גם הוסקווארנה WR125.

אחריות היא לא פקטור פה ,אתה יכול למצוא במחיר הזה כלי במצב די טוב.

a c t i v e X

New member
עדיף לך כלי מקצועי משומש קלות

הכלים החדשים ברישוי צהוב שציינת לא יתנו את מה שאתה מחפש. גם אין שיפורים או שדרוגים (שהם ממש לא כדאיים כלכלית גם אם היה)
ואם תתאמץ עוד מעט עם התקציב ותוכל להגיע לGG125 חדש לדעתי

dinoman1

New member
תודה התחדשתי בדו"פ גיבור GG125six days 11

רשמים ראשונים........ וואוו
עכשיו נותרה לי השאלה איזה שמנים לקנות? (סינטטי דו''פ MOTUL)
שמן גיר? תדירויות החלפה... במניואל רשום טיפולים לפי לFILL UPS
לא ככ ברור לי :( יעני תדלוקים...
איזה פלאגים לקנות?
וכל מיני שאלות של טירונים...
יש רכיבות שיוצאות פה מאיזור בית שמש והסביבה בינתיים אין לי נגרר
אני חושב שאין כמו לחפור לרוכב מנוסה באמצע היער :)

dinoman1

New member
מקפיץ

למעלה