Cookie Trouble

Zeliran

New member
Cookie Trouble../images/Emo3.gif

אני מנסה ליצור עוגיה עם נתונים בעזרת הקוד הבא:
Response.Write("Creating Cookie......."); HttpCookie cookie = new HttpCookie("details"); try { cookie.Values.Add("logged", rem.ToString()); cookie.Values.Add("username", username); cookie.Values.Add("password", Statics.EncryptPass(pass)); Response.Cookies.Add(cookie); Response.Write("Cookie Created<br>"); return true; } catch(Exception ex) { Response.Write("ERROR: "+ex.Message); return false; }​
כשאני מריץ את הפונקציה אז הוא מודיע שהוא יצר את העוגיה אבל לאחר מכן כשאני מנסה לבדוק אם העוגיה קיימת בעזרת הקוד הבא:
HttpCookie cookie = Request.Cookies["details"]; if(cookie == null) { Response.Write("False!<br>"); return false; } else { Response.Write("True<br>"); return true; }​
אני מקבל הודעה שהיא לא קיימת... מה קורה כאן??

gilad g

New member
נממ

מתי אתה מריץ את הקוד הראשון, ומתי את הקוד השני?

Zeliran

New member
אז ככה...

ב page_load אני בודק אם העוגייה קיימת.. אם לא, אז הוא יוצר חדשה..

Zeliran

New member
הבעיה היא בעצם..

אני מצליח ליצור את העוגייה, אבל ברגע שסוגרים את הדפדפן (אני מניח..) אז היא נמחקת.. כי אם למשל אני יוצר את העוגייה ולאחר מכן בודק אם היא קיימת, אז אני מקבל הודעה שהיא כן קיימת.. אבל אם אני אצא ואכנס שוב לדפדפן, אני אקבל הודעה שהעוגיה לא קיימת..

gilad g

New member
../images/Emo62.gif אהה! ../images/Emo13.gif

תן לה Expiration -
myCookie.Expires = DateTime.Now.AddDays(1);​
במקרה הזה, נתתי לה Expiration של יום אחד.

Zeliran

New member
ניסתי..../images/Emo4.gif

ונתנתי לה 14 יום
אבל עדיין הבעיה נשארה..

Zeliran

New member
../images/Emo3.gifסתדרתה'

ושוב זו אחת מהטעיות האלו... במקום True כתבתי true.. למה בגלל true ב boolean הופך ל True כשהופכים אתו למחרוזת?? זה לא הגיוני!

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifבעיה נוספת..

יש לי Repeater:
<asp:repeater id="rep" runat="server" OnItemCommand="rep_ItemCommand">​
ובכל item יש לי כפתור הבנוי בצורה הבאה:
<asp:Button CommandName='<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "id") %>' Text="Delete Log" Width="85" Height="22" runat="server" ID="btn2"> </asp:Button>​
הקטע הוא שאני בעצם רוצה שכל פעם שלוחצים על הכפתור הוא מעביר אותי לפונקציה ב code behind, אבל מה שקורה במציאות זה שהוא פשוט לא עושה כלום... אם למשל לוחצים על הכפתור הוא לא ניגש לפונקציה בכלל ואפשר להגיד שהוא טוען את עצמו מחדש (ניתן ללחוץ על Back ולהגיע לאותו עמוד..) רעיונות? מה פספסתי פה?

אם אני לא טועה...(בערבון מוגבל)

היה לי משהו דומה אם אני לא טועה, ומצאתי שזה קשור להנחיות הדף -למאפיין aoutoeventhandler(אני לא זוכר בדיוק את האיות זה מהזיכרון), בכל מקרה תקרא על המאפיין ועל הנחיות הדף בMSDN

למעלה