Congratulate me

Rוית

New member
Congratulate me../images/Emo70.gif

קניתי את הדיוידי
אין מאושרת ממני!!! אחרי צפייה בכולו הגעתי למסקנה שידעתי אותה תמיד:
I LOVE YOU ALANIS
היא מקסימה כ"כ!!!!! (
הכותבת מתנצלת מראש על ריבוי סימני קריאה
) כמו כן, בזכות אמיל היקר, שאלתי בחנות על בוטלגים ובאמת היה עוד אחד אחרון שנשאר (וגם שאי פעם יהיה כי שאלתי ולא מתכוונים להזמין עוד ואמרו שממש לא) וזה "SOMTHING TO SHEAR" שעוד לא שמעתי אבל לפי הרשימת שירים זה אחלה דיסק (איזו הפתעה
) הדיסק עצמו עלה 49 והדיוידי עלה 129 (
) ככה שכנראה ה99 היה באמת רק לרגל יציאתו.. אבל מה זה משנה העיקר יש לי אותווווווו! טוב, אני הולכת להכניס את הדיסק אודיו של FOS למחשב ולראות את ההפתעות שהוא צופה בתוכו... נ.ב לבובי-עשינו את זה
מי אמר אופטימיות ולא קיבל?!

בווווווווווווווווווווווווובי!!!!!!!

מזל טוווווב
ראית איך ניצחנו??????? תהני מה די וי די המדהים הזה ותספרי לי ולכולם פה איך הוא !! love u!!

symptoms

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אז סוף סוף יש לך את הדיוידי? תתחדשי ותהני ממנו הוא אחלה

נריה פי

New member
תתחדשי...

אווווווף רק לי אין את הדיוידי! זה לא פייר.. הכל בגלל המוכרת המפגרת שאמרה שהוא בכלל לא יצא.. איך התעצבנתי! טוב, מה אני מברברת? רוית, תתחדשי ותהני.

I Was Hoping

New member
גם לי עוד אין

וחבל שאי אפשר לקלל פה אבל בלב אני מקללת חזק ממש את המוכר בחנות שהבטיח להתקשר ברגע שיגיע ולא התקשר ואין לי את הטלפון של החנות כדי להטריד אז במקום אני מקללת מקללת מקללת מקללת

Mr Freeze

New member
כל בעלי הדיוידי החדש - תתחדשו!

ארר, אמרתם שהוא ייצא גם בוידאו, לא? אני אולי אקנה.

לרוית...

איך הבוטלגים?!!?!? נכון שהם טובים?? הבוטלג SOMETHING TO SHARE הוא באמת מצוין... שמת לב כמה טעויות יש בו?? ב- יו לרן , נוט דה דוקטור וב- הנד אין מיי פוקט ??? חוץ מזה ביו לרן האחרון אלאניס מתופפת על התופים.... שמחתי לעזור... אבל יש עוד בוטלג... HARD TO SWALLOW שהוא טוב לא פחות. רובו זה הופעה אקוסטית שהייתה ב- 1994 עם ביצועים ענקיים!!!
מקווה שעזרתי..

Rוית

New member
רק בוטלג אחד קניתי..

SOMETHING TO SHARE, והוא מ-ד-ה-י-ם
שמעתי אותו היום כמעט התחלתי לבכות-כ"כ רציתי להיות שם בהופעהההההה (בשירים הראשונים!) לא מצאתי אחרים, יותר נכון שאלתי אם יש, המוכר חיפש ומצא רק את זה וששאלתי אם יביאו עוד אמרו שלא..

יש לי אותו הוא ממש נחמד

אבל can´t help it יותר יפה.... יש אותו גם בארץ, יש אותו בכמויות בתחנה המרכזית בת"א

Rוית

New member
אני רק חייבת לציין

שIRONIC הראשון (שיר 6) הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם שהיא מתחילה לשיר ג´אז באמצע, זה גדוללללללללללללל
סתם הייתי חייבת להגיד את זה...

רוית!!!!!

שמת לב שלפני שהיא שרה את הגשר באירוניק (6) היא אומרת "1... 2... 123...." הכי אהבתי את YOU LEARN הראשון... תקראו איך הוא הולך בית ראשון פזמון פזמון שני (כן היא דילגה כמעט על כל השיר!!!!!!) ואז קטע מדהים של הלהקה!!!! אבל הבוטלג LIGHT MY FIRE!!! ההופעה הכי טובה שהייתה לאלאניס (אפילו יותר מזו שהייתה בארץ!!!) רוית!!! אני ממש ממש ממש רוצה לשלוח לך את הדיסק ותאמיני לי את תודי לי כל החיים שלך!!!!!! תתדברי איתי כבר באיסיקו, טוב?

Rוית

New member
בטח ששמעתי את ה1-2-3 זה גדול../images/Emo70.gif

ובטח שנדבר, תתחבר רק לאיסי! אני (אם אין משהו מיוחד) מחוברת כל יום אחרי 6 בערב, תשלח הודעה! (גם אם אתה רואה שאני באווי או משהו כזה!)

למעלה