Coverage of WIND in Toronto does WIND Mobile has a good coverage in Toronto and its suburbs?
T TrigATUSA New member 6/7/15 #1 Coverage of WIND in Toronto does WIND Mobile has a good coverage in Toronto and its suburbs?
S shuttles3 New member 8/7/15 #3 אנחנו בצפון ריצ'מונד היל, והקליטה די טובה גם באורורה הכל בסדר. כשבעלי עבד בברמפטון, לא היתה לו קליטה לא בדרך לעבודה ולא בעבודה.
אנחנו בצפון ריצ'מונד היל, והקליטה די טובה גם באורורה הכל בסדר. כשבעלי עבד בברמפטון, לא היתה לו קליטה לא בדרך לעבודה ולא בעבודה.
A Anonymizer New member 24/7/15 #4 אל תיפול לזה וינד זה נבלה טרפה, חרא של קליטה, והכי גרוע חרא של גלישה. נורא, המיץ של האשפה. נתתי להם פעמיים הזמנות, כי אני טיפש, וגם למוביליסיטי, ו you get what you pay for. הדירוג שלי, בטורונטו רבתי: Telus/Koodo Bell/Virgin Rogers/Fido  
אל תיפול לזה וינד זה נבלה טרפה, חרא של קליטה, והכי גרוע חרא של גלישה. נורא, המיץ של האשפה. נתתי להם פעמיים הזמנות, כי אני טיפש, וגם למוביליסיטי, ו you get what you pay for. הדירוג שלי, בטורונטו רבתי: Telus/Koodo Bell/Virgin Rogers/Fido