Construct

Construct

מישהו מכיר את התוכנה הזאת? לפי מה שנראה לעין (לא התעסקתי בה יותר מידי, אלא רק קצת) היא דומה מאוד ל-MMF2. ברור מן הסתם שהיא לא באותה רמה כי את MMF2 ייצרה חברה גדולה, ואת Construct מפתחת קבוצה של מתנדבים. גם ל-MMF2 יש הרבה יותר תוספים כי הקהילה שלהם מאוד גדולה. ניסיתי את MMF2, עברתי על רוב המדריכים באתר החברה, למדתי אותה די טוב (בשביל התחלה) ופתאום אני מוצאת את התוכנה הזאת. מישהו ניסה את שתיהן ויודע איך Construct ביחס ל-MMF2? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת? האם יש ב-Construct דברים שאי אפשר לעשות ב-MMF2? בכל מקרה אני ממליצה להציץ, בייחוד למי שלא חשב מראש לקנות את MMF2 כי היא יקרה לטעמו. התוכנה יכולה להיות שימושית (גם יש לה SDK ל-C++).

somebodddy

New member
תוכנות כאלה יש כמו זבל.

זה שהיא בנויה כמו MMF2 לא אומר כלום. היתרון של MMF2 הוא לא במבנה שלה וגם לא בגימור שלה, אלא במגוון העצום של "בלוקים" שיש בה - כלומר של חתיכות תוכנה שאפשר לחבר בשביל ליצור משחק.

adiel666

New member
מכיר את התוכנה הזו

היא יחסית מאוד חדשה, וניתנת להורדה בחינם. לוקה בחסר בכל הקשור לאפשרויות שבה, מאוד מוגבלת משום שאין בה כמעט כלום(תוספים שמאפשרים עוד פקודות למשל) בדקתי אותה לפני כחודשיים ומצאתי יותר מ10 באגים שונים שאין למשתמש גישה לתקן אותם(באגים במנוע עצמו). אני מניח שיעברו שנים לפני שהיא תהיה באותה הרמה, של MMF2 של ימינו. אגב, היא יכולה להדר רק קובץ EXE מהפרוייקט, בעוד MMF2 מסוגלת להדר כבר JAVA ועוד מספר חודשים גם קבצי פלאש, לאחר מכן SilverLight(עוד בתכנון).

למעלה