Cosmosis -Psychedelica Melodica

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך

TRANCE ADDICT

New member
גיא ידידי אני חולק עלייך

אני חושב שפה ושם עוד נשארו אמנים בודדים שמחדשים בפול און ועושים אחלה של מוזיקה... לדוגמא: itp\loud\principles of flight\ u recken\tube\Xerox & Illumination ויש עוד כמה שכרגע לא עולים לי.... כל שאר הפול און המסחרי שלא מחדש כלום עליות ירידות ומלודיות בשקל וחצי לזרוק לפח...

The Wonderboy

New member
מתוך 100 אחוז זה 20 אחוז שנקרא פולאון איכותי.

אבל בשיא הרצינות הוא גם מתחיל להמאס עליי עם כל הכבוד . לא שמעתי אפילו את האלבום של Xerox & Illumination החדש . יש לי אותו כמובן, התחלתי לשמוע ובום העברתי מהר לגואה .

זומבי19

New member
יפה אמרת אחי!!

פולאון זה פולאון. הרבה "וווווט.......ווווווווט", קצת צלילים פה ושם וזהו! ממש לא בקטע מזלזל,יש יוצרים אדירים,אגדיים שעושים פולאון עכשיו. למה?מסחרה! הלייבל שהם חתומים אליו מכתיב להם איזה מוסיקה לנגן,ואם היום הולך פולאון אז פולאון. אבל מה, **** א-י-ן א-ל ג-ו-א-ה ***** גואה זאת מוסיקת האלים!!! הצלילים,המלודיות,הרגש!!!!!!!!!!!!!!! מוסיקה עם רגש!!!!!!!!!! יש טראקים שאני שומע ומה שיש לך לעשות זה לבכות!! להזיל דמעה!! מרוב רגש!!! גואה זה המוצארט/הבאך/הפרויד/האנשטיין/הפיקאסו והואן-גוך של הטראנס!! ובלי קשר לאסיד! מוסיקה שאתה אוהב מהלב! וכמובן שאל אסיד זה בכללללללללללללללללללללללללללללללל.......... כי וואלה ככה זה,אסיד זה סם למוסיקה. מכל הסמים הפסיכודליים שיצא לי לאכול,לאסיד יש אפקט מטורף אל מוסיקה! כמובן שיש בו גם כל מיני חסרונות, אני אישית,מבחינה ויזואלית/פנימית/אישית מעדיף פטריות ומסקאלין.טירוף!!!!!!! אבל מה, אסיד=מוסיקה. בכל מקרה ח'ברה כמו שאתם רואים לאט לאט הגואה מתעוררת משנת החורף הארוכה שלה ועומדת לעוף לכל אוזן ואוזן בארץ!!! (לחובבי הטראנס כמובן..........) OLD IS GOLD!!!!!!!!!!!!!! חפשו ת'שם "אלעד אפגין" אמן גואה משובח ביותר אשר הוציא דיסק ב2006 תחת הלייבל של "סאן-טריפ" פיור גואה איכותית,יפה,מרגשת.... הכל!!!!!!!!!!!! והוא גם בנאדם זהב!!!לא פוגשים הרבה כמוהו!!! לי יש אמונה שרק אנשים מאוד ספציפיים אוהבים גואה באמת!! תאכלס,לא כל בנאדם מתחבר לגואה..... אבל אלה שאוהבים גואה,אוהבים גואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם יודעים מה יש במוסיקה !!!!!!!! אפשר אשקרה לגעת בה, או שיותר נכון,היא נוגעת בך!!! פולאון,דרום אפריקה,פרוגרסיב,פיני (למרות שיש פיני [נדיר מאוד] שהוא דווקא זורם) יכול לגעת לך ברגליים,בידיים,במוח,בכל מקום בעצם............. חוץ מבנשמה! נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זאת חוויה שאי אפשר לפספס. יש לי ממש קשר עמוק לגואה! או שהיא נוגעת בך,או שלא. ששניהם זה בסדר גמור כי אני ממש מכבד ומעריך כל סוג מוסיקה. אומנות זאת אומנות!!! -GOA- *Return To The Sources my Friends*

Art0m

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo42.gif../images/Emo53.gif../images/Emo32.gif../images/Emo84.gif../images/Emo205.gif../images/Emo115.gif../images/Emo79.gif|

זומבי19

New member
../images/Emo197.gif ../images/Emo198.gif ../images/Emo152.gif

הסמיילים אומרים עלינו הרבה בתור בני אדם! תחשבו על זה! *אני מרגיש מזה קטלני אם זה שאני יושב וכותב בפורום "טראנס פסיכודלי" של תפוז! חברים,החיים זה אחלה מסע,אבל במסע הזה אין יעד,בואו נהנה מהמסע!!! זאת הנסיעה הכי קטלנית בחיים שלכם!! העולם זה המקום הכי יפה בעולם!! בוקר טוב!

זומבי19

New member
וווווווואיייי תודה אחי!!!!!

איזה יופי! בהורדה עכשיו....מת לשמוע! תודה! *אחי,לא היה לי מושג שיש בפורום חובבי גואה. כל מי שדיבר אל הפורום אומר שיש פה רק פולאוניסטים. אבל מסתבר שזה טעות! יששש!!!! איזה כיף!!!!

The Wonderboy

New member
זה הקישור לאלבום הפרומו של אלעד OLD IS GOLD

ברגעים אלה ממש אני מאזין לטראק החדש שלו Afgin - Old is gold part 2 יצירת אומנות של ממש, אני מאמין שהטראק הזה כבר ישתחרר באלבום רשמי בעזרת השם . זה הקישור לאלבום הפרומו ..

valcom

New member
יואו אחי איזה אלבום

הוא תותח האפגין הזה תמשיך למלא את הפורום בדברים כאלה

RAOUL DUKEE

New member
קליפורניה סאנשיין

זה גואה אמיתי.. כמות הרגש שיש בטראקים שלהם מדהימה, כבר 10 שנים ולא נמאס. אף אחד לא ידע להפציץ כמו מיקו..... וגם הראל לא רע :)

תגיד אתה מדבר ברצינות,אני מתכוון לקטע

שאתה אומר "...וגם הראל לא רע" האיש והיצירה מאחוריי קליפורניה סאנשיין זה קודם כל הראל פרסקי ומבלי להפחית ממיקו...הראל כתב מוזיקה עוד לפניי שמיקו הגיע לתחום היצירה,אין ספק שמיקו טחן מסיבות אבל הוא היה רק תקליטן לפניי שהם הקימו את ההרכב..

The Wonderboy

New member
לגמריי נכון מהכרותי האישית עם האנשים .

אני יודע שמיקו רק אחראי על העריכה שזה אומר לא נגע במחשב כלל וכלל, רק אמר עשה כך וכך . והראל שחרר הרבה לפני קליפורניה סאנשיין טראקים, וההרכב קליפורניה היה מעיין פרומישיין למיקו . בכל אופן יש טראק חדש בקישור שאני ומייק העלנו , של הראל פרסקי ואייל יניב, תראה מה זה סטייל קליפורניה . חפש באחת ההודעות קישור לאוסף גולדן וויבס ..

למעלה