(Control (House 1X14-חלק 1

דנברית

New member
../images/Emo32.gif קרלי ב24

משחקת את נינה, המרגלת הנוראית בעונות 1-3... זאת שהורגת את אשתו של ג'ק באואר... היה לנו קשה במשפחה לרצות שהיא תחלים:)

Gooman

New member
חחחחחח

נכון! היה מעניין לראות אותה בדמות אחרת.. שחקנית מאוד חביבה.

Elizabell

New member
כן, גם אני זיהתי אותה משם.

אני השתעשעתי, ונאמר אצלי בבית, הינה נינה החליפה זהות וקפצה לביקור בהאוס
בהחלט היא מצליחה להעיבר מסר חזק בדמויות אותן היא מגלמת.

randomguy

New member
../images/Emo32.gif

ואשתו של ג'ק באואר זאת אותה שחקנית מפרק 1X10 אאל"ט...והיא מתה גם בהאוס..מתה סדרתית
מה קרה בסוף לנינה ב 24? (לא ממש ראיתי מעבר לעונה 1) ד"א החתימה שלך מופיעה בפרק הזה (שליטה), למה בחרת במשפט הזה לחתימה?

דנברית

New member
אם לא בליונירית בבנק

אז לפחות במחשבות...) נינה מופיעה שוב בעונה השניה ובאיזשהו שלב ג'ק הורג אותה... די בדם קר - וטוען אח"כ שזה הגנה עצמית... האמת לא זוכרת אם זה בעונה השניה או השלישית...

Papito

New member
ה 2 גרוש שלי..

ה2 גרוש שלי מתייחסים למוזיקה (מן הסתם...) ועל הסצינה הענקית של האוס מנגן את Baba O'Riley אז החלטתי לתרום לשרשור המכובד הזה כמה פרטים על השיר הענק. 1. השיר יצא באלבום Who's Next שיצא בשנת 1971, שהיה האלבום הראשון של המי שבו הם יצרו אלבום מבוסס שירים, ללא סיפור או קונספט (ראו דוגמא את טומי, האלבום אופרת הרוק המצליחה שלהם) למרות שזהו האלבום הכי מצליח של המי, וזהו אחד השירים האהובים ביותר שלהם, השיר מעולם לא יצא בסינגל. 2. השיר לא התקבל בתחילה באהדה על ידי המעריצים של הלהקה, בגלל אופיו המסונתז, דבר שנגד את אופי הלהקה. 3. שם השיר מחולק לשני חלקים, החלק הראשון שייך לMeher Baba שהיה הגורו של פיט טאונשנד, החלק השני שייך לTerry Riley שהיה מוזיקאי באותם השנים שפיט העריץ. 4. השיר הופיע בשנת 2000 בפרסומת לניסאן פאת'פיינדר, המי הפסידו סכומי כסף מכובדים באותם שנים, ובלית ברירה מכרו את השיר לגורמים מסחרים. 5. סרטים וסדרות שבהם הופיע השיר: - The Girl Next Door - CSI New York - Summer of Sam - The Drug Years (סדרת תעודה בVH1 על שימוש בסמים בשנים הקסומות של הסיקסטיז\סבנטיז) מקורות http://www.songfacts.com/detail.php?id=1529 עניין נוסף שקשור למוזיקה בצורה זו או אחרת. האוס כנראה מעריץ גדול של IP-OD, שכן בסדרה רואים אותו עם 3 נגני אייפוד שונים. דור רביעי שהופיע בפרק הזה ובפרק 2x02 - Autopsy, אייפוד שאפל דור ראשון שמופיע
בעונה השלישית בפרק 3x02 - Cane & Able ואייפוד וידאו (שלא ברור אם הוא שייך להאוס או לווילסון) בפרק המעולה 3x07 - Son of A Coma Guy. אגב, עניין נוסף לגבי הסצינה האחרונה עם ווגלר היום והאייפוד. כשהאוס גילה שהפיניש שלו לא כזה דרמטי (עם ההבה נגילה) אפשר לראות בבירור שהוא לא עשה PAUSE לאייפוד, אלא עשה לו RESET. (לחיצה על PLAY ועל המקש האמצעי). FIN

HLAddict

New member
השני גרוש שלך עשויים מזהב ../images/Emo13.gif

מאז שהכנסתי את הסאונדטרק של האוס לנגן ה-CD באוטו נדלקתי על השיר הזה. אני לא חושבת שיש נהג בחיפה שלא חזה בביצוע המתלהב והכושל שלי לקטע של האוס בפתיחת השיר
. מה שכן, עד עכשיו לא ממש הבנתי את המילים (כלומר את מה שהן אמורות להביע), או את הקשר בינן לבין שם השיר, או מי זה Baba O'riley (טוב, את זה גיליתי הרגע בזכותך).
נראה לי שהIP-OD מSoaCG הוא של וילסון (ווזניאק הרי מצא אותו באוטו של וילסון). נ.ב. בגללך ראיתי היום "נמלטים" ועכשיו אני במתח
. מה יהיה? אסור לי להתמכר לעוד סדרה! גם כך הלימודים שלי סובלים מהאוסיטיס.

Papito

New member
השיר כמו הרבה מהחומר של המי

קשור למרד ולרוח הנעורים המבוזבזים של הדור שלהם. (שיר הדגל שלהם בנושא הזה אגה הוא My Generation) אפשר לראות את זה בבית Teenage wasteland It's only teenage wasteland Teenage wasteland Oh, yeah Teenage wasteland They're all wasted! ליריקס לשיר הזה לדעתי זה עניין מתבקש
Out here in the fields I farm for my meals I get my back into my living I don't need to fight To prove I'm right I don't need to be forgiven Don't cry Don't raise your eye It's only teenage wasteland Sally, take my hand We'll travel south cross land Put out the fire And don't look past my shoulder The exodus is here The happy ones are near Let's get together Before we get much older Teenage wasteland It's only teenage wasteland Teenage wasteland Oh, yeah Teenage wasteland They're all wasted!
כן הסברה היא שהIP-OD שייך לווילסון, אבל עם החברות הביזארית שלהם, כבר אי אפשר לדעת
איזה פרק של נמלטים ראית היום? 2X12 מה ששודר בYES?

Papito

New member
אגב נמלטים והאוס....משהו נחמד

אובססיבי או לא אובססיבי
באחד מפרקי סיום העונה הראשונה של נמלטים יש את השיר Massive Attack - Teardrop לינקולן בורוז, אם שמת לב הוא לא אחר מאשר בעלה של אליס מ1x07 - Fidelity ורוניקה (העו"ד מהעונה הראשונה שנרצחה בתחילת העונה השנייה) היא לא אחרת מאשר רבקה מ 1x01 - Pilot הנה עוד 3 סיבות למה לראות נמלטים

HLAddict

New member
לשני האחרונים כמובן ששמתי לב (רק

שמשום מה חשבתי שלבחורה ההיא-היא היתה עו"ד?-קוראים שרה. אז שרה חיה... באמת התפלאתי שמייקל נשלח לחפש אצל אשה מתה את הקלטת
. כנראה שבכל זאת רצוי להתחיל לראות את הסדרה מ1X01). את האחרון לא ידעתי. אתה פושע, אתה יודע? בגללך הממוצע שלי יישאר 80!

Papito

New member
שרה זו הרופאה../images/Emo13.gif

הנה הYoutube לסצינה עם הTeardrop http://tinyurl.com/y5nsgr ואני לא פושע...אני מעדיף לראות את עצמי כשליח
חוצמזה, ממוצע 80?! הלוואי עליי. בתקופת התיכון הזוהרת ה2 ציונים הגבוהים היחידים שהיו לי זה אנגלית ופילוסופיה בכל השאר הייתי על איזור ה50

S o u l i s t

New member
נראה לי שפספסתי את החלק שבו צ'ייס

"עובר לספינה" של ווגלר...
ראיתי רק שהוא חיפש בדברים של קרלי ומצא את האיפקק. מה הוא עשה מעבר לזה לטובת ווגלר?

HLAddict

New member
איך את חושבת שווגלר גילה?

רמז דק: The hair is adorable, I don't deny that

HLAddict

New member
אה, אוי, סליחה-בטח

צ'ייס חשש מאוד למשרתו בגלל שהאוס כל כך כעס על הטעות שהוא עשה, וחיפש מוצא ודרך להימנע מפיטורין. הוא חשב קצת והבין שהעובדה שהאוס הכניס את קרלי לרשימת ההמתנה להשתלות לפני שהתקבלו תוצאות הבדיקות מבלי לגלות לאיש ומבלי להסביר לדאקלינגז איך הוא עלה על כך חשודה. לכן בזמן שקרלי היתה בניתוח, הוא חיטט בחדר שלה, מצא את בקבוק האיפקק (זו לא היתה אחות כמו שווגלר אמר להאוס בעימות שלהם בסוף הפרק) והעביר אותו לווגלר. בפרקים הבאים נראה למה (כי ווגלר יגן בתמורה להלשנה הזו-ולהלשנות נוספות-על המשרה של צ'ייס ולא יאפשר להאוס לפטר אותו).

S o u l i s t

New member
אהה.. ../images/Emo13.gif

פשוט פיספסתי את הקטע שהוא העביר את האיפקק לווגלר. תודה על ההסבר

למעלה