Conversion/reorientation therapy

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
Conversion/reorientation therapy

Links to a two part programme on CNN about this "therapy". They're each only just over 10 minutes. See how many successfully converted "ex-gays" make your gaydars go wild... (especially the married one with a poodle!)​

Noile

New member
i thought

these people need idiot conversion therapy.... but then it's all about money and treating yourself through your patients, isn't it?

ro99

New member
ממש חסרים יהודים בקטע הזה...

לא רק שמגדולי NARTH הידוע לשמצה הם יהודים שומרי מצוות, אבל יש ממש מכל הבא ליד לאלו שלא רוצים שחס ושלום גויים ירפאו אותם מסטיות: בין אם זה בניכר ובין אם בארץ הקודש.

TrigATUSA

New member
הפריע לי בכתבה של ה CNN

האיזון לכאורה בין שתי הגישות כאילו יש כאן שני טיעונים בעלי משקל שווה הם לא טרחו לציין שהאגודה הפסיכולוגית פרסמה הצהרה שאומרת שתרפיות כאלה הן לא אתיות וגם לא את העובדה שכל המחקר הרציני שנעשה בעניין מראה שתרפיות כאלה לא עובדות

bulllli

New member
עזוב שטויות, פסיכולוגיה זה ללסביות ובי מהולנד

אז איך היה בברלין?

TrigATUSA

New member
היה מהמם

גם בחורים חתיכים ברתמות עור וגם נפרטיטי ב old museum וגם סוף סוף טעמתי את המאכל הלאומי CURRY WURST

ro99

New member
אתה נראה לי אנין טעם ../images/Emo5.gif

אבל אם אתה רוצה טבילת אש אמיתית, אז אין כמו המעדן ההולנדי הידוע patatje oorlog (בתירגום ישיר: צ'יפס מלחמה), ששמו יותר מתאר את התגובה של מערכת העיכול והטעם. קח/י תבנית פלסטיק חד-שימושית רכה, מלא/י בצ'יפס דקים ואנימים (אך, הפלא ופלא, מטוגנים בשמן עמוק), ואז: השפריץ/צי blobs של קטצ'אפ (קארי אם אתה רוצה את גירסת הקורדון בלו), מיונז, רוטב בוטנים אה-לה-סאטה תעשייתי. פזר/י בצל נא קצוץ כ-garnish. נהוג לתקוע בזה, כמו דגל, מזלגון פלסטיק רק קצת יותר קשה מהתבנית שלא עושה אפילו חור בחמאה. בתאבון. מי אומר שלהולנדים אין חוש טעם קולינארי? (רמז: אני!)

ro99

New member
סנסציה!

ואני לתומי חשבתי שאני חייה בחור נידח שלא הרבה קורה בו. אבל עכשיו אני רואה שמחזיק השיא העולמי הקודם באכילת פריקנדלים הוא מאותו הכפר! We're not worthy! The previous record holder, with 25 frikandellen, was Jozias v/d Velde from Noordwijk.

ro99

New member
הם הזכירו במהירות האור

שכל האיגודים הפסיכולוגים/פסיכיאטרים הראשיים בעולם מתנגדים לטיפול וטוענים שהוא מסוכן. אני יודעת כי אחרי הפרק הראשון חיכיתי לצד השני של הויכוח. אני מסכימה איתך. גם לי מאוד צרם שהטיעונים שמנגד היו יותר אנקדוטים מאשר מבוססים מבחינה מדעית, ומי כמוני יודעת שכל התאוריות/טיפול שתומכי ההסבה בונים עליו בנוי על שקרים, סילוף חומר מדעי, חומר מדעי מרמה ירודה או לקוי, או פשוט וודו במסווה של מדע. ולא הביאו מדען אחד/אחת שיסביר זאת בצורה פשוטה. וגם נתנו להצהרות בפרק הראשון כמו ש-30% מאלו שעוברים טיפול משנים נטייה מינית בהצלחה לעבור ללא ציוץ על זה שהן שקריות (למשל, מחקרים רבים ש"מוכיחים" הסבה מוצלחת מתבססים או על עדות אישית של המטופל שהיא מוטה כי יש כאן אינטרס להגיב בצורה מסויימת, או בשיפוט של המטפל שממש לא צריך להסביר למה זה שווה לזבל). I could go on forever, אבל אני אשתוק עכשיו בכדי שבולי לא יקבל שבץ.

bulllli

New member
בקיצור,

בשמונה שורות מלאות במילים לא מובנות, אמרת את מה שאמרתי בשתי מילים. אני לא יודע איך אשרוד באקדמיה אותה אני מתחיל השנה בגילי המתקדם...

ro99

New member
"אז איך"? ../images/Emo3.gif

או "עזוב שטויות"? אכן שטויות, אבל יש אנשים אינספור שגוררים אותם לדברים כאלו והורסים להם את החיים. משהו חייב להחזיר להם. אז מה אתה הולך ללמוד באקדמיה בגילך המתקדם? האם תאלץ לבלוע שורות על גבי שורות של מילים לא מובנות בגרמנית, אנגלית או עברית? מה יהיה בלה? אני מודאגת.

bulllli

New member
יהיה טוטו

החלטתי לתת צ'טנס נוסף לעתידי כדי לא לגמור כמנקה רחובות. נרשמתי ללימודי יהדות ותקשורת. נראה מה יצא מזה. הכל כמעט בגרמנית. עברית בטח נקרא בפירושי רש"י. אל דאגה
אני ילד גדול!

bulllli

New member
עוד זבל אמריקני

הרי הכל למען קדושת המשפחה והמשך הילודה. לא יותר פשוט לאשר נישואי גאים ולתת להם אפשרות חוקית לאמץ? חמורים... חבל שאין עמותה למען הוצאת רשיון ילודה והורות. כל כך הרבה חולירות "מגדלים" ילדים, אבל בזה אף אחד לא מטפל. ואם כבר זבל, אז הנה עוד משהו משעשע http://www.youtube.com/watch?v=zYRhVcJsypg

yanivran

New member
הקטע הזה ממש מצחיק

הבן אדם צריך ללכת לפסיכיאטר דחוף...

למעלה