יפה אמרת אחי!!
פולאון זה פולאון. הרבה "וווווט.......ווווווווט", קצת צלילים פה ושם וזהו! ממש לא בקטע מזלזל,יש יוצרים אדירים,אגדיים שעושים פולאון עכשיו. למה?מסחרה! הלייבל שהם חתומים אליו מכתיב להם איזה מוסיקה לנגן,ואם היום הולך פולאון אז פולאון. אבל מה, **** א-י-ן א-ל ג-ו-א-ה ***** גואה זאת מוסיקת האלים!!! הצלילים,המלודיות,הרגש!!!!!!!!!!!!!!! מוסיקה עם רגש!!!!!!!!!! יש טראקים שאני שומע ומה שיש לך לעשות זה לבכות!! להזיל דמעה!! מרוב רגש!!! גואה זה המוצארט/הבאך/הפרויד/האנשטיין/הפיקאסו והואן-גוך של הטראנס!! ובלי קשר לאסיד! מוסיקה שאתה אוהב מהלב! וכמובן שאל אסיד זה בכללללללללללללללללללללללללללללללל.......... כי וואלה ככה זה,אסיד זה סם למוסיקה. מכל הסמים הפסיכודליים שיצא לי לאכול,לאסיד יש אפקט מטורף אל מוסיקה! כמובן שיש בו גם כל מיני חסרונות, אני אישית,מבחינה ויזואלית/פנימית/אישית מעדיף פטריות ומסקאלין.טירוף!!!!!!! אבל מה, אסיד=מוסיקה. בכל מקרה ח'ברה כמו שאתם רואים לאט לאט הגואה מתעוררת משנת החורף הארוכה שלה ועומדת לעוף לכל אוזן ואוזן בארץ!!! (לחובבי הטראנס כמובן..........) OLD IS GOLD!!!!!!!!!!!!!! חפשו ת'שם "אלעד אפגין" אמן גואה משובח ביותר אשר הוציא דיסק ב2006 תחת הלייבל של "סאן-טריפ" פיור גואה איכותית,יפה,מרגשת.... הכל!!!!!!!!!!!! והוא גם בנאדם זהב!!!לא פוגשים הרבה כמוהו!!! לי יש אמונה שרק אנשים מאוד ספציפיים אוהבים גואה באמת!! תאכלס,לא כל בנאדם מתחבר לגואה..... אבל אלה שאוהבים גואה,אוהבים גואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם יודעים מה יש במוסיקה !!!!!!!! אפשר אשקרה לגעת בה, או שיותר נכון,היא נוגעת בך!!! פולאון,דרום אפריקה,פרוגרסיב,פיני (למרות שיש פיני [נדיר מאוד] שהוא דווקא זורם) יכול לגעת לך ברגליים,בידיים,במוח,בכל מקום בעצם............. חוץ מבנשמה! נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זאת חוויה שאי אפשר לפספס. יש לי ממש קשר עמוק לגואה! או שהיא נוגעת בך,או שלא. ששניהם זה בסדר גמור כי אני ממש מכבד ומעריך כל סוג מוסיקה. אומנות זאת אומנות!!! -GOA- *Return To The Sources my Friends*