Covert Front episode 2:Station on the horizon

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

יש בחדר שהיה בו את המברג, מעל קופסת הכלים שהוא היה בה, פאנל שבתוכו אפשר לתקן את החשמל.

Lady in red2

New member
לא סיימת לתקן ../images/Emo58.gif

חוץ מלחבר את הפיוז, צריך לחבר את הכבל האדום ואת 2 הנגדים (resistors). רק כשאת מפעילה את המתג והוא נשאר במקומו, את יודעת שתיקנת.

adi 777

New member
לידי את חשמלאית? אני שרברבית במקור

לא שאני יודעת לתקן ברזים..אלא שהמכנסים תמיד נופלות לי מאחורה ומציצים לי לחריץ נגדים,ריסטטור,מיקאטו שימימטו לילה לטו:) יאללה פנק אותה טו טו

Lady in red2

New member
חחחח קרועה ../images/Emo6.gif

גם אני חיברתי בהתחלה רק את הפיוז ולא הבנתי למה המתג לא נשאר במקום, ואז שמתי לב שהכבל האדום כן מתחבר שם, ואח"כ ראיתי בפורום של nordinho שהם חיברו לשם את הנגדים. מקיאטו זה סוג של קפה
(שאין לי מושג מהו בדיוק, אבל מגישים אותו בבתי קפה
)

adi 777

New member
ליידי, מה את עושה ערה בשעות כאלה שובבה!!

מקיאטו זה אספרסו מוכתם בטיפה של קצף. אני אישית אוהבת קפה לטה חלש עם הרבה קצף. קפה ג'ו חוגגים עלי בארוחות בוקר כל ימי שישי בצהריים :) כל אחד והפינוק שלו. בגלל שהפורום שקט יחסית אז אני ההפוך אותו לפורום זיהוי שירים להלילה חחח ואמליץ על שיר luz davina-in your eyez שיר שקט לחובבי הרומנטיקה injoy

Lady in red2

New member
אבל 1 בלילה זה מוקדם - כשיש שביתה ../images/Emo3.gif

לא חשוב שבסוף כן הלכתי ללמוד ולא היה כלום... גם אני אוהבת לאטה חלש עם קצף, אבל הכי הרבה אייס קפה, במיוחד אייס בלנדר של קופי בין. אז הפכנו פורום זיהוי שירים או פורום קפה?

adi 777

New member
אז עכשיו את בלילות לבנים? מה את לומדת?

תקשורת זה הניחוש הראשון שלי פסיכולוגיה שני משפטים שלישי. בסוף את לומדת חינוך :) אני בונה עלייך אם תתפרסמי יום אחד,אל תשכחי מי כתב לך בלילות חחח

Lady in red2

New member
לא זה, לא זה ולא זה ../images/Emo3.gif

מחשבים
לא לילות לבנים, אבל כשיש חופש אי אפשר שלא לישון מאוחר... אבל עכשיו אני באמת זזה לישון, לילה

adi 777

New member
ועוד אמרו לי שיש לי אינטואיציה גבוהה..

עבדו עלי !! :) חלומות פז אני אסיים את המטלה האחרונה ואחתוך גם. ותגידי לשרונית שמקס ביקש להוריד את הכלבה ב - 7 אם היא יכולה מאחר ורק היא ערה בשעות האלה. :) הסמים מוטטו אותי !,למרות שאני לא עושה סמים ,סתם אוהבת את המשפט. מצחיק את החברים שלי בכל אופן..יאללה קישקשתי מספיק.

מקס6

New member
יש לך את זה ,כלומר אינטואיציה,,,,,,,אני ,,,,

יוצא עם
ב 1 בלילה לטייל [פרייר] |

adi 777

New member
יש לי את זה פלוס בכל הרבדים! אגב..

רצה שמועה שחטפת את אילנה זה נכון? ספר קצת על עצמך בא לך? לא חייב! אבל מומלץ.

מקס6

New member
כן , אבל שיחררתי אותה היא תחזור בקרוב,,,,

היא בטיול . אני, מה אני, אחד מהשורה יושן, קם, אוכל, עבודה, מחשב,וחוזר חלילה נשוי + 3 ,אם זה לא מספיק אז שרשרי

למעלה