covers - the full disclosure

covers - the full disclosure

אז ככה לאור ריבוי ההצעות (המבורכות) לבניית playlists, אני מציע עוד אחת (שאני שוקד על בנייתה בימים אלה ממש (בין תורנות לתורנות...) רשימת ה- covers שעולים על המקור הנה כמה מהשרוול: suzie q - CCR (ולא, זה כמובן לא המקור) i heard it through the grapvine - CCR (באלבומים הראשונים הקרידנס חידשו הרבה) proud mary - BOM JOVI (הגרסה בהופעה חיה, פשוט תענוג) knocking on heaven's door - GUNS & ROSES (התעלות חד פעמית, אבל לאילו גבהים..) because the night - THE BOSS (למרות שהוא גם כתב לפטי סמית) mr tambourine man - THE BYRDS Frank Zappa - I Am The Walrus - (live_Beatles_cover) Jewel - Wild Horses (בהחלט שווה שמיעה שניה שלישית) Jeff Beck - A Day in the Life (Beatles Cover

סיקסטיז

New member
נא להוסיף ! :)

The Beatles - Please Mr Postman Jimi Hendrix - Hey Joe Jimi Hendrix - Wild Thing Janis Joplin - Ball And Chain - הגדול מכולם ! Jimi Hendrix - All Along The WatchTower ואני בטוח שהיו עוד כמה ...

November Rainִ

New member
../images/Emo73.gif

עוד כאבר של גאנס לשיר של הסטונס Only Women Bleed השיר הזה לא נכנס לשום אלבום שלהם משום מה... ד"א התפסן בשדה השיפון ספר ענק

רק לפני שבועיים היה שרשור קאברים

כדאי לעשות חיפוש, חבל לשחזר את אותן הודעות כל כמה שבעות.

Katarzis

New member
אני חולק ומוסיף!

חולק על כך שזאפה ממש לא עולה בגרסתו על הגרסה המקורית של הביטלס בשיר שציינת. מוסיף את הביצוע של Magnitude 9 לשיר של RAINBOW Man On The Silver Mountain. ביצוע שלפי דעתי כמעט וקורע את המקור, ממש חבל על הזמן.

למעלה