CPR!!! Now!!!!

ESU Boscorelli

New member
CPR!!! Now!!!!

3... 2... 1... Clear! going up to 360! 3... 2... 1... Clear! we a a pulse back! הפורום צריך החייאה דחוף!!! מישהו מתנדב? דווקא יש לי רעיון נחמד! בואו ננסה ליצור לנו דמות חדשה... אני יתחיל הוא יהיה זכר בשם ג'ון ווברילייסקי הוא משרת ככבאי עכשיו כל אחד ייתן תכונה אחת! כל אחד יגיד ככה בתורו אחד אחרי השני וניצור לנו דמות ותתינו תכונות רציניות שניצור איש אמיתי ובסוף נראה מה יצא

QsomeoneQ

New member
אוקיי...

(לאו דווקא תכונה, אלא קצת רקע על הדמות כדי שהיא ממש תתגבש, לא?) אוקיי, הוא ממש אוהב להציל אנשים ובגלל זה הוא התגייס למכבי האש. הוא יעשה הכל כולל לסכן את החיים של עצמו כדי להציל מישהו אחר...

RomeoITALIANO3

New member
כבאי סרקסטי ציני שכל הדמויות יתחברו

איתו, ויגרום לאיחוד בין כולם, ויביא בדיחות מהצד על כל אחד.

ESU Boscorelli

New member
ayght....

he have a wife and one girl... the girl is 16 years old and have a boyfriend... she likes to visit the Fire station a lot! Five years ago he was a soldier in the Amercan army in the U.S rangers and after few days in the station some Fire fighters telling him about Bosco who serve in the Rangers to... he is dying to meet him but Bosco not on a shift today... who continue?

Excalibur Girl

New member
לכל אדם יש גם פאקים לא../images/Emo35.gif

אז... איזה פאק אפשר לעשות
עקב אכילס שלו הוא התאונה שהיה מעורב בה לפני כמה שנים- הוא נהג במכונית עם אשתו וכשלא שם לב לרגע סטה מהכביש והמכונית התהפכה. מאז הוא מרגיש ממש אשם במות אשתו (כי הוא בנאדם שאוהב להציל אנשים, ולא להרוג..). הוא לא מסכים לדבר על זה אף פעם. לפעמים הבת שלו מנסה להוציא ממנו מידע על התאונה והוא לא מסכים לענות לה או מחליף נושא...

mgirl

New member
OK

תוספת קטנטנה - אשתו הייתה בהריון עם הבת בזמן התאונה, והבת ניצלה והאישה לא. עכשיו גם הבת מרגישה אשמה

mgirl

New member
OK

תוספת קטנטנה - אשתו הייתה בהריון עם הבת בזמן התאונה, והבת ניצלה והאישה לא. עכשיו גם הבת מרגישה אשמה

RomeoITALIANO3

New member
פששששש רעיון טוב, עכשיו נחזור לכבאי

הוא אלוף בחיקויים, הוא מחקה כל חבר בצוותים בצורה מצחיקה, ואיך שהוא עושה את ההליכה של סאל פשוט קורעת את כולם מחדש.

@יעל@

New member
טוב עכשיו אני:

הוא שונא את ג'ימי כי הוא (ג'ון) יום אחד התחיל עם אלכס וג'ימי גנב לו אותה... ומאז הוא שונא אותו מוות... והבת שלו היא חברה בבי"ס של ג'ואי...

mgirl

New member
אבל...

'תם לא חושבים שזה קצת נדוש? ז'תומרת, ג'ימי כל הזמן גונב לכולם את החברות... יאייקס! או בוגד או... סה"כ הוא בנאדם נחמד, חבל להרוס לו...

ESU Boscorelli

New member
אוקי אז אני ישנה....

ג'ימי זוכר שהוא וג'ון הימרו בתיכון על מרוץ מכוניות אחד נגד השני ג'ימי ניצח אותו והוא היה צריך לקבל את הרכב של ג'ון אבל ג'ון ברח וג'ימי זוכר לו את זה עד היום...

@יעל@

New member
אני יודעת אז זה

אני גם יודעת שביום שבובי נורה אז אלכס ישבה וחיכתה לטלפון ממנו.... הם גם היו ביחד או משהו???

@יעל@

New member
טוב אני אנסה עוד משהו:

ג'ון שלנו (או שניקרא לו ג'וני - להבדיל מג'ון סליבן...) הוא בנאדם שההורים שלו לא רצו שהוא יהיה כבאי... הם רצו רופא או עו"ד אבל בגלל שהוא אוהב להציל חיים של אנשים (וגם בגלל שבלימודים לא ממש הלך לו) הוא בחר להיות כבאי... אבא שלו כל הזמן מזכיר לו את זה שהוא לא הצליח מי יודע מה בלימודים והוא לא ממש מחבב את אבא שלו בגלל זה.... אבא שלו גם מאשים אותו במות אישתו (בגלל שהעבודה בואו נגיד די משפיעה עליו...) יום אחד אבא שלו ניקלע לשריפה... ואתם יודעים מה קרה...

למעלה