מבוך נהדר! נהדר!
יש להיכנס אליו בלי להפעיל את הארוע המתוסרט ולהתסכל קצת על הנוף: דברים ששווה לראות: 1. מגיסטרט ברת'ילאס בבניין העירייה, מורט את השערות ושובר את הראש מה לעשות. המזכירה שלו מנפנפת תושבים זועמים בכניסה (הבניין הזה נמצא ב-Festival Square, למי שמתמצא בעיר). 2. הדוואר מאלוון, שידוע במשפט המפורסם YOU GOT MALOWNED! הוא ישן בפונדק שביער שמחוץ לסטראת' (כיום הוא נקרא יער Plaguewood, אבל איך הוא היה נקרא אז? מישהו יודע? זה היה נחשב עדיין סילברפיין?), זה שנכנסים ממנו למבוך, בקומה העליונה של הפונדק. הוא מדבר מתוך שינה ואומר את המשפט המפורסם שלו. 3. הרת'סינגר פורסטן, מוזיקאי, הוא מוב נייטרלי - רוח רפאים, בסטראת' של רמה 60. אני חושבת ששמו אותו שם כדי להראות שבסטראת' היו חיי תרבות פעילים לפני המגיפה, וגם כדי שאנשים יקבלו את החליל המעצבן שמרקיד אנשים (חולה על הטרינקט הזה). ב-COT הוא יושב בפונדק ומדסקס עם פרנסי העיר את המצב החדש ואת זה שהנסיך התחלק על השכל. 4. פראס סיאבי, בעל חנות הטבק, נמצא גם הוא בפונדק, אבל החנות שלו עדיין קיימת ומופעלת על-ידי רובוט כזה. לידה יש דוכן פירות, והמוכרת מתווכחת עם לקוח זועם. "קניתי פירות בדוכן שלך ועכשיו כל המשפחה שלי חולה", הוא צועק עליה. היא מציעה את הכף בחזרה, אבל שניהם יודעים שזה כבר לא משנה. 5. מוכרת הפרחים שמוכרת "חרציות סטראת'ולם". נחמד! חסרים: * הכנסייה של האור הקדוש ליד השער האחורי של העיר. ובכלל כל החלק האחורי לא נגיש. * Crusader's Square - איפה טימי?! למה אי אפשר להיכנס פנימה ולראות את בסיס הפעולה של ה-Silver Hand? אוף. באופן כללי יש כמה אזורים שחסומים לגישה וזה מבאס. עשיתי את זה ברמה 77 וזה היה מבוך דיי קשה. ייבשו לי את המאנה לגמרי, אבל אף אחד לא מת לפחות.