Convera תרגומים און ליין

computav

New member
Convera תרגומים און ליין

שלום ובוקר טוב לכולם, לפני כשבוע היה פה דיון קצר בנושא Convera Online Translations. זהו אתר בו יש אפשרות להיבחן ואם אתם מתקבלים, ניתן לתרגם "חבילות" של מושגים מאנגלית לעברית. כיון ואני מחפשת עוד עבודה בימים אלו, החלטתי לנסות, והתקבלתי. האם משהו פעם עבד בשבית הפרוייקט הזה? האם הם אמינים? הם אמורים לשלם $100 לכל 1000 מושגים. כל מושג הוא באמת, כמו שדברנו, מילה אחת או שתים. לא רע. אשמח לשמוע אם עוד משהו עשה עבודה בשבילם. ברכה

hazelnut

New member
חברה שלי עשתה די הרבה חבילות

עבורם, עד שנמאס לה. גם כמה ממשתתפי הפורום הזה עבדו או עובדים עבורם, ואף חברה שלי יעצה למשתתפת כזאת אוף-ליין. הם משלמים, מזה אין מה לחשוש. אבל, למה $100? הרי, ידוע שהם העלו את המחירים במידה ניכרת! (
שלא יעבדו עליך, כי מבינים שאת רוצה את העבודה! הם גם זקוקים לך, ועוד איך! וזאת עבודה שדורשת השקעה רצינית, דבר שהם יודעים היטב!). בהצלחה רבה!

Milochka1

New member
אנ עדיין עושה עבורם חבילות

כשיש לי זמן, אני דווקא נהנית. אין שום בעיה מבחינת התשלום, אמינים ביותר. העלויות הן 130-190$ לחבילה, כבר מזמן אין 100$.

NoaHK

New member
convera

אפשר לינק לאתר שלהם.? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...

computav

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

הנה הקישור: http://www.freelance-online.net/ זה נראה לי די בסדר, אחרי שקבלתי אישור מאנשים פה שהעסק באמת רציני. צריך ה ר ב ה סבלנות לחקור דברים באינטרני. אתה צריך קודם לעבוד מבחן, בו הם מבקשים ממך לתרגם כ-20 מונחים מדעיים. אם אתה מתקבל, יש לך מבחר של "חבילות" לתרגם, כל אחד בת 1000 מונחים או פחות. התעריפים שונים בהתאם לקושי החבילה. זה נראה לי דבר נחמד שאפשר לעשות בין פרוייקטים, או לקפוץ פנימה ולתרגם דף או שניים מדי פעם. ברכה

ביקרתי באתר שלהם וכתוב שם../images/Emo26.gif

Users in these countries cannot withdraw funds to their local bank account electronically or by paper check. They can withdraw funds to a U.S. bank account.​
אז איך הם מעבירים את הכסף?

hazelnut

New member
הם משלמים בשיק בדולרים, שזה הכי

טוב, ואין שום בעייה להמיר בכל אקסצ'ינג', שם גם העמלות הכי נמוכות

Milochka1

New member
לא בעירנו ../images/Emo46.gif

משום מה בב"ש אף אקסצ'נג' לא מקבל צ'קים

Milochka1

New member
בצחוק כמובן ../images/Emo13.gif