Corrs Covers

AndreaCorr ©

New member
Corrs Covers ../images/Emo168.gif

ובכן...מצאתי אתר של קאברים של להקות/זמרים שונים ומשונים לכל מיני שירים (______) והנה כאן הקאברים של
כמו כן, שמתי לב לטעות הבאה.. כתוב שם Heaven Knows (No Frontiers) - By Jimmy McCarthy ולמטה כתוב עוד אחד... No Frontiers - By Mary Black הבהרה: השיר "No Frontiers" במקור הוא של מרי בלאק, וג´ימי מקרת´י רק כתב את המילים. אז חשבתי אולי למישהו יש משהו לחדש לי בעניין? ג´ימי מקרת´י גם שר? יש עוד מבצעים? משהו? כי זה לא מסתדר לי... והכי לא הסתדר לי שהם קראו לשיר Heaven Knows שHeaven Knows זה בכלל שיר אחר של
.. אז זהו מי שיחדש לי משהו - אני אשמח
ואם הטענות שלי נכונות והאתר הזה פשוט טעה, אז נדאג לשלוח להם תגובה על זה... thanx

forgiven dreams

New member
אז ככה......./images/Emo187.gif

גם ג´ימי מקרת´י וגם מארי בלאק שרו את No Frontiers. ג´ימי כתב אותו וביצע אותו במקור, אח"כ מארי בלאק ביצעה אותו בפסטיבל שהיה בבלפאסט. אני משערת שהטעות של Heaven Knows הייתה בגלל שזה חלק מהליריקס של השיר וכמו שלמשל יש שירים שידועים בתור הפזמון שלהם כמו לדוגמא היה שיר של כריסטינה אגילרה (איכס איכס איכס
) שקראו לו Come On Over ותמיד היה כתוב בסוגריים All I Wanna Do אז אולי זה בגלל זה כי Heaven Knows No Frontiers ....מקווה שעזרתי

AndreaCorr ©

New member
יעל ../images/Emo13.gif. ../images/Emo168.gif

תודה רבה לך עזרת לי מאוד להבין מה קרה שם

למעלה