copy constructor

DadleFish

New member
בסדר.

קודם כל, סבבה שהבהרת את הנקודה. שנית, אני לא אתפלא, I've had my share בראיונות וראיתי גם אנשים שאמרו שתכנתו 10 שנים ב-C ואח"כ נשברו והודו שזה היה HTML ו-PERL בעצם. עם זאת, אני לא חושב ששאלות פינתיות ב-++C הן במקום. אני לא יודע מה שאלת בדיוק, אבל שאלות פינתיות הן לא רלוונטיות, גם עבור מישהו שבאמת שולט ב-++C. אני טוען שאני שולט ב-++C, ולמרות זאת אני לא מתיימר לזכור הכל, ובטוח שיש פינות שתוכל להתקיל אותי בהן, ואני אוכל להתקיל גם אותך. בשביל זה יש סטנדרט, בשביל זה יש REFERENCE, בשביל זה צריך לדעת איך למצוא את הדברים האלו. זה אולי נחמד אם יש לך זכרון פנומנלי ואתה זוכר כל פרט קטן - אבל זה לא תמיד אפשרי, וזה בטח לא הדבר הכי חשוב. כשאני מראיין אנשים, אני רוצה לשמוע יותר על רמת ה-DESIGN שלהם, ואם יש לי ספק ברמת התכנות שלהם, אני נותן להם לכתוב קוד. על מחשב. בתנאים אמיתיים, כמו שתוכניתן עושה. לא על דף, לא בע"פ ולא בכאילו.

selalerer

New member
../images/Emo6.gif אתה כל פעם מעלה את הדוגמא הזאת

של הבחור עם ה10 שנים נסיון, כנראה שהוא ממש עיצבן אותך

DadleFish

New member
הוא היה אצלי 10 דקות עד שנשבר...

אני מעלה את זה כל פעם כי נדהמתי ממנו. זה לא שהתעצבנתי כמו שהופתעתי לחלוטין. לא הבנתי מעולם מה הקטע ולמה הוא בזבז ככה את זמני (ואת זמנו).

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gif

זה באמת חשוב לדעת למצוא ולא לדעת בעל פה. אני מכיר כמה אנשים שמה שהם יודעים הם יודעים טוב, אבל מעבר לזה - אם מישהו לא מאכיל אותם בכפית, הם לא יגלו לבד בחיים...

selalerer

New member
למעשה, כל מחלקה שאתה רוצה לשלוח

אותה כפרמטר לפונקציה by value אתה צריך שיהיה לה CC או שתהיה טריויאלית בכדי שהCC הdefaultי יעשה את העבודה.

למעלה