COVERS למוזיקת הCHILL וה-LOUNGE

Absolute May

New member
COVERS למוזיקת הCHILL וה-LOUNGE

שלום! אני מחפשת כל מיני קאוורים של שירים מוכרים בLOUNGE או CHILL או כל מה שבסגנון. יוצא לי לשמוע בהמון מקומות ואני לא מצליחה למצוא. בבקשה אם יש לכם תתנו לי כמה שמות של אמנים שעושים את זה. תודה, מאי.

אממ... יש לי כמה רעיונות.

Novelle Vague - אני בטוח ששמעת את הקאבר שלהם לManner Of Speaking, כי חרשו עליו בזמנו ברדיו בטירוף. אבל למעשה יש להם אלבום שלם של גירסאות בוסהנובה שכאלה לשירי Pאנק ודארק-אייטיז. כדאי לנסות. Paul Anka - Rock Swings - פול אנקה הזמר הנוסטלגי באלבום שכל כולו גירסאות סווינג ללהיטי ענק דוגמת בלאק הול סאן וסמלס ליק טין ספיריט. J Viewz - Smooth Criminal - יונתן דגן, אמן האלקטרוניקה העדינה הישראלי באינטרפטציה שלו ללהיט של מייקל ג'קסון. Mark Ronson - Version - פה אני כבר לגמרי חורג מגבולות הצ'ילאאוט והלאונג' ולוקח אותך למחוזות הFאנק, מארק רונסון מפיק ההיפ הופ המצליח באלבום בכורה שכל כולו גירסאות Fאנק מגניבות ת'תחת לשירים אחרים. מומלצים במיוחד הקאברים לג'אסט של רדיוהד ולטוקסיק של בריטני ספירס (הסימפול של אול דירטי באסטרד שם פשוט מבריק!) The Bad Plus - Smells Like Teen Spirit - הרכב הג'אז המודרני הזה מפרקים ת'אמא של נירוונה. מגניב לגמרי! The Bad Plus - Karma Poilce - שוב פעם מפרקים את האמא, הפעם של רדיוהד :) Easy Star All Stars - Dub Side of the moon & Radiodread - אם דאב/רגאיי זה הקטע שלך את חייבת לשמוע את שני האלבומים האלה ששניהם מחוות רגאיי מושקעות ביותר לדארק סייד אוף דה מון של פינק פלויד ואוקיי קומפיוטר של רדיוהד. ביקיני - חגיגה, קאבר של הצמד האלקטרוני הישראלי לשרית חדד. לא כל כך אהבתי האמת, אבל שווה בדיקה ולו רק בשביל הביזאר.

לבאד פלוס יש גם אלבום קאברים לאפקס

ואין לזה ממש קשר לצ'יל או לאונג'... למעשה זה די מטריד מנוחה יש את Sagi Rei והדיסק שלו של ביצועים אקוסטיים למיטב להיטי הדאנס של מסיבות כיתה ג'

אתה צודק

הלכתי קצת רחוק מדי עם ההמלצות. אלבום קאברים של דה באד פלוס לאפקס טווין ? אתה בטוח ? עברתי על הדיסקוגרפיה שלהם ולא מצאתי אלבום כזה. אבל זה בהחלט נשמע מעניין בטירוף... מה שכן יש אלבום מצויין של ביצועים קלאסיים (מוזיקה קלאסית הכוונה) לאפקס טווין שעשה הההרכב המוזיקה הקלאסתי המודרני, Alarm Will Sound. כתבתי על הפרוייקט הזה ממש פה.

Absolute May

New member
וואי תודה

באמת הבאת לי כמה רעיונות טובים. מצאתי מישהי שאוספת קאוורים כאלה כבר שנים - אז אם אתה רוצה אני אפרסם בפורום כשיהיה לי.

בוודאי שאני רוצה

אנחנו תמיד שמחים פה להמלצות, ברוכה הבאה לפורום !

למעלה