coven

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
coven

יש למישהוא אתר על זה? אני וחבר שלי חושבים לפתוח אחד כזה. כול פיסת מידע תתקבל בברכה. (במקרה שכתבתי לא נכון אני מתכוון לאסיפת המכשפות שמוגבלת ל-13 נפשות.

Swicca

New member
באיזה איזור? ו.....

..נדמה לי שזה אולי לא המקום הכל כך מתאים לשאול את זה תנסה בפורום פאגניזם!!! אור ואהבה ,שימי.

TheBlueOne

New member
ובכן...

כתבת את זה נכון :). השאלה היא, האם אתה מרגיש מוכן ליצור קוון? על פי הידוע לי, נדרש אדם בדרגה מסויימת על מנת לפתוח קוון... המממ עדיף להפנות שאלה זאת לכרמית (אני יודע שזה באיחור- אבל מזל"ט!!). כרמית- בא לך להגיב? :)

jbu

New member
אז כך אני כבר

יודע שצריך שלושה אנשים כדי לפתוח קוון, אני לא מתכוון לפתוח אחד בקרוב (אולי עוד שנה שנתיים) בנתיים אנחנו מתכננים כישוף ביחד, פשוט העניין הזה עניין אותי כבר דיע הרבה זמן כמו למשל: אם הם נפגשים באופן קבוע, כמה כישופים אפשר לעשות פעם בחודש (או שבוע)? אף אחד לא יכול לספר על כך? זה בעיקר מהתענינות אישית אולם אני חושב יום אחד אני יעשה את זה.

Swicca

New member
לדעתי.....

... אתם יכולים לעשות כמה שאתם רוצים (רק לא יותר מדי כמו למשל כל יום שזה מוגזם כמו שאמרת כה פעם בשבוע אולי פעמיים)!!! בהצלחה! אור ואהבה ,שימי.

L e s t a t

New member
תקרא את ספר הצללים

ואני מדבר THE Book of Shadows (לא! לא הזיבול של "Charmed"), ספר הצללים שכתב ג'רלד ב. גרדנר, או אם אתה וויקני אלכסנדריאני - ספר הצללים האלכסנדריאני. שניהם כבר לא נדירים. או אם אתה בכלל לא וויקאני, למה אתה פותח Coven ולא קבוצה רגילה?

jbu

New member
אני יהודי, (איזה שוק)

אני יהודי, (איזה שוק), וזה מתוך התענינות מאשר פרקטיקה כמו שאמרתי אני לא יודע על זה הרבה וזה נשמע מעניין, אז למה לא לקרוא כתבה או שנים על הנושא? ואם אני יחליט לפתוח קבוצה זה יהיה בעוד שנים מעכשיו תלוי מה יקרה, את מי אני יפגוש, ואיך אני יתקדם. השאלה שהכי הטרידה אותי היא : כמה כישופים אפשר לעשות? אני גולש כבר הרבה זמן באיטרנט וקוראה ספרים ואני בחיים שלי לא יוגל לחשוב על יותר מ-100 כישופים במקרה הטוב וגם הם במתבים מיוחדים. אז איך הם נפגשים באופן קבועה ועושים קסמים ביחד? זה השאלה שהכי מענינית אותי (מבין הרבה).

למעלה