cowon d2

Shantimama

New member
cowon d2

כששיניתי לתפריט בעברית מתחיל לעשות בעיות ולהשתגע, להתקע, לא להראות שמות בכל התיקיות... ונהפך לבלתי אפשרי לשימוש בעליל יש איזשהו עדכון גרסא או פתרון אחר לדבר המפחיד הזה???

מושו 21

New member
על איזה גרסה את ?

ומה זאת אומרת נתקע ומשתגע ? ניסיתי כמה גרסאות אצלי - 2.54 עשתה לי הכי פחות בעיות ואיתה נשארתי - אבל היו כל מיני בעיות עם קריאת קבצי פלש (משחקים לדוגמא) בגרסאות אחרות.

Shantimama

New member
איך אני בודקת איזה גרסה אני?

לא התקנתי על המכשיר כלום חוץ מלהעמיס עליו מוזיקה וקצת תמונות. אז משחקים בכלל לא התעסקתי, הוא פשוט נתקע, אני מסיירת בין התיקיות של המוזיקה - שאותן הוא מראה הכל unknown - ואז זה כבר מפסיק להגיב לפעמים, זה קרה לי שלשום עשיתי ריסט וכשחיברתי למטען זהה סתדר עכשיו זה קרה שוב והוא תקוע במצב הזה אז מה עושים?

מושו 21

New member
.......

תפריט ראשי-->הגדרות-->מידע. עדכנת קושחה למכשיר ? התקנת איזה קובץ עדכון עליו כשקנית ? עברית בתפריטים לא אמור להיות לך אם לא עדכנת קושחה. עברית בשמות שירים אמור להיות בכל מקרה. בכל מקרה ממליץ לפרמט את הנגן - לחבר למחשב, לגשת למחשב שלי, לחצן ימני על הכונן, אתחול, אתחל. ולהעתיק שוב את השירים והסרטים ולשים לב שאין קבצים נוספים בינהם שהנגן לא יודע לקרוא. (יכול להיות שיש קובץ מסוים שהנגן מנסה לקרוא ונתקע תוך כדי ניסיון לקרוא אותו) אם זה לא עוזר - בנגן - הגדרות-->מערכת-->טען ברירת מחדל.

Shantimama

New member
מההההההההההה???????

חייבים לפרמט ולמחוק הכל???? ישבתי עכשיו שבועיים שלמים להעביר אליו את כל המוזיקה בכזה סדר של תיקיות ואני מחר טסה לחצי שנה להודו אני בחיים לא מעבירה הכל מחדש

Shantimama

New member
מצד שני אני יכולה להתקע עם זה עוד שבוע בהודו

ולהיות בלי מוזיקה בכלל? *לא זכור לי שהתקנתי משהו על המכשיר **יש לי בהגדרות תפריט בעברית

מושו 21

New member
.....

מלבד ריסט דרך הגדרות המערכת כמו שאמרתי לך איך עושים - אין לי פתרון אחר שלא כרוך פגיעה\מחיקה של המוזיקה\סרטים שעל הנגן. תעברי בין התיקיות ותראי שמלבד קבצי מוזיקה וסרטונים אין קבצים נוספים מסוגים שהנגן אולי לא יודע איך לנגן. במידה ולא עוזר - פשוט תגבי - תעתיקי את כל תוכן התיקיות והקבצים למחשב כך שתוכלי לאחר עדכון הקושחה או הפרמוט להחזיר באותו הסדר אל הנגן. בכל מקרה תשימי לב שעדכון קושחה מוחק את כל המידע שעל הנגן אז לגבות לפני. גרסא 2.51 גרסא 2.54

מושו 21

New member
ואם את לא יודעת איך לעדכן קושחה

אל תעשי את זה לבד. קודם תנסי את כל שאר הדברים (ריסט דרך ההגדרות, בדיקת קבצים בתיקיות, גיבוי ופרמוט) - שזה יהיה הברירה האחרונה שלך.

Shantimama

New member
מה לגבי כרטיס ה sd ? גפ אותו מפרמטים?

אני מעבירה הכל למחשב כדי לעשות את ה''ניתוח'' אז אם כבר.... אולי בכל זאת תסביר לי איך עושים עדכון קושחה, יש לי קצת מידע בסיסי בנושא...

מושו 21

New member
....

ככל הנראה שההתקעות לא נגרמת ממשהו בכרטיס זכרון. עדכון קושחה - כמו שאמרו לך - יש לך מדריך איך לעשות את זה בקישור שהבאתי לך מהאתר של קוון - תקראי לפני טוב טוב - אם לא בטוחה אז לא לבצע - זה יכול לגרום לפגיעה במכשיר אם לא עושים נכון. כל שאר הדברים לא עזרו ? ריסט\פירמוט ? עדיין נתקע אחרי שביצעת את שניהם ?

Shantimama

New member
עכשיו הוא חזר לעצמו- אני כבר לא יודעת אם

לצחוק או לבכות

למעלה