Constrain Delay Compensation???

CrazyOded

New member
Constrain Delay Compensation???

בחלק העליון בצד שמאל בקיובייס, יש כפתור שאומר: "Constrain Delay Compensation" מה זה אומר? זה אמור להיות לחוץ או לא? כי יש הבדלים מאוד גדולים בסאונד כשיוצא כשזה לחוץ וכשזה לא...

HeavenlyB

New member
יש פלאגינים אשר העיבוד שלהם

לוקח זמן, ולכן התוצאה לאחר העיבוד היא כבר לא בזמן המקורי אלא באיחור. לכן יש את הכפתור הזה, שנועד לפצות על אותו איחור. (בזמן הקלטה רצוי לבטל) אתה יכול לקרוא הסבר מפורט יותר בקובץ ה-Help שבא עם קיובייס/נואנדו.

CrazyOded

New member
אבל...

יש ממש הבדלים רציניים בין 2 המצבים... למשל, לפעמים הבאס נשמע ממש טוב כשזה עובד, וכשזה לא, אז הוא נשמע על הפנים

HeavenlyB

New member
מאוד יכול להיות שזה עניין התזמון

כשהכלים לא יושבים בדיוק בזמן, הסאונד יכול להשתנות לגמרי. יש הרבה משמעות לעניין התזמון של הכלים/מבצעים לצורך סאונד טוב למיקס. לא ידוע על השפעה נוספת על הסאונד חוץ מזה.

CrazyOded

New member
אז מה אתה ממליץ אחי?

להשאיר את זה דולק או מכובה? ואם בעצם זה מסדר בעיות תיזמון, אז למה לא הגדירו מההתחלה, שהקיובייס תסדר בעיות תיזמון? הרי ברור שבעיות תיזמון זה משהו שלא צריך להיות...

HeavenlyB

New member
למה לא סידרו?

בשביל זה זה בדיוק נועד, לסדר את בעית התזמון של פלאגינים. זה רק הגיוני שעיבוד סאונד ייקח זמן, מה שיעכב את אותו ערוץ מעובד, לכן הכפתור הזה קיים, כדי שאם אותו פלאגין מעכב את הערוץ, אז זה יתוקן ע"י נגינה של הערוץ קצת לפני הזמן המקורי, וכן הוא יישמע אחרי עיבוד מסונכרן עם שאר הכלים. בזמן הקלטה רצוי לכבות אותו, בזמן מיקס רצוי להדליק אותו.

CrazyOded

New member
אחלה.... הבנתי

תודה!!!!!

CrazyOded

New member
היייייייי משהו מוזר!!!

שמתי לב שדה מכבה לי כל מיני אפקטים ששמתי על כל מיני ערוצים!!!

CrazyOded

New member
מזותמרת בזמן הקלטה?

אני יסביר מה התכוונתי שקורה... נגיד הבאס שלי הוא ב Scorpion, ושמתי כל מיני אקוולייזרים על הסקורפיון... אז ברגע שאני מפעיל את הכפתור הזה, אז האפקטים נכבים...

למעלה