connection refused?

dodobird

New member
connection refused? ../images/Emo10.gif

אז ככה: אני מנסה להתחבר למירק, אבל מקבל הודעת conection refused. לא משנה לאיזה שרת/רשת/פורט אני מנסה, ההודעה תמיד אותו דבר. any ideas?

ReactoRx

New member
קרה לי פעם

אחרי שערכתי את mirc.exe עם Resource Hacker :) אתה בטוח שלא עשית משהו כזה?

dodobird

New member
לא, ממש לא

זה קרה אחרי שהתקנתי את מירק 6.03. הסרתי לגמרי, התקנתי מירק 5.9, ואותו דבר!

כמה שאלות: ../images/Emo16.gif

1. הספק אינטרנט שלך הוא מחב"א? 2. אתה מחובר מאחורי נתב חומרה או נתב תוכנה/פיירוואל כלשהו? זה נשמע לי כמו בעיה כלשהי של המחשב שלך להתחבר לשרת, או יותר נכון, לשרת לענות לבקשה של המחשב שלך.
ניר

dodobird

New member
לא... ../images/Emo4.gif

הספק שלי הוא קווי זהב. אין לי שום פיירוול או כל דבר מסוג זה. כבר הייתי במירק בעבר מהמחשב הזה. עוד פרט שאולי יכול לעזור: כשאני מנסה להתחבר דרך java applet, דרך אקספלורר, אני מקבל הודעת שגיאה של you need to install ident. זה רק כשאני מנסה להתחבר ל-efnet, צ´טים רגילים עובדים לי.

הממ... ../images/Emo16.gif

מוזר. לדעתי זה לא זה, אבל נסה להתחבר לשרתים דרך כתובת האייפי שלהם, ונראה אם זה יפעל. ניסית להתקין מירק בתיקייה *אחרת*?
ניר

dodobird

New member
ניסיתי. ללא הועיל.

הקטע המוזר הוא שהייתי רגיל להתחבר למירק מהחשב הזה בלי שום בעיה...

לוקח לך זמן לקבל את השגיאה? ../images/Emo16.gif

או שאתה מקבל אותה מיד בהתחברות, כמו שאתה מקבל הודעה שאתה מתחבר?
ניר שמנסה למצוא דברים שטותיים שיעזרו

dodobird

New member
../images/Emo13.gif מיד בהתחברות.

אז זה מתחיל לנסות להתחבר לשרתים אחרים עם אותה הודעה

לי יש את ההודעה הזו כש.. ../images/Emo16.gif

התוכנת שרת בשרת שאני מנסה להתחבר אליו קורסת. ואני מדגיש שהתוכנת שרת ולא השרת עצמו, כי אם השרת עצמו קורס, תקבל CONNECTION TIMEOUT. אתה יכול להעתיק לפה איזה כתובות של שרתים ניסית להתחבר?
ניר

dodobird

New member
כולם.

אני מתחיל ב-irc.inter.net.il, ואז הוא מתחיל לרוץ על כל שרתי ה-efnet שיש לו ברשימה, כשמידי פעם מתחלפת הודעת ה-connection refused בהודעת unable to resolve server (כנראה רשומה לא מעודכנת בתוכנה).

נסה להתחבר ל... ../images/Emo16.gif

irc.bool.co.il, אפנט זה לא, אבל נראה אם יש בעיה שיטתית באפנט או שזה בעיה אצלך לגמריי.
ניר

havlaz

New member
תוכל בבקשה לכתוב

/dns 157.tapuz.co.il​
ולכתוב לי מה אתה מקבל?

dodobird

New member
זאת ההודעה המתקבלת:

Looking up 157.tapuz.co.il - *** Resolved 157.tapuz.co.il to 212.150.54.157

dodobird

New member
אז מה?../images/Emo7.gif

התחרפן לי המירק... טוב, תודה על הנסיונות... אני חושב שאני אלך להכות את המחשב שלי...

למעלה