core duo או pentium m ?

burim1

New member
core duo או pentium m ?

לנייד שמיועד לעבודה באופיס, גלישה וצפיה בסרטים (לא למשחקים), האם יש טעם להשקיע במעבד כפול ליבה או ש הדור הישן יותר יספיק ? ושאלה נוספת, האם יש אפשרות להרכיב נייד לפי מפרט שאני בוחר (מעבד, לוח אם וכו') כמו שאפשר להרכיב מחשב שולחני או שהניידים תמיד באים כחבילה מוכנה ?

Jan22

New member
אין צורך בדואל קור לדרישות שלך

PENTIUM M ב1.7GHZ יספיק לך. אפילו תוכל לקחת CELERON M ,לחסוך עוד כמה מאות שקלים ולשים דגש על חומרה כגון הארדיסק וזיכרון גדולים יותר. בעיקרון האתרים של החברות מאפשרים לבנות קונפיגורציות ,אבל לקנות דרכם יעלה לך יותר (משלוח לארץ + מיסים). בישראל ,עבור דגם X תוכל למצוא מספר קונפיגורציות עבור חומרה. למשל DELL 6400 מכיל מספר עיצובים שונים שתלויים במעבד CORE DUO/CORE 2 DUO ,זיכרון ,הארדיסק ,כרטיס מסך gma/Nvidia/ATI.

Kibiniloch

New member
משונה..

בנוטבוק קלאב ראיתי את אינספירון 6400 רק עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איפה אפשר להשיג אותו עם כרטיס של Nvidia?

burim1

New member
תודה , עוד שאלה...

איך אני בודק לכמה זמן מספיקה הסוללה של מחשב מסוים ? לא ראיתי את זה מצוין במפרט של אף מחשב שבדקתי... אולי מישהו יודע את אורך חיי הסוללה של המחשב הספציפי הזה שאני שוקל לקנות ? ד"א אני אקבל בשמחה כל המלצה אחרת, התקציב די מוגבל - בערך 3500

Jan22

New member
6CELL ממוצע 3 ורבע +- .

תלוי באפליקציות שתריץ (כנס למאמרי הפורום!)

RoyBO

New member
1501 זה מעבד AMD עם כרטיס ATI מובנה

1520 החליף את 6400

למעלה