Cosmosis -Psychedelica Melodica

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך

GMN

New member
Cosmosis -Psychedelica Melodica

זה רק אני או שכל האלבום הזה למעשה נוצר ע"י GMS?.... מה שבטוח, זה רחוק מאווווד מ-Cosmosis של סוף שנות ה-90
Cosmosis - Alien Disco!!! נוסטלגיה במיטבה...

The Wonderboy

New member
מתי תבינו שכל הפולאון דומה דומה דומה ..

זה לא הימים הטובים של האומנות שבטראנס שאז היית שומע אמן או הרכב מסויים וישר היית מזהה את היחודיות ביצירה, כגון אסטראל MFG סיוצ'י ועוד רבים וטובים .. היום קשה מאוד לזהות וכמעט בלתי אפשרי, רוב החומר הגולמי של הפולאון בדיוק אותו דבר, בין אם זה בז'אנר של הדארק פולאון לייט, לבין הזאנ'ר המלודי של הבוקר . בהתחלה שזה רק נוצר התלהבתי מאוד כמו כולם . אבל כמה כבר אפשר, אני שומע טראנס מאז שהמוסיקה הזו נוצרה ואני קרוב לגיל 28 , ואני רושם לכל חובב מושבע של פולאון כאן, אני מבטיח לך שהזמן שזה ימאס לך לא רחוק .

אכן אכן ... אבל

מה לעשות שעדיין המוזיקה הזאת מפציצה במסיבות ו.. ת'אמת מה זה כיף לחפור פול און בבוקר מה לעשות יש אנשים שאוהבים את זה וזה לא שלא הייתי במסיבות פינלנד או גואה והייתי בהרבה אבל גם זה מוזיקה סבבה אבל עכשיו אני אוהב פרוגרסיב אז תגיד לי שגם זה אותו דבר??? בגלל שאתה אוהב לא יודע מה """ האימפריה השלישית""" אימפריה

The Wonderboy

New member
פרוגרסיב זה מוסיקה לכוס וודקה וסיגריה ביד

ולנענע את הישבן עד אור היום .. בכללי הפרוגרסיב טראנס נולד מהאוס מוסיקה מאוד גרובית עמוקה וכבדה ובדרך כלל על ביפיאם נמוך . אני אישית תכלס לא יודע מה יותר גרוע פולאון או פרוג .. חחחחחח .. רוצה לשמוע פרוגרסיב אמיתי עוצמתי ואיכותי שמע את הטראק הזה .. The_Source_Experience_-_Point_Zero לא יודע אם תשיג אותו אבל שתשמע תבין מה זה פרוג אמיתי .. ותהיה בטוח שהוא לא נוצר השנה .

וואלה כוס וודקה וג'וני קטן

ומוזיקה מפננת ויפה אמיתי או לא אמיתי ישן או חדש זה לא מה שמניע אותי לשמוע אני שומע מה שאני נהנה ממנו כולל פול און דארק גואה או פינלנד פרוגרסיב ... וכמובן אומכולתום ועופר לוי ותיקון הכללי מוש בן ארי בית הבובות אהוד בנאי וכל מוזיקה שאני נהנה סבבה??? ולעשות השוואות מה יותר גרוע זה מה שמצחיק חחחחחחחחח

The Wonderboy

New member
סבבה לגמריי ..

לא שפטתי אותך בכלל, פשוט ציינתי את דעתי האישית לגבי הז'אנרים הנ"ל ..

goaguy

New member
לא היה ולא יהיה כמו.....

פול און. אסטריקס לנצח.

X Ripper

New member
גיא

קיבלתי את Red mean Distorion של אסטריקס ולא תקבלללללללל!!!!!!!!!!!!!!!

infected aviad

New member
חחחח אני לא מאמין

כל פעם אני ניקרע מחדש כמה ילדים באים וחושבים שמה שאיזה פלצן אחד שם באימיול זה האלבום האמיתי. אם כבר זה היה שבוע-שבועיים לפני היציאה,אבל עכשיו?!

The Wonderboy

New member
חחחחחחח לגמריי ../images/Emo6.gif

אתה בכלל לא מכיר את אקס ריפר, אז מה ישר אתה בכלל מסיק מסקנות עליו ???

infected aviad

New member
אולי אני לא מכיר

אולי אני לא מכיר אותו,אבל אני לפחות לא מאמין למה שפלצן אחד שם באימיול. נ.ב. או שאולי לא מדובר בכלל באימיול ועדיף שאני אפסיק לפדח את עצמי וסתם להסיק מסקנות?

The Wonderboy

New member
טוב אז ככה ..

גואה גיא ואקס ריפר הם חברים, והם תמיד מסתלבטים בקטע הזה ושניהם חברים ב OIG, ויש להם סורסים כמו FTP ושרתים שכל מה שחדש שמשתחרר לפני האימיול, שהוא מאוד איטי בעדכוני הפסיי שלו, יש להם וזהו .. אז להבא היה חכם ואל תסיק מסקנות, לפני שאתה יודע במי מדובר . ואין לי מושג לגבי האלבום של אסטריקס, אבל אקס ריפר הוא אינציקלופדיה של טראנס מהלכת ואם הוא היה מאזין לאלבום ישר היה יודע שזה זיוף, ועל כך יכולים להעיד כל מכריו שרבים מהם נמצאים כאן . והוא גם כתב טראנס באתר אינטרנט מכובד, כך שהוא מקבל דיסקים לפנ,י לסיקור מקצועי ולפרסום כתבה .

infected aviad

New member
בסדר אז

אני מבקש את סליחת x riper על הדבר הנורא שעשימתי מקודם. נ.ב. מדובר ב-isratrance?

למעלה