Coup de geule!!!

• פותח הנושא Nathi
  • פורסם בתאריך

Nathi

New member
הפעם זאת היתה ציניות...עמך

הסליחה...הייתי צריכה להוציא את הלשון
אז למה אתה ער בשעות שכאלה
אני: "ערפדית" הלילה נותן לי את הכח...לפעמים אני יוצאת למסעות בפריז שותה דם של צפרדעים
...
חוץ מזה שאני מסונוורת לאללה מהאור...

funkbass

New member
אני זה השעות שאני מטריד את

השכנים עם מוזיקה ומרגיש הכי סבבה... בנוסף לזה גם נרדמתי היום בצהרים ככה שהשעת שינה הרגילה שלי של 3 בבוקר נדחתה מעט

coup de geule?????

נתי באמת... יש הרבה בנים שיש להם אינטיליגנציה רגשית, רק כשבחורה פוגשת גבר כזה, או מכירה לצורך העיניין, היא נבהלת, לא מאמינה וחושבת שזה לא יכול להיות וממשיכה לחיות את חייה הבלתי מובנים וממשיכה לחשוב שלכל הבנים אין אינטילגנציה רגשית... אז הנה גבר עם אינצילגנציה כזאת, שהכיר מישהי שרצתה אחד כזה ונכווה, אז אולי בגלל זה רוב הבנים מחליטים לנתק את האינטילגנציה הרגשית שלהם???? זוהי חוות דעתי. פרנקפורט

שכחתי עוד משהו...

שלא נדבר על כך שברגע שבחורה מכירה או פוגשת אחד כזה היא נלחצת כמו אני לא יודע מה, מכניסה לעצמה דברים לראש ומלחיצה את הצד השני. אולי לבנות אין אינטילגנציה רגשית??? ואולי הבנות הן שעושות את הבנים כך מילים כמו "הפחדת אותי" או מילים כמו "זה לא יכול להיות שאתה כ"כ פתוח" האין אילו מילים של חוסר אינטליגנציה רגשית? הרי אותה בחורה קיבלה את מה שהיא רצתה במובן מסויים. אשמח לקבל תגובות מכולם.
וכמובן
פרנקפורט

lilach de

New member
זה כל כך לא נכון..

מצטערת, אולי לך היה ניסיון כזה. קשה לי לומר את זה על הבחורים שאני זכיתי להכיר. אבל נכון הוא שהם מתפקדים קצת אחרת.. מה לעשות עוד לא יצא לצערי חוברת רלוונטית לשימוש

een ogenblik

New member
הגזמה פראית

כפי שאמרתי ב"שיחת הבנות" אתמול, לפני שפרשתי ממנה מוקדם אל האיש שלי, אני מכירה לפחות גבר אחד שיש לו אינטילגנציה ריגשית. למעשה אני מכירה די הרבה שיש להם. גדלתי לאב שיודע להביע את ריגשותיו, לצד אח שיודע להביע את ריגשותיו, ונישאתי לאיש שיודע להביע את ריגשותיו. יש הבדלים מובנים גנטית בין גברים ונשים, ויש הבדלים מובני חינוך, אך פסילת גברים על סף האינטילגנציה הריגשית כככל, זו באמת הגזמה פרועה.

Nathi

New member
אנטיליגנציה רגשית של גברים

לא ביססתי את דבריי על השיחה בצ'אט. לידיעתכם. זוהי אבחנה עמוקה יותר...אז היה מחקר על זה DHT. יפה מאד. אז גם אני הוכחתי את זה. לא רק מדעני הטבע האנושי. ויש כאן בילבול לגבי המושג: אינטילגנציה רגשית. זוהי לא בהכרח היכולת לדעת להביע או לא להביע רגשות. אלא מודעות עצמית, ככל שיש את היכולת להיות פתוח יותר לרגשות של עצמך, להכיר אותן ולהיות אמפטי יותר- ככה יש מיומנות גדולה יותר לקרוא את התחושות של האחר. חירשות רגשית של גברים...באטימות שלהם יכולה להביא לסבל רגשי עצום...זה בדוק.

Nathi

New member
אנטיליגנציה רגשית של גברים

לא ביססתי את דבריי על השיחה בצ'אט. לידיעתכם. זוהי אבחנה עמוקה יותר...אז היה מחקר על זה DHT. יפה מאד. אז גם אני הוכחתי את זה. לא רק מדעני הטבע האנושי. ויש כאן בילבול לגבי המושג: אינטילגנציה רגשית. זוהי לא בהכרח היכולת לדעת להביע או לא להביע רגשות. אלא מודעות עצמית, ככל שיש את היכולת להיות פתוח יותר לרגשות של עצמך, להכיר אותן ולהיות אמפטי יותר- ככה יש מיומנות גדולה יותר לקרוא את התחושות של האחר. חירשות רגשית של גברים...באטימות שלהם יכולה להביא לסבל רגשי עצום...זה בדוק.

Nathi

New member
../images/Emo2.gifאופסי!!!יצא לי פעמיים../images/Emo122.gif

למעלה